夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Icarusho 發表於 21-6-16 10:52
依家我好怕見到佢,同埋訓唔到。
我叫佢去返佢啊媽果邊住幾日先,我諗住自己星期六日自己出去住幾日酒店冷 ...

你叫佢返媽度,佢點答你?

有冇覺得佢怕比家人知發生乜事?

複式洋房

回覆 wingyaumama 的帖子

因為奶奶屋企離我哋好近,同埋佢之前夜晚要讀書進修,佢間中都返去奶奶度訓。佢屋企人應該覺得冇乜嘢

複式洋房

回覆 PIGPIG朱 的帖子

好坦白講,佢唔係信唔過。但佢之前已經發生過一次。但係後來佢同我嘈左交話忍左我十年呢樣野我覺得好傷心。
咁當初點解要我生第二個

珍珠宮

Icarusho 發表於 21-6-16 12:06

好坦白講,佢唔係信唔過。但佢之前已經發生過一次。但係後來佢同我嘈左交話忍左我十 ...

咩事甘嚴重要講到忍你十年?

大宅

wy2010 發表於 21-6-15 23:31
咁你地而家關係點?
有冇同路人可以傾下,互相支持下(emoji)

佢想我原諒佢,我亦想嘗試原諒佢,但我自覺自己末必過到呢關(因為佢出軌不止一次),而家唯有見步行步,因為呀仔來緊準備讀幼稚園,所以暫時吾想影響到小朋友。而家先要好好裝備自己,等待適合嘅時機離開呢個不愛我而又吾值得我愛嘅人。興幸自己有份都算穩定嘅工,辛苦少少可以養到個仔同自己。

子爵府

Icarusho 發表於 21-6-16 12:06

好坦白講,佢唔係信唔過。但佢之前已經發生過一次。但係後來佢同我嘈左交話忍左我十 ...

忍你乜嘢?你對佢唔住?

複式洋房

Katrina192 發表於 21-6-16 12:34
佢想我原諒佢,我亦想嘗試原諒佢,但我自覺自己末必過到呢關(因為佢出軌不止一次),而家唯有見步行步, ...

不止一次就真的不值得原諒,人誰無過是真的,比了一次機會他人悔改,但一犯再犯就表示沒悔意亦沒有珍惜機會,又憑什麼去要求別人再原諒佢? 我去到發現第三次才醒覺自己浪費了人生去迎合一個不顧自己感受的人。 自私的人就一味只顧著自己的感受,所做的都是衝著自己的利益去做。

複式洋房

Icarusho 發表於 21-6-16 10:52
依家我好怕見到佢,同埋訓唔到。
我叫佢去返佢啊媽果邊住幾日先,我諗住自己星期六日自己出去住幾日酒店冷 ...

需要記住搵朋友陪伴下,唔好屈埋自己

複式洋房

ACR824 發表於 21-6-16 14:15
不止一次就真的不值得原諒,人誰無過是真的,比了一次機會他人悔改,但一犯再犯就表示沒悔意亦沒有珍惜機 ...

我而家都係調節緊心情,要自己清醒,一次原諒換來繼續無止境欺騙,寧願將來平淡過,唔想再受傷害

複式洋房

佢話我既脾氣,但問題係佢一向知我係咁。咁點解之前要同返我一齊?仲要逼我生第二件?

複式洋房

回覆 Rilakkuma312 的帖子

佢應該指我既脾氣。我從來都未試過出軌,覺得自己兼顧唔到

子爵府

藉口而已,要出軌要分手最好的藉口!

即係話唔係佢想做對唔住你嘅事,只係你逼佢犯錯!

聽完呢個藉口,仲興,更加恨之入骨,咬牙切齒!!

珍珠宮

Icarusho 發表於 21-6-16 15:15
回覆 Rilakkuma312 的帖子

佢應該指我既脾氣。我從來都未試過出軌,覺得自己兼顧唔到 ...

甘你髀氣真係好大?成日鬧佢?可唔可以改一改?甘樣落去都係危危乎,係甘易出一個樣唔靚,脾氣好就搶走你老公

男爵府

Icarusho 發表於 21-6-16 10:47
回覆 bsg 的帖子

我怕左啦,見過鬼怕黑。同埋尋日朝早又嘈多一次交,佢話佢忍左我十年,呢樣野更加令我傷 ...

似乎佢睇準你大肚走唔到lo,佢都醒目識叫你生多個留住你

大宅

回覆樓主:

出軌既人總有一大堆理由
話你脾氣,話你呢樣果樣唔滿意,其實只係想為自己合理化出軌,所以佢啲理由你可以唔洗聽
至於點解佢要你生第二個之後又要出軌,你有冇感覺到佢當你係生仔機器only?(希望唔係)
但有一句說話講得岩既就係,知錯既人比一次機會足矣,唔識知錯既人就算比100次機會都係唔會知錯

子爵府

回覆 Icarusho 的帖子

明白你心傷,但為咗肚裏面個個,唔好為啲咁o既人勞神

你都唔好再考究點解當初要追返你,唔係潑你冷水,但事實唔一定係佢愛你多啲,想同返你一齊,只係可能佢同出面個件觸礁,佢呢啲人最愛只有佢自己,愛你就唔會傷害你

衰啲諗,要你生多個,就係要你就更加無時間懷疑佢,咁佢就可以玩得更放,返屋企又可以做返個好爸爸,外人眼中的好男人,即使俾你再發現,好多女人會因為小朋友細而繼續啞忍

子爵府

HOPEFORBB 發表於 21-6-16 17:19
回覆 Icarusho 的帖子

明白你心傷,但為咗肚裏面個個,唔好為啲咁o既人勞神

冇錯,你估有好多小三真係咁黐纏咩!唔放手黐纏嗰個係老公!最賤戈個!

男爵府

alicewong18 發表於 21-6-16 17:34
冇錯,你估有好多小三真係咁黐纏咩!唔放手黐纏嗰個係老公!最賤戈個!
...

哩個又係,人地唔要佢先死狗搵你,一來唔使分身家,二來出面可以再玩

男爵府

究竟係曖昧定係已出軌?處理方法有點不同。

大宅

alicewong18 發表於 21-6-16 17:34
...

其實有啲女人知道人地有家庭會主動砍欖,只不過係有啲男人會死纏住人哋!邊個最賤,有目共睹!

首頁

尾頁

跳至