在職全職

跳至

首頁
12345...50

尾頁

大宅

eee~~~ 你講到咁多好野食!! 最期4等埋我先食得唔得啊...?????? 好衰架~!!

原帖由 Narumi00 於 09-6-8 17:19 發表
壽司好像Jusco這頭就有兩家 元氣+板長
太古城是靠Island East這頭開了一家新的板長
拉麵的話華籣路這頭有一家misocoll 還不錯

太古城中心裡面-
EXP 可以一邊吃飯一邊看溜冰 小孩比較不無聊
FoodRepublic裡面有一家 ...

別墅

星期三午餐唔得阿,我約左D 媽咪定期聚會阿.
Narumi00 ,好開心阿,終於穩到個地膽拉.星期5阿,或者下次,一定約你出來吃

大宅

咁不如約星期5食lunch啦~~

date :12 jun 2009 (Friday)
time : 12:00pm - lunch
place : 康怡Jusco 板長壽司

報名喇!!!
*honeycali 1a1b

大宅

ohoh...沒關係呀~~
大家都住附近一定約的到~~
星期五我ok...
我再多自我介紹一下,我是台灣嫁過來的媽媽...
所以廣東話講的不太好 :p

星期五吃午餐的話誰有空想吃什麼?
1. Narumi00 +1B(21m)-我們吃什麼都可以啦~
原帖由 shanshanchen 於 09-6-8 17:41 發表
星期三午餐唔得阿,我約左D 媽咪定期聚會阿.
Narumi00 ,好開心阿,終於穩到個地膽拉.星期5阿,或者下次,一定約你出來吃

大宅

食壽司好嘛..?

台灣人~~~ 我成日都去台灣啵~!!

原帖由 Narumi00 於 09-6-8 17:56 發表
ohoh...沒關係呀~~
大家都住附近一定約的到~~
星期五我ok...
我再多自我介紹一下,我是台灣嫁過來的媽媽...
所以廣東話講的不太好 :p

星期五吃午餐的話誰有空想吃什麼?
1. Narumi00 +1B(21m)-我們吃什麼都可以啦~
...

大宅

多謝您愛台灣~~哈哈~~
吃壽司都有好多選擇~
康怡上面的和民我也還沒去光顧過.

我六月底要回去台灣過暑假YaYa
原帖由 honeycali 於 09-6-8 17:59 發表
食壽司好嘛..?

台灣人~~~ 我成日都去台灣啵~!!

大宅

tea @ 銅鑼灣 - 風月堂
date : 9 june 09 (tue)
time : 2:30pm - sogo等

已confirm:
honeycali - 1a 1b
cpui_shan - 1a 1b
mimiworkshop - 1a 1b
ling0722 - 1a 1b

剛好兩台麻雀~~ 仲有冇媽咪報名啊..??

大宅

和民都好食啊~~~ 但係就冇壽司.....

你就好啦~!! 我一年都會去兩三次衝浪,但係e+要帶住個仔..... 都唔知幾時先再有得去!!

原帖由 Narumi00 於 09-6-8 18:08 發表
多謝您愛台灣~~哈哈~~
吃壽司都有好多選擇~
康怡上面的和民我也還沒去光顧過.

我六月底要回去台灣過暑假YaYa

別墅

報名先.放心,我國語都ok架.壽司好阿,honeycali,吃壽司拉.不過和民都好.

報名喇!!!
Narumi00 +1B(21m
*shanshanchan 1a1b

大宅

place : 康怡Jusco 板長壽司/和民

報名喇!!!
*honeycali 1a+1b (2m)
*Narumi00 1a+1B(21m)
*shanshanchan 1a+1b

大宅

好媽媽勳章 BK Milk勳章

你地就好啦...大部份都係東區.我都好想JOIN你地,我住南區

你希望別人怎樣待你,你也要怎樣待人(太7:12)

大宅

兩間野都係樓上樓下~~ 到時睇下邊度冇咁多人咪食邊度.....唔知有冇得訂位呢..??

原帖由 shanshanchen 於 09-6-8 18:17 發表
報名先.放心,我國語都ok架.壽司好阿,honeycali,吃壽司拉.不過和民都好.

報名喇!!!
Narumi00 +1B(21m
*shanshancha ...

別墅

你過來拉,我都整日出旺角

大宅

香港仔都有直接車到啊~!!! 巴士小巴都有,半個鐘到!! 你都黎啦~~

原帖由 cpui_shan 於 09-6-8 18:20 發表
你地就好啦...大部份都係東區.我都好想JOIN你地,我住南區

大宅

wah~~ 你真係邊度都去架啵!! 下次去行海港城一定搵你一齊去.... 果間toys r us D貨齊好多!!

原帖由 shanshanchen 於 09-6-8 18:24 發表
你過來拉,我都整日出旺角

大宅

衝浪真是太酷囉 ~~
我猜只要你想 帶個仔出去玩都很ok的~~
我女兒從四個月開始跟我飛來飛去....
是比單身辛苦一點 但是看她長大樂趣無窮呀~
原帖由 honeycali 於 09-6-8 18:17 發表
和民都好食啊~~~ 但係就冇壽司.....

你就好啦~!! 我一年都會去兩三次衝浪,但係e+要帶住個仔..... 都唔知幾時先再有得去!!

大宅

cpui_shan :-

如果聽日落雨,我都冇問題~!! 最緊要你地點啊..??

大宅

你個女咁細個就飛黎飛去喇....好西利啊!!我唸年尾先可以再去,你係台灣邊度啊..? 我通常去宜蘭~~

原帖由 Narumi00 於 09-6-8 18:29 發表
衝浪真是太酷囉 ~~
我猜只要你想 帶個仔出去玩都很ok的~~
我女兒從四個月開始跟我飛來飛去....
是比單身辛苦一點 但是看她長大樂趣無窮呀~

大宅

元氣跟和民是康怡的樓上樓下

板長,大戶屋,麻布茶房是在Jusco那邊的同一層

不如大家確定下 在問看看有沒得訂位~
或是約早十分鐘 應該就不用訂位了~~

原帖由 honeycali 於 09-6-8 18:22 發表
兩間野都係樓上樓下~~ 到時睇下邊度冇咁多人咪食邊度.....唔知有冇得訂位呢..??

大宅

好媽媽勳章 BK Milk勳章

成日咩住佢出街好倦架,(雖然我都日日出街)佢成15-16磅,仲要咩埋佢個走路袋,成個三文治咁!因為我架車仔係要雙手開合,如果用車仔出街就一定要2個人先得.....
你地搞到我好想出,....出...唔出....出....唔出.....!!!!

你希望別人怎樣待你,你也要怎樣待人(太7:12)

首頁
12345...50

尾頁

跳至