夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我好唔開心,近排發覺佢成日鬼鬼鼠鼠send message,如果佢係同普通朋友傾既話佢唔會即刻禁走,但佢如果同個女仔傾佢就馬上禁走。
因為我地之前都發生過類似既事,果陣仲就離婚,但佢後尾努力追返我,結果我原諒左佢同佢喺返埋一齊。
我尋日質問佢,叫佢俾msg我睇,佢仲好堅持冇野,係純粹朋友傾計。
但我睇到係日日傾咁滯,仲要用埋d可愛emoji,平時同我溝通都唔會用,我質問佢之前有同佢講緊移民話題,喺度講笑咁講話唔定我喺果邊搵到到更好既呢(我哋成日都咁互相講笑),佢就轉個頭直述我呢段說話俾人聽,佢係咪想博人地同情??係咪想同人講話佢老婆就黎唔要佢?

我依家有個小朋友讀小一,仲懷孕中,但好彩有份收入唔錯既工,如果要離婚我都唔需要忍佢。
我真係好難受,喊左成晚都訓唔著。好後悔點解當初會答應同返佢一齊

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Icarusho 發表於 21-6-15 06:45
我好唔開心,近排發覺佢成日鬼鬼鼠鼠send message,如果佢係同普通朋友傾既話佢唔會即刻禁走,但佢如果同個 ...

有d男人氹番你,但無代表真係修心養性。
只係可能下次玩得更小心咁解。
你自己懷孕中,都好好顧住自己身體。
你質問佢都無意思,邊個會認吖...

男爵府

BB幾多週?懷孕期,產婦嘅情緒會影響胎兒嘅情緒㗎。

除咗同人曖昧,你哋本身關係好嗎?佢有冇照顧懷孕中嘅你?有無幫手照顧大B?

珍珠宮

已經發現過老公身痕撩女,再發現乃意料中事,因為佢已知個結果係唔會離婚,玩得小心啲就得

個個身痕嘅都係講到自己另一半點唔好,自己有幾慘慘豬

老婆大肚,通常老公都會緊張啲,你大緊肚都咁對你,之後更加……

現階段最重要照顧好自己,其他事既然無法控制,將重心擺返喺自己同大b身上
保重

複式洋房

回覆 blueberry123 的帖子

22週。其實平時c6對我幾好,但我都係接受唔佢偷偷地同其他女人日日傾計,仲要講緊講我壞話

複式洋房

回覆 秋天與楓葉 的帖子

喊左成晚之後情況息定左,同時覺得好累,自己唔想再甘神經衰弱法,現階段都做唔到d乜,唯有等細b出左黎再打算

複式洋房

回覆 Angelice-BeBe 的帖子

我知道,所以我先後悔點解當初自己咁蠢。依家大左肚亦都走唔到

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Icarusho 發表於 21-6-15 10:42

我知道,所以我先後悔點解當初自己咁蠢。依家大左肚亦都走唔到

你大住個肚,要顧住自己同小朋友。
冷靜完,真係無謂為左佢動氣,唔值得。
現況你無野可以做。
自己好好保重吧

複式洋房

唯一慶幸既係我仲有份工,同大b都好乖。細b係c6當初想要,不停說服我,我覺得好心寒。

水晶宮

Icarusho 發表於 21-6-15 11:29

唯一慶幸既係我仲有份工,同大b都好乖。細b係c6當初想要,不停說服我,我覺得 ...

可能想你走唔到

但你唔好亂唸太多喇,好好照顧自己,等細b平安順利出世。你有份工,留番個錢旁下身。

子爵府

回覆 Icarusho 的帖子

說服你生兩個你仲邊有時間管佢,不過你嚟到呢一步都無可能唔行落去,生咗細嗰個再算,真係要好好為你自己同兩個仔女打算

呢度啲JM話齋,出軌只有0次同無限次

大宅

曖昧...曖昧 ......就會嚟料。
過來人,不盡早滅了佢哋嘅暖昧,好難挽救番,就算挽救到,心條刺一定好大。

複式洋房

同路人,有一次出軌就有第n次,我都同自己講,人地點我控制唔到,我會努力自己愛錫小朋友,慶幸係,我同你一樣,起碼仲有收入,唔至於極徬徨。

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

Icarusho 發表於 21-6-15 06:45
我好唔開心,近排發覺佢成日鬼鬼鼠鼠send message,如果佢係同普通朋友傾既話佢唔會即刻禁走,但佢如果同個 ...
唉..................死性難改,你仲玩甘大生二件,認真............留置多的私房錢勿比佢知.

複式洋房

回覆 smile930 的帖子

係,我仲好嬲。朝早再同c6嘈左一輪。真係覺得點解我仲要同佢喺一齊,我帶埋大b好想走

複式洋房

回覆 wy2010 的帖子

我都盡量唔影響到大b,佢仲要要考緊試。所以我唔想俾呢d事影響到佢

複式洋房

回覆 wy2010 的帖子

嗯,所以點解我當初死都唔肯再做全職媽媽,要出黎打工。有份收入我個心定好多

複式洋房

嗯,依家呢一刻係覺得發脾氣同流眼淚都唔得,怕影響到個細同大b。覺得好屈住屈住,先上黎呻

複式洋房

回覆 20150618bb 的帖子

我本來一直都唔想生第2個,一來覺得自己岩岩先有返多d私人時間,二來覺得財務上生第二個會好多野煩。係當初c6死纏住話要生

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

Icarusho 發表於 21-6-15 18:29
回覆 20150618bb 的帖子

我本來一直都唔想生第2個,一來覺得自己岩岩先有返多d私人時間,二來覺得財務上生 ...
都係個句,留多的私己錢勿比佢知道

首頁

尾頁

跳至