自由講場

跳至

首頁
23456...13

尾頁

珍珠宮

回覆樓主:

「其實我知道她因為我做手術呢件事有些壓力,一來擔心我出現事故,二來始終受到了伴侶這種犧牲,再愛,都會有些唔自然。」嗯,無錯呀! 身邊伴侶就係咁諗。

同意「性」在維繫感情的好方法。辛苦你喇!
請繼續分享
這是充滿愛的地方,jm 幫了我很多,給我大量鼓勵。
如果你有 BB 出世頭骨受壓致腫起, G6PD , 新生嬰兒肝炎綜合症,肝酵素高等問題,我可分享個人經驗。 :)
You are not 呀窿  祝大家身體健康

珍珠宮

Daddy_Chris 發表於 21-6-28 21:11
一陣會慢慢講到

我之前睇過一位台灣男士以一身講切輸精管,好好笑,佢仲要半麻醉,全個過程好清醒

別墅

留毛!我覺得男人要好愛太太,先會做呢個手術,讚!

大宅

正式進入戲肉!當姐姐決定好煲冬瓜湯之後,我便如一只待宰的羔羊乖乖的坐在輪椅上讓她推向屠場!沿途我冷眼旁觀着那一班正圍在一起做着手作的護士,當到達手術室門口,門樑上那一盞紅燈像在警示着我裏面是一個不一樣的世界!那一扇寫着手術室三個字的自動門,隨着我們的到達而開啟,需知道手術室全部都係負氣壓的,門打開時空氣便會向內抽,簡單啲來講就係你會覺得好似俾佢吸入去咁,那一份氣勢具有把我的靈魂吸走之震懾力!

大宅

Daddy_Chris 發表於 21-6-28 21:14
可能佢都有咁多嘢諗嘅,佢唔係好似我咁形容出嚟啫

唔會啦,我老公咩都同我講,但我好好奇你老婆唔駛見醫生?我當時要見醫生,聽醫生解釋清楚,仲問我同唔同意

大宅

kelly_wong123 發表於 21-6-28 21:05
我老公都做左2年,佢冇你咁多野諗

請問有冇後遺症?愛愛時感覺有冇唔同?

大宅

入到手術室等候區姐姐便叫我從輪椅下來站在一旁,同時間我看見真正的手術室內有一位男士正在步出,他便是我之前的一位接受手術者,看他輕輕鬆鬆的步出手術室,我好像心情再次輕鬆下來,但當我被姑娘呼喚進入房間的時候,壓力再次排山倒海的湧上心頭!基本核對資料之後,她便指示我如何躺在手術床上,當刻我已經認命了,沒有再反抗了,乖乖的根據指示躺在床上,醫生問我知唔知今日做咩手術,我清楚咁回答佢:今日我係做男性結紮手術。他說:很好。接着手術便正式開始

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

Daddy_Chris 發表於 21-6-28 21:28
正式進入戲肉!當姐姐決定好煲冬瓜湯之後,我便如一只待宰的羔羊乖乖的坐在輪椅上讓她推向屠場!沿途我冷眼 ...

你形容得好好笑
放下自在

子爵府

我覺得男人要好唔想再要細路,先會主動做呢個動作

大宅

kelly_wong123 發表於 21-6-28 21:32
唔會啦,我老公咩都同我講,但我好好奇你老婆唔駛見醫生?我當時要見醫生,聽醫生解釋清楚,仲問我同唔同 ...

就係第一次已經見咗啦嘛,跟住中途縮沙,隔咗幾個月再去佢就冇叫我再見啦,淨係叫俾錢咋

大宅

kelly_wong123 發表於 21-6-28 21:32
唔會啦,我老公咩都同我講,但我好好奇你老婆唔駛見醫生?我當時要見醫生,聽醫生解釋清楚,仲問我同唔同 ...

我當然都係講吓笑啦,咁我同你老公性格唔一樣呀嗎

大宅

heyhey101214 發表於 21-6-28 21:34
我覺得男人要好唔想再要細路,先會主動做呢個動作

唔會想要好多個啦,點養呀比多個內心戲俾你啊,做左以後無論點樣努力你都唔再會因為做呢件事而出現那個可怕的副作用。都係正如我一開始所講,睇自己情況啦

子爵府

你太太很幸福!

大宅

Cc334 發表於 21-6-28 21:32
請問有冇後遺症?愛愛時感覺有冇唔同?

同平時完全冇分別

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

我都同意既, 少左果份隔膜, 成個feel 係5同既
請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

大宅

一開始有另一個護士嫻熟地幫我鋪上一些藍色的纖維巾在大腿,之後把小B指上肚臍方向並貼上膠紙固定,那一刻我想起平時去街市那條在水枱上的鮮魚,醫生就揸住一盆消毒藥水並且用鐵鉗夾住一舊棉花輕鬆地說了一句:幫你清潔消毒先。跟住舊棉花就響我下跨四處遊走,感覺有啲似燒嘢食查蜜糖。搞掂之後佢就同我講而家要開始幫你局部麻醉啦,會有少少痛!成個過程我最怕嘅步驟終於到了,其實講咗咁耐我就係最怕打呢一針,當時係一個緊張的肉體,配搭不停提醒自己放鬆的內心,當他一針下來我倒是整個人真正放鬆了,因為沒有想像中咁痛

大宅

Daddy_Chris 發表於 21-6-28 21:42
唔會想要好多個啦,點養呀比多個內心戲俾你啊,做左以後無論點樣努力你都唔再會因為做呢件事而 ...

想請問生左幾多個先決定以後都唔想再生呢

伯爵府

回覆 鴨鴨比 的帖子

我FD c6又是台彎男,佢係fb 分享過程影埋相,超好笑,好在我睇得快,可能太露骨被fb delete 咗,好記得,佢嗅到有燒肉味
有你每一天在我身邊,活著是多好和幸福,多謝你!我愛你

珍珠宮

我唔會同意我老公做呢個手術~

大宅

打咗針之後大約隔咗幾秒鐘,醫生便用一些類似針嘅嘢吉下我睇吓我有冇痛嘅反應,我當時就答佢有啦,之後佢等多幾秒再試我就話已經唔覺啦,之後佢就冇再同我講嘢。我第一下就係感覺有人響我下便摸左一下,我相信呢一下就係用刀界開咗睪丸皮,跟住佢應該係將我其中一粒托起左,我睇唔到佢搞乜,我淨係聽到一啲平時去買豬腸粉時嗰啲鉸剪聲,我對天發誓,我真係有諗起嗰包豬腸粉㗎!之後就聽到有啲儀器嘅響聲,係咇1聲嘅,相信呢個就係佢用一啲發熱嘅儀器將我嘅輸精管燒返埋,呢啲過程之前嘅醫生同埋姑娘都有講解嘅,所以我先估計到個流程。

首頁
23456...13

尾頁

跳至