夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

終極熊貓 發表於 21-7-15 18:28
咁你呢,有無tum下你老公?
見到你淨係數佢不足

我自己經常,又諗放假一齊去邊玩,又搵機會放兩隻比屋企人湊住先,等我地可以拍下拖。
但c6就永遠唔會有反應

別墅

我捨不得你 發表於 21-7-15 18:27
你唔使咁激動先
咁聽你咁講,你其實對家庭付出都幾多。
我c6有你一半就好了

其實我今日出咗另一個post講我嘅情況,但啲人嘅留言真係好難聽,我 delete咗個post。
我同老婆由中學到宜家已經廿幾年,我細細個已經充滿女仔嘅嗜好,大個左都係鍾意啲女仔野,我整蛋糕同麵包都好叻咖!我同老婆比較似閨蜜多過男女朋友,拖手都係我拖喺佢後面。
佢試過出軌,直認原因係因為我唔夠man,唔似男人,雖然性能力滿足到佢,但佢都想試吓同男人... 唔想再講落去了...

子爵府

回覆 Amylam214 的帖子

聽見你把聲已煩--> 可能咁樣已令你老公冇左興趣呀

珍珠宮

mm168mm 發表於 21-7-15 10:52
回覆 我捨不得你 的帖子

未了起條根,了起條根就好似發現新大陸咁...另一片天地!
以下只是我個人的數據點:我前夫就係未撩起我「條根」,近20年來我都極之情願同佢過有愛無性的生活關係。後來到我現任先生,佢有本事撩起我「條根」,結果如你所說 「好似發現新大陸咁、、、另一片天地!」我兩雖然人到中年,仍能過著有愛又有性的 和諧 生活。
回樓主的問:溝通方面的賣相同切入點 好影響 接收人的情緒。0岩入佢耳,甚至可以R下佢耳仔痕嘅話語賣相,係可以怡情養性,多多歡迎;唔0岩入佢耳嘅,好似煮咗餐唔0岩佢口味嘅餸,「食之無味,棄之可惜」。再來多幾餐,聞到味已經想嘔。

Love is when the other person’s happiness is more important than your own  ~ H. Jackson Brown

複式洋房

CraftHoIic 發表於 21-7-15 19:40
其實我今日出咗另一個post講我嘅情況,但啲人嘅留言真係好難聽,我 delete咗個post。
我同老婆由中學到宜 ...

其實好似你咁為家庭付出嘅男人好少…真正幸福嘅女人係揾到一個會做女人家務嘅男人。女人都鐘意man嘅男人都好正常,咁你咪man啲囉,唔好下下畀你老婆食住。人真係好奇怪..好嘅男人會有女人唔珍惜,好嘅女人會有男人唔稀罕…

cathngai    發表於 21-7-15 23:01
cathngai    發表於 21-7-15 23:00

複式洋房

858D 發表於 21-7-15 22:50
以下只是我個人的數據點:我前夫就係未撩起我「條根」,近20年來我都極之情願同佢過有愛無性的生活關係。後 ...

就算好聲好氣同佢講,佢都即刻起圍牆,拒我於千里之外。根本無溝通可言..

男爵府

CraftHoIic 發表於 21-7-15 19:40
我同老婆由中學到宜 ...

其實大家嘅留言又唔係話難聽嘅~忠言逆耳~大家都係戥你唔抵啫~你值得擁有更好嘅

soso1227    發表於 21-7-16 14:53

禁止訪問

別墅

Amylam214 發表於 21-7-15 22:53
其實好似你咁為家庭付出嘅男人好少…真正幸福嘅女人係揾到一個會做女人家務嘅男人。女人都鐘意man嘅男人都 ...

屋企嘅家務主要都係佢做咖,我只係放假嘅時候幫下手,每晚臨瞓之前搓定麵團放入雪櫃,朝早都係佢自己焗啲麵包。佢絕對係個好媽媽好老婆黎咖!

要我man嘅話真係冇乜可能,點樣叫個唔鍾意睇波嘅人,半夜三間開着電視,睇班人喺個綠色畫面度走來走去?見到曱甴唔大叫仲要徒手捉咗佢?諗起都毛管棟!唔好強人所難啦!

