自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

俾佢彈咗幾次,唔敢再填。
改用傳統電子登記,原來要24小時後上載身份證先叫完成登記

la_source    發表於 21-7-5 14:38

瑪瑙宮

大廚勳章

09729loklok 發表於 21-7-4 09:15
...

我又唔知喎。。。睇唔到佢叫我廿四小時後要上傳身分證?

係咪你之前戶口號碼填唔到啊?
喇麼撻沙 啪卡挖多
阿喇克多 沈瑪 沈潑躂沙
喇麼撻沙 啪卡挖多
喇麼撻沙 啪卡挖多

水晶宮

2024年龍年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

seaheart88 發表於 21-7-4 09:16
我又唔知喎。。。睇唔到佢叫我廿四小時後要上傳身分證?

係咪你之前戶口號碼填唔到啊?

我得一個主要bank a/c
入極資料都話我不正確。

咁我揀返傳統去填最後就出咗呢個page
只有父母 用一生的愛 講一種道理
自那天哭一聲 便繫著你心靈
陪著我數星星 帶我探視美景
闡述了和平 灌輸應有的防衛性
還指引我 望事物 用雪亮眼睛

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

樓主未完成就出咗黎, 咁就會變咗要上傳ID了!!

大宅

...
Same, 我填咗幾次都話唔啱 明明冇填錯

侯爵府

09729loklok 發表於 21-7-4 09:21
入極資料都話我不正確。

我都係
8-)

水晶宮

cy101 發表於 21-7-4 09:23
樓主未完成就出咗黎, 咁就會變咗要上傳ID了!!

我記得喇,原來真係填錯咗bank資料,所以被佢彈出嚟。

我再登記一次,今次成功登記,有另一個登記參考編號。
係咪只要我唔上傳id ,咁第一次的登記就變成未成功登記,佢會唔處理呢。

而家我變咗登記兩次

大宅

係唔係要咁樣登記?猛咁話我撳錯野我都唔知點搞
點解你哋話咁快搞掂嘅?

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

09729loklok 發表於 21-7-4 09:57

我再登記一次,今次成功登記,有另一個登記參考編 ...
熱線: 185000

唔放心可以試下!!!

子爵府

2024年龍年勳章

唔係,只要你有用銀行攞一萬蚊,搭咗個兩條保安問題,就唔需要上傳身分證,冇攞過一萬蚊,就要上傳身分證,還有,如果你要上傳身分證,話廿四小時後,會有個手機訊息給你通知,提你要上傳身分證

公爵府

...

我仔都係咁,填左幾次都話錯,但明明每項 check過係無問題,唯有明天上傳身份證副本

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

唔會兩次喇,之前果次都未完成
放下自在

珊瑚宮

我應該全部成功入齊正確資料 但到最後講明八達通如果冇後面()嗰個號碼就登記唔到 我嗰張咁啱就冇 我要去攞個張新卡

水晶宮

cy101 發表於 21-7-4 10:10
熱線: 185000

唔放心可以試下!!!

好繁忙,唯有留電話號碼

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

chuiyeebird 發表於 21-7-4 10:19
我應該全部成功入齊正確資料 但到最後講明八達通如果冇後面()嗰個號碼就登記唔到 我嗰張咁啱就冇 我要去 ...

係呀!舊咭黎
放下自在

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我幾分鐘就填晒,好方便,過程好順

琥珀宮

09729loklok 發表於 21-7-4 10:23
好繁忙,唯有留電話號碼
預咗BUSY!!

子爵府

回覆樓主:

我仲煩,驗證不是自動程式,搵極巴士都錯

水晶宮

cattz288 發表於 21-7-4 10:17
唔會兩次喇,之前果次都未完成

第一次都有登記參考編號,我個訊息收到該編號的通知,已收到我的登記並作進一步處理。

而家唯有等熱線回覆。

水晶宮

09729loklok 發表於 21-7-4 09:21
入極資料都話我不正確。

我老豆中銀,要睇簿仔戶口number

首頁