自由講場

跳至

首頁
12345...11

尾頁

公爵府

2024年龍年勳章

撞死人都可以保釋,咩世界而家

loveie    發表於 21-6-14 18:55
SiuBBee    發表於 21-6-14 15:58

瑪瑙宮

koala904 發表於 21-6-14 13:30
撞死人都可以保釋,咩世界而家

咁边个批准

伯爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

殺人犯都可以保釋,無天理

珍珠宮

虎到金來勳章

回覆樓主:

原來佢係P牌

goldpiglet    發表於 21-6-14 16:19

男爵府

因為案件調查期間,應該會交出旅遊證件,佢走佬都走唔甩,等開審點都會坐監走唔甩,賣車變殺人坐監,點都諗唔到,如果佢賣車比人,由買家揸車結果會改寫.

SiuBBee    發表於 21-6-14 15:59

伯爵府

好媽媽勳章

polliebb 發表於 21-6-14 14:25
原來佢係P牌

甩咗P無幾耐

琥珀宮

回覆樓主:

其實一向都可以,唔係「而家」先比保釋

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

前黑色車個司機都去自首了
依個剛剛甩 P 牌嘅女司機,應該永久吊銷牌照
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

禁止訪問

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Lyrica 發表於 21-6-14 14:39
黑色車司機原來又係女司機,一個黑一個白、黑白無常
係,所以我都明點解有咁多男司機唔鍾意女司機揸車

stepchk    發表於 21-6-15 14:05
Lyrica    發表於 21-6-14 14:51
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

畀面勳章

Kennedyjason 發表於 21-6-14 14:35
因為案件調查期間,應該會交出旅遊證件,佢走佬都走唔甩,等開審點都會坐監走唔甩,賣車變殺人坐監,點都諗唔到, ...

又唔明賣車比人唔係應該由個買家去楂車試車咩。

子爵府

esmehouse 發表於 21-6-14 14:42
我真係見幾次d女人泊車 泊黎泊去都泊唔到 但其實個位係足夠有突 途人同後面車勁無奈

珍珠宮

joey1001_1001 發表於 21-6-14 14:42
又唔明賣車比人唔係應該由個買家去楂車試車咩。

太多jm誤會
為免誤導,決定del

禁止訪問

子爵府

Lyrica 發表於 21-6-14 14:39
黑色車司機原來又係女司機,一個黑一個白、黑白無常

原來真係女司機!

goldpiglet    發表於 21-6-14 16:21

寶石宮

peppamo 發表於 21-6-14 14:48
我真係見幾次d女人泊車 泊黎泊去都泊唔到 但其實個位係足夠有突 途人同後面車勁無奈
...
我都有揸車,我有時見到啲女司機都好炆憎,佢哋根本連方向、想去邊都未知,有時真係累到後邊啲車要急停

水晶宮

俾保釋,唔算出奇。

男爵府

esmehouse 發表於 21-6-14 14:42
係,雖然自己都係女人,唔係歧視,但有時女人揸車真係無男人咁爽,好幾次讓佢出佢又唔出到你行佢又比油,好恐怖!

stepchk    發表於 21-6-15 14:06
BBG1    發表於 21-6-14 15:16

寶石宮

Lyrica 發表於 21-6-14 14:50
現實中我見過絛數女司機交通意外,係好騎尼諗唔到點會發生 !? 最多都係油門當迫力,剷上行人路或前車,之 ...
喺停車場撞牆都見少啦

Lyrica    發表於 21-6-14 14:59

琥珀宮

yurijm 發表於 21-6-14 14:49
準買家乍
如果有乜事撞到人、hi花架車,好難處理
一般賣家都唔會俾買家試

二手車,唔比人試車,邊個會買?

Lyrica    發表於 21-6-14 14:58

首頁
12345...11

尾頁

跳至