影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

Eunice0203 發表於 21-6-12 11:18
真係超級隱形
佢既賣點係咩? 靚仔?

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

SaSally 發表於 21-6-12 10:36
昨晚最尾部分, Anson Lo話有其他成員指佢竊漏唔知咩, 跟著Edan想發言時, Lokman又好激動駁佢一路無比EDAN講 ...
洩露工作行蹤, 一直都係咁傳.

禁止訪問

子爵府

chocolatebean 發表於 21-6-12 11:24
佢既賣點係咩? 靚仔?

Frankie係幾靚仔,我仲覺得係全隊最靚仔添!不過佢真係好靜好斯文,可能佢年紀比較大未係好習慣融入,原來佢成32歲,姜濤得22歲!

大宅

回覆樓主:

我有睇,我一向鍾意Jeremy 同Ian,但睇完覺得tiger同Fankie其實都好吸引

水晶宮

da-rosette 發表於 21-6-12 11:48
Frankie係幾靚仔,我仲覺得係全隊最靚仔添!不過佢真係好靜好斯文,可能佢年紀比較大未係好習慣融入,原來 ...
係呀! 靚仔, 啱去內地發展拍劇 佢似內地台灣D男主角, 一定有粉絲, 好過入MIRROR

水晶宮

kelly_wong123 發表於 21-6-12 11:50
我有睇,我一向鍾意Jeremy 同Ian,但睇完覺得tiger同Fankie其實都好吸引
真人SHOW 可以了解佢地真人係點

未睇前, 唔多LIKE LOKMAN, 好MK, 但睇完, 佢講野都幾搞笑, 好真

其實姜B有咩咁吸引, 真人SHOW 佢唔多出位

最出位係AK, EDAN

IAN 都好內儉, 我都係睇斜棟識佢

伯爵府

有睇呢個節目,呢個係我第一個喺電視睇嘅viutv 節目(因為姜濤) ,其他都係近期喺app度追返,例如造星同mirror go。viutv 啲綜藝節目幾好睇,起碼有新鮮感,以後會多啲支持。

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

stagea 發表於 21-6-12 10:44
竊漏行踪, 似係話ANSON LO放料俾狗仔隊!
咁睇一向LOKMAN都係大大聲咁, 壓住啲隊員, 對住鏡頭都咁, 背住唔知 ...

回帶諗番第一集話要選暫時隊長, LOKMAN專登選姜B, 好似係有野不滿姜B, 旁邊STANLEY都揶揄左一句

珍珠宮

回覆樓主:

有睇呀,睇睇坐定定睇,但半個鐘太唔夠喉了。。。
琴晚講私追姜濤講得好啱,將心比心,真正鍾意佢地既人唔會令到偶像難做

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

SaSally 發表於 21-6-12 11:56
回帶諗番第一集話要選暫時隊長, LOKMAN專登選姜B, 好似係有野不滿姜B, 旁邊STANLEY都揶揄左一句
...

當時AK出口形講姜濤,Lokman 立即有出口講(我都係咁諗定係咁既意思)

Lokman一向唔滿意姜濤,呢個熟mirror 都好清楚
建議你由造星1同mirror go開始睇下就會明白,Lokman 係一個乜野人

伯爵府

chocolatebean 發表於 21-6-12 11:02
佢未必唔識睇, 係份人好自我, 佢係細佬性格, 想做就去做, 如果唔係靚仔, 會好乞人僧
...

上次叱吒都可以黑面, 做星2時又係鏡頭前黑面, 太自我完全無視旁邊嘅人, 未紅已經係咁, 監製要用依個人都要考慮下

伯爵府

cassie0025 發表於 21-6-12 11:59
有睇呀,睇睇坐定定睇,但半個鐘太唔夠喉了。。。
琴晚講私追姜濤講得好啱,將心比心,真正鍾意佢地既人唔 ...

ANSON LO講話FANS跟得太貼會影響身邊其他人, 可能就係指另外11個隊員, 而唔係其他幕後工作人員

水晶宮

SaSally 發表於 21-6-12 11:56
...
係有D野

水晶宮

stagea 發表於 21-6-12 11:59

當時AK出口形講姜濤,Lokman 立即有出口講(我都係咁諗定係 ...
係咩人呀?

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

chocolatebean 發表於 21-6-12 12:05
係咩人呀?

你睇過未?睇左先明白架喎

水晶宮

SaSally 發表於 21-6-12 12:00
上次叱吒都可以黑面, 做星2時又係鏡頭前黑面, 太自我完全無視旁邊嘅人, 未紅已經係咁, 監製要用依個人都要 ...
佢話自己唔係黑面, 係冇表情喎!

琥珀宮

SaSally 發表於 21-6-12 12:03
ANSON LO講話FANS跟得太貼會影響身邊其他人, 可能就係指另外11個隊員, 而唔係其他幕後工作人員
...

Anson lo講既時侯,睇得出係真心話嚟既,唔知講邊個身邊人啦,但可能係俾隊友聽又唔定。

水晶宮

stagea 發表於 21-6-12 12:06

你睇過未?睇左先明白架喎
未呀! 我冇追開MIRROR 架!

琥珀宮

chocolatebean 發表於 21-6-12 12:08
未呀! 我冇追開MIRROR 架!

你快啲睇下啦

首頁

尾頁

跳至