自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

牛年勳章 好媽媽勳章

體育館大,唔侷促,位置隔得開,個個人都係打針,感覺安心

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

Charlotte_mom 發表於 21-6-9 10:01
講真,我平時陪我爸去政府覆診,有時都覺得污糟(唔知有咩病患,唔知人哋咩衛生習慣,個個都坐幾個鐘,設施 ...
仲有係 "一人前", 唔會成堆人咁坐埋一齊, 陪人去既要坐去第二度等, 除非係陪 18 歲以下子女, 否則都唔會多左個人企係你隔離囉

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

eeyorepigpig 發表於 21-6-9 10:02
我兩針都係體育館, 荃景圍係荃灣港安醫院D醫護幫手, 所以都好放心
荃景圍好正, 我之前陪我囡打針, 因佢未夠 18 歲, 問既野不知幾多

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

公爵府

因為設施齊全,起碼多醫護在場。
而且始終係醫護地方,一定比起體育館專業。

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

原來有分真係冇留意

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

體育館地方大又多位,唔多使排隊,幾時book都有位,入面既人全部都系身體狀況良好去打針,所以我2針都系體育館。

侯爵府

naicha 發表於 21-6-9 09:50
我係健康院打, 地方細D囉, 但流程都好順暢, 同埋冇咁驚, 一入去攞咗籌一陣就打, 體育館要坐幾排凳望住前面 ...
體育館個打針位有布簾拉埋, 外面人係睇唔打針㗎, 利申: 已在體育館打咗第一針

伯爵府

2024年龍年勳章 2018父親節勳章

我都係預約咗体育館打疫苗…!

男爵府

多謝各位意見

禁止訪問

別墅

話無分別你信唔信?

侯爵府

就算不同體育館都有分別,診所又未必一定好d,不過我冇試過比唔到cmt

首頁

尾頁

跳至