自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

Doctor X

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

MariaTsui 發表於 21-6-7 10:16
我都有睇,星期六,日早上,J2有播,追緊。
我都有追,不過日文真係正好多
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

公爵府

hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

《戀愛可以持續到天長地久》

公爵府

開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章

其實不能結婚的男人都好睇

.........................................

男爵府

1773 發表於 21-6-7 23:05
《戀愛可以持續到天長地久》

X2.....我都係「天堂担」

水晶宮

畀面勳章

回覆樓主:

魔女之條件

伯爵府

東京鐵塔
珍惜眼前人,樹欲靜而風不息,子欲養而親不在

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

經典中嘅經典一一東京愛情故事

男爵府

以前木村的HERO 系列,呢幾年一定最喜歡unnatural 不自然死因研究所!

男爵府

天海佑希套boss,睇左N次,最鍾意果時ge戶田惠梨香
上鎖的房間,純粹鍾意睇大野智
野豬大作戰,有啲位都幾感動,不過接受唔到最後kame同山p一齊校lo
以前中學時睇過好多日劇,但冇乜幾套會成日翻睇。

伯爵府

2024年龍年勳章 2018父親節勳章

我十套必睇日劇推介!翻睇必選>
東京愛情故事
柴門文談情說愛
輕輕緊握你的手
真昼の月
神啊請給我多一點時間
美麗人生
在世界中心呼喚愛
一公升的眼淚
仰望半月的夜空
美丘

子爵府

esmehouse 發表於 21-6-7 01:30
近排愛上睇「中學聖日記」 已睇了幾次了

我老公一路睇一路話教壞細路

子爵府

esmehouse 發表於 21-6-7 01:34
超鍾意岡田健史 真係冧死人

我都好鍾意佢,俾佢迷倒
我好少覺得日本藝人咁吸引架

大宅

回覆樓主:

初戀那一天所讀的故事
逆龄初戀
呢2套輕鬆又搞笑

複式洋房

回覆樓主:

女王的教室
14歲媽媽
一公升的眼淚
求婚大作戰

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

taptap83 發表於 21-6-8 00:14
我老公一路睇一路話教壞細路
大人睇唔好俾小朋友睇
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

taptap83 發表於 21-6-8 00:17
我都好鍾意佢,俾佢迷倒
我好少覺得日本藝人咁吸引架
咁樣俾佢追法應該好多女仔都會迷倒

大宅

esmehouse 發表於 21-6-8 00:45
大人睇唔好俾小朋友睇

日劇永遠是大人的劇集兒童不宜

大宅

阿諾新力啤 發表於 21-6-8 00:41
女王的教室
14歲媽媽
一公升的眼淚

哇 你講既我全部都有睇

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

LV 悠長假期 必睇
什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

首頁

尾頁

跳至