自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Cindy 發表於 21-7-19 22:12
呢句真心話,希望呢班學員明白!攞唔到獎唔緊要,好好鍛煉自己,更進一步,憑實力得到更多,更好嘅機會!:f ...

日本の平安を祈ります

大宅

Cindy 發表於 21-7-19 22:12
呢句真心話,希望呢班學員明白!攞唔到獎唔緊要,好好鍛煉自己,更進一步,憑實力得到更多,更好嘅機會!:f ...

做家長,應該要佢哋讀完書先再出道

公爵府

好媽媽勳章

Fion710 發表於 21-7-19 22:29
下一個菊小姐

十分同意
[管教]必須建立在母子間信任,關懷, 溫柔的基礎上, 至能達到良好的效果. 親情的溫暖比嚴格的管教更為重要.

"在人生道路上面對種種不同的困境時, 最困難不是要面對那個問題, 而是堅持一個信念: 向前看. 就算問題有多複雜都好, 只要你肯正面地面對, 一定可以克服. 當事情過去後, 回望整件事都是不外如是........................"

水晶宮

當年Mag 比賽而Gin Lee係 踢館,mag 贏左但而家成就似乎Gin Lee 高D

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

mizuho 發表於 21-7-19 22:40
都唔一定冇人記得,呢壇嘢係阿矮仔曾嘅下馬威,應該會總動員去捧。而且啲小朋友個個都係得十幾歲又好控制, ...

有獎無獎大獎細獎,天時地利人和俱備就會紅。梅艷芳、陳奕迅攞冠軍,黎明、鄭秀文攞季軍,一樣係天王天后。

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Titi 發表於 21-7-19 22:27
25個評判,點解要重覆問佢?唔通係廁所位

回應樓主,佢係講得啱嘅!多人賞識有好歌比你仲緊要過名 ...

因為果刻 紅藍燈 壞左,要搵個識講下野,拉時間去整返D 燈(之前2個都按唔到燈)

珍珠宮

回覆樓主:

其實際遇真係好重要,想當年mag贏左超級巨聲又如何,我覺得佢好似未好運過,又失戀又失聲,又抑鬱,一陣又話仆落樓梯,到而家都未有一首歌係觀眾噏得出

相反,同屆既許廷鏗一早out左出黎但俾唱片公司睇中最早出碟,攞亞軍既胡鴻軍上年又攞男歌手獎。。。

我唔認同蘇永康講既野,因為我係一個好好記性既觀眾

男爵府

畀面勳章

Gigi拎唔拎到冠軍我都唔會唔記得佢喎,由佢台慶唱紅玫瑰,已經覺得佢佢有唱功又有台型,相信佢一定有所成就
願我會查火箭 帶你到天空去 在太空中兩人住 活到一千歲 都一般心醉 有你在身邊多樂趣

伯爵府

呢條友講嘢50/50啦 香港咁多高view片係gigi

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

放心!GG、YUmi、及Chantel一定會捧!
若要人不知 唔好咁低B !  : P

水晶宮

laukkk 發表於 21-7-19 23:53
其實際遇真係好重要,想當年mag贏左超級巨聲又如何,我覺得佢好似未好運過,又失戀又失聲,又抑鬱,一陣又 ...

仲有坤哥第一個上紅館!

水晶宮

上校車 發表於 21-7-19 23:05
當年Mag 比賽而Gin Lee係 踢館,mag 贏左但而家成就似乎Gin Lee 高D

咁gin lee有實力d, 又生得高大,有台型!
所以呢,比賽是一個過程,贏輸都唔係最重要!

珍珠宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

佢好似索咗嘢咁,今晚叫佢比評語,但講d嘢都唔關事!

珍珠宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

成晚得舒文同陳奐仁講嘢正常,太極似嚟睇show做粉絲,嗰DJ李志剛更加不知所謂,問佢唱成點,佢話一直都睇好一定嬴,仲以為佢講買馬添吖~

男爵府

同埋佢話一定要好好珍惜一齊比賽嘅朋友,我覺得都講得好啱

水晶宮

但我好記得蘇嗰張相喎,有冇成20年?

xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

珍珠宮

laukkk 發表於 21-7-19 23:53
其實際遇真係好重要,想當年mag贏左超級巨聲又如何,我覺得佢好似未好運過,又失戀又失聲,又抑鬱,一陣又 ...

mag 真係好黑,碌落樓梯整到咁傷,希望佢已經黑完從今行好運
佢首「忍」係我song list 裡面,我覺得好聽

大宅

講事實,人總是善忘

首頁

尾頁

跳至