跳至

首頁

尾頁

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 3.2. 於 09-6-8 13:41 發表
的士肥我最啱!!!!記得預我!!!

sure

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 醜樣豬 於 09-6-8 13:54 發表
改得個topic唔錯喎

係呀!i like this!

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

尋日張buy 1 get 1 free 飯 coupon當版權費啦,無數......

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 醜樣豬 於 09-6-8 14:11 發表
尋日張buy 1 get 1 free 飯 coupon當版權費啦,無數......

多謝你喎! :;pppp: :;pppp: :;pppp:

王國長老

原帖由 babycanny 於 09-6-8 14:15 發表

多謝你喎! :;pppp: :;pppp: :;pppp:

仲david 我$1

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 醜樣豬 於 09-6-8 14:18 發表

仲david 我$1

明食你david啦!唔比呀!:;pppp: :;pppp: :;pppp:

王國長老

原帖由 babycanny 於 09-6-8 14:20 發表

明食你david啦!唔比呀!:;pppp: :;pppp: :;pppp:

mary呢?邊個食

別墅

可能因為唔係好熱, 個天又未黑, 真係玩到唔想走, 好開心呀. 真係要多謝傻嗰個.
快D諗下個節目.

原帖由 babycanny 於 09-6-7 22:49 發表

我同高比, 村媽及臭BEE媽玩到7點幾先走, 返到嚟散晒

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 醜樣豬 於 09-6-8 14:21 發表

mary呢?邊個食

又呃post!

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 臭Bee媽 於 09-6-8 14:34 發表
可能因為唔係好熱, 個天又未黑, 真係玩到唔想走, 好開心呀. 真係要多謝傻嗰個.
快D諗下個節目.

初步已有構思
1)傻傻痴痴之沙灘之旅
2)當謙謙遇上史迪仔時(謙sir下個月生日呀!)

別墅

我C6 影咗幅Him sir 嘅靚仔相, 今晚upload.

原帖由 醜樣豬 於 09-6-7 22:47 發表
p.s. Why 今次無Him Sir & YY photo

再p.s.朱生,你喺纜車話我似xxx我會記住你架

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 醜樣豬 於 09-6-8 11:06 發表
嘩,唔經唔覺,已經有幾個月一齊去玩,唔知我哋會玩到幾大個呢?
3月~Howard Bee+儍B 生日party
4月~0704媽媽吔buffet
5月~儍儍更更之"挪亞方舟"
6月~痴痴呆呆之"海洋公園"
7月~不如黎過"謙蛇遇上史迪仔"吖 ...

7月入"滴住嚟"會搞出人命喎...
晒死

王國長老

原帖由 babycanny 於 09-6-8 14:38 發表

初步已有構思
1)傻傻痴痴之沙灘之旅

儍痴痴 黎明?but i like 劉華喎
儍傻更更得唔得?

男爵府

原帖由 babycanny 於 09-6-8 14:38 發表

初步已有構思
1)傻傻痴痴之沙灘之旅

沙灘同迪迪尼都要去!

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 babushka 於 09-6-8 23:38 發表

沙灘同迪迪尼都要去!

不如先嚟個沙灘同樂日先啦!

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 babycanny 於 09-6-9 10:56 發表

不如先嚟沙灘同樂日先啦!

過咩? 楊過

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 小倩 於 09-6-9 11:32 發表

過咩? 楊過

:;pppp: :;pppp: :;pppp: :;pppp:

王國長老

原帖由 babycanny 於 09-6-9 10:56 發表

不如先嚟個沙灘同樂日先啦!

maybe抖2 week,28/6吖,because 1/7 又紅日可以抖抖

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 醜樣豬 於 09-6-9 11:39 發表

maybe抖2 week,28/6吖,because 1/7 又紅日可以抖抖

ok,

6月28日
馬灣海灘 or赤柱正灘好嗎?有冇其他建議?

王國長老

28/6我同楊生相識12週年~haha~

首頁

尾頁

跳至