影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

SaSally 發表於 21-6-12 12:00
上次叱吒都可以黑面, 做星2時又係鏡頭前黑面, 太自我完全無視旁邊嘅人, 未紅已經係咁, 監製要用依個人都要 ...

AK個下,擺明自己個下感受浮上臉。

水晶宮

呢個節目反而對花姐改觀, 佢真係好有心, 對班仔好好, 議事論事, 真心想佢地好, 改變性格缺點

水晶宮

stagea 發表於 21-6-12 12:08
你快啲睇下啦
由造星1同mirror go?

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

chocolatebean 發表於 21-6-12 12:11
由造星1同mirror go?

Yes, gogogo

大宅

醒目開學勳章

SaSally 發表於 21-6-12 11:56
回帶諗番第一集話要選暫時隊長, LOKMAN專登選姜B, 好似係有野不滿姜B, 旁邊STANLEY都揶揄左一句
...

我睇到嘅感覺係佢2個唔妥姜,想推佢做隊長睇佢點死想玩佢咁
(其實做星1已經feel到佢地2位勁唔妥姜)

水晶宮

yukiyck 發表於 21-6-12 12:28
...
WHY AH? JEALOUSY?

大宅

回覆樓主:

本身對呢班後生仔無乜感覺,但睇咗男排女將之後有留意佢地,有睇調教你mirror,都想睇返mirror go。但暫時無特別鍾意某一個

水晶宮

sisi83 發表於 21-6-12 12:30
本身對呢班後生仔無乜感覺,但睇咗男排女將之後有留意佢地,有睇調教你mirror,都想睇返mirror go。但暫時無 ...
我都係睇劇認識部份成員, 所以開始留意佢地

劇真係會入屋, 多C9觀眾

大宅

stagea 發表於 21-6-12 11:59

當時AK出口形講姜濤,Lokman 立即有出口講(我都係咁諗定係 ...

lokman 憑咩做隊長, 唔妥d咩

琥珀宮

yukiyck 發表於 21-6-12 12:28
...

呢啲就係小學雞!

水晶宮

紅/冇咁紅,fans多/少嘅問題
同一團隊,總會有人較快跑出
內心有比較,唔舒服都唔奇
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

水晶宮

bmuimami 發表於 21-6-12 12:37
紅/冇咁紅,fans多/少嘅問題
同一團隊,總會有人較快跑出
內心有比較,唔舒服都唔奇
係咪唔抵得姜咁YOUNG有咁多FANS?

水晶宮

佢地有幾多個小圈子, 邊個同邊個 FRIEND D?

公爵府

2024年龍年勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

睇左回播,都好睇

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我想問: 之前有個仔話自己年輕, 唔介意企後, 俾多D機會D 大哥哥! 個位係邊個, 我只係認得幾個咋!!!

水晶宮

chocolatebean 發表於 21-6-12 12:39
係咪唔抵得姜咁YOUNG有咁多FANS?

我睇哂全民造星,mirror go同所有 mirror嘅concert,花絮就覺得係喇!

年紀大咁多,自己又已經喺呢行十年,唔及一個素人o靚仔迅速爆紅喎,點樣平衡個心理先?

不過,呢輪呀隊長應該都接返多咗job,呢個節目三月拍,而家都六月了,花姐幫緊佢啦
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

cy101 發表於 21-6-12 12:47
我想問: 之前有個仔話自己年輕, 唔介意企後, 俾多D機會D 大哥哥! 個位係邊個, 我只係認得幾個咋!!! ...

Tiger

水晶宮

cy101 發表於 21-6-12 12:47
我想問: 之前有個仔話自己年輕, 唔介意企後, 俾多D機會D 大哥哥! 個位係邊個, 我只係認得幾個咋!!! ...

TIGER, 佢係真心喎! 睇得出佢唔夠信心

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

appleyuen 發表於 21-6-12 12:51
Tiger

水晶宮

bmuimami 發表於 21-6-12 12:50
我睇哂全民造星,mirror go同所有 mirror嘅concert,花絮就覺得係喇!

年紀大咁多,自己又已經喺呢行十年 ...
娛樂圈係咁架啦! 入行前就要知道個GAME規則, 佢要調整下個心理先

首頁

尾頁

跳至