自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

HKTVMALL 次次都唔敢正面面對客人投訴,多番 N 次以掩耳盜鈴態度刪除客人留言就當無事發生,刪除咗個客唔識再發文(po 過) 咩

咁樣做生意唔怪得做極都蝕錢,難為王老闆咁有抱負,身為GOLD VIP 一直鼎力支持,無奈貴公司請咗啲倒米天才員工幫貴公司蝕錢倒錢落海

回應QR code 一問 ( 好問題,問得非常之好呀! 謝謝讀者留言發問小女子感激萬分!) 客人應否報警交由警方處理呢? 咁離譜可以響客人未收到貨前用QR code 幫客人完成咗收貨,仲要send 埋已簽收電郵俾個客,入面有簽收嘅courier 親筆簽名,驚死個客無black and white 證據俾差人叔叔咁,仲要個客電話其實係有電話錄音,咁VIP客人應否繼續幫大家做吓善事呢!? 多謝。(上次投訴完原本原諒咗該公司一次,點知又再發生涉刑事事件)

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Kitty813 發表於 21-6-18 13:38
HKTVMALL 次次都唔敢正面面對客人投訴,多番 N 次以掩耳盜鈴態度刪除客人留言就當無事發生,刪除咗個客唔識 ...

我冇幫襯過呢間
既然佢咁差
不敢正面面對客人投訴
咁咪唔好再幫襯
你理得佢賺/蝕呢
不要從別人的嘴裡去認識我

珍珠宮

畀面勳章 環保接龍勳章

依間野我無用好耐 差到不得了

首頁

尾頁

跳至