大宅

牛年勳章

CraftHoIic 發表於 21-7-16 09:57
屋企嘅家務主要都係佢做咖,我只係放假嘅時候幫下手,每晚臨瞓之前搓定麵團放入雪櫃,朝早都係佢自己焗啲 ...

我諗應該有個人出現咗
你老婆有比較
先會覺得你一啲都唔man

別墅

BaileyChung 發表於 21-7-16 11:47
我諗應該有個人出現咗
你老婆有比較
先會覺得你一啲都唔man

人種係有唔同,唔夠man一定唔係單一原因,或者根本就唔需要夾硬搵個原因,只係因為有需要,我滿足唔到佢,就係咁簡單。

唔洗鄧我唔抵咖,佢開心,識返屋企,內外兼顧到就ok la~

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

Amylam214 發表於 21-7-15 14:33
佢係文職,雖會在戶外工作,但體力上唔會好辛苦。性生活少,令生活好多磨擦無法破解,造成惡性循環..…:cr ...
你地呢個年齡.....應該非常精彩不是晚晚都一星期4至5次

大宅

牛年勳章

CraftHoIic 發表於 21-7-16 11:53
人種係有唔同,唔夠man一定唔係單一原因,或者根本就唔需要夾硬搵個原因,只係因為有需要,我滿足唔到佢, ...

你睇得開就得啦
又唔關其他人事
得閒3人行仲好

複式洋房

20150618bb 發表於 21-7-16 12:05
你地呢個年齡.....應該非常精彩不是晚晚都一星期4至5次

我都以為係

別墅

BaileyChung 發表於 21-7-16 12:14
你睇得開就得啦
又唔關其他人事
得閒3人行仲好

咁又唔得啦,接受到佢背住我做,唔代表可以接受光明正大

別墅

Amylam214 發表於 21-7-15 22:53
其實好似你咁為家庭付出嘅男人好少…真正幸福嘅女人係揾到一個會做女人家務嘅男人。女人都鐘意man嘅男人都 ...

Sorry,原來不知不覺間,我喺你個post講左咁多自己野,佢喺酒吧識女仔,即係證明佢係有性慾,只係唔想同你做,你用手幫佢出到精,咁可能佢真係攰,而且你都話佢身形有啲肥,做愛其實真係幾攰咖,會唔會係佢體力問題,應付唔到同你做愛嘅運動量啊?

會唔會可以試吓著性感啲姣下佢,含/手淫到佢硬,然後自己坐落去,俾佢郁都唔洗郁就可以做到,唔使消耗咁多體力。

妳宜家先30歲,放心啦,一定仲好有吸引力,試吓喺屋企都化少少妝,著短裙走下光或者突下點引誘佢,男人好衰咖,你除晒/直接露出嚟佢唔會心動,係露啲又唔露啲咁先最引誘到佢地,加油啦靚靚媽媽!(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

CraftHoIic 發表於 21-7-16 11:53
唔洗鄧我唔抵咖,佢開心,識返屋企,內外兼顧到就ok la~ ...

如果你接受到,大家都會祝福你。
但對方真係識返屋企?你唔怕佢終有一日玩到要拋夫棄子?

別墅

soso1227 發表於 21-7-16 15:38
如果你接受到,大家都會祝福你。
但對方真係識返屋企?你唔怕佢終有一日玩到要拋夫棄子?
...

唔會啦,對方係個FTF,靠老婆養,住梗間屋都係外父留俾佢哋,基本上係冇能力遠走高飛,佢哋係貪方便又有需要各取所需啫

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

CraftHoIic 發表於 21-7-16 16:20
唔會啦,對方係個FTF,靠老婆養,住梗間屋都係外父留俾佢哋,基本上係冇能力遠走高飛,佢哋係貪方便又有需 ...

佢地唔係貪方便,而係貪心,得一想二。
男方食和住都係老婆提供,正一軟飯王,有幾man?相信佢比你優勝嘅只係時間和口才。我鄧你唔抵。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

回覆 Amylam214 的帖子

睇你敍述,你老公可能有小三,只係你唔知

首頁

尾頁

跳至