自由講場

跳至

首頁
12345...33

尾頁

大宅

見到梁麗翹玩緊個app,有冇人知係咩黎
https://www.youtube.com/watch?v=M4q1F5vPoho

男爵府

個app叫 「大家減齡」

大宅

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章

有呀, 我噚日見到dl 左嚟玩 都容易有分

funfun759    發表於 21-7-6 13:30
wcpcelia    發表於 21-7-5 11:24
la_source    發表於 21-6-30 14:47

男爵府

係點玩

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

arkei2 發表於 21-6-30 12:48
https://www.youtube.com/watch?v=M4q1F5vPoho
我睇左條片, 唔地除點玩
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

大宅

VenusSasa 發表於 21-6-30 12:52
個app叫 「大家減齡」

點玩架?

男爵府

sammi_ckm 發表於 21-6-30 12:54

點玩架?

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

問你好 d, 個 app 有咩玩

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

複式洋房

點玩架?

大宅

arkei2 發表於 21-6-30 12:48

未聽過呢個app

大宅

想知玩d咩

大宅

gemmame 發表於 21-6-30 13:15
係點玩

dl 左茖嚟, 登記左之後就開始計你行左幾多步, 過左佢最低嘅步數標準, 之後就開始有分儲, D 分可以用嚟換野, 有超市coupon , 外賣平台coupon

大宅

suetsuetmom 發表於 21-6-30 14:03
未聽過呢個app

我都係睇開佢講斷食同生酮, 先有留意到佢個channel

大宅

不過, 唔知係未每日只係可以儲100分

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 BK Milk勳章

幾得意咁,我都想玩

大宅

miriam 發表於 21-6-30 13:53
問你好 d, 個 app 有咩玩

登記左之後, 要帶住個電話行路, 達到個app 個最低步數, 就可以開始儲分, D 分可以用嚟換coupon

王國長老

sammi_ckm 發表於 21-6-30 14:13
dl 左茖嚟, 登記左之後就開始計你行左幾多步, 過左佢最低嘅步數標準, 之後就開始有分儲, D 分可以用嚟換 ...
齋行? 當真乜都唔使做?

王國長老

sammi_ckm 發表於 21-6-30 14:47
登記左之後, 要帶住個電話行路, 達到個app 個最低步數, 就可以開始儲分, D 分可以用嚟換coupon
...
down 緊, 裝時有問題問你

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

sammi_ckm 發表於 21-6-30 14:15
我都係睇開佢講斷食同生酮, 先有留意到佢個channel

見BK JM講生酮飲食,我一直冇為意,不過見最近有JM講對某啲病都有幫忙,我就開始有興趣知多啲

佢個CHANNEL係咪好多都講生酮飲食?

大宅

sammi_ckm 發表於 21-6-30 14:13
dl 左茖嚟, 登記左之後就開始計你行左幾多步, 過左佢最低嘅步數標準, 之後就開始有分儲, D 分可以用嚟換 ...

淨係行路就有分?

首頁
12345...33

尾頁

跳至