夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

他非一般出軌,係二奶咁濟,仲要多年感情,可能佢愛她仲多過我tim!好怕佢有一日回到她身邊!
我点樣先可以唔再諗呢個女人?好痛苦!因為佢ig fb仲放緊之前同我死佬去偷情嘅相!既然都分左手点解唔delete 左佢!係咪別有信心?

侯爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

盡量充實自己,既然選擇了原諒,不要再想無謂野

子爵府

0030 發表於 21-7-23 14:23
盡量充實自己,既然選擇了原諒,不要再想無謂野

我最擔心死佬對佢念念不忘,因為佢冇delete 個女人電話!佢解釋唔delete 係怕有一日個女人發癲屈佢乜乜乜都仲有証明喎!只係大家互block左!佢只係叫我信佢!

別墅

選擇原諒都唔好再折磨自己去諗。 都無可能控制個男人會唔會諗起或者返去另外個女人到。既然男人都番黎自己身邊相信佢應該都知你好既一面。

侯爵府

回覆 alicewong18 的帖子

甘個大話都講得出,呃鬼咩~既然選擇原諒就給他一次機會甘大把,如果不珍惜再出軌就無可原諒了~

複式洋房

alicewong18 發表於 21-7-23 14:30
我最擔心死佬對佢念念不忘,因為佢冇delete 個女人電話!佢解釋唔delete 係怕有一日個女人發癲屈佢乜乜乜 ...

無得擔心,你無辦法控制人地思想,再講佢可以呃得你咁耐都無被你發現,呢個人再講再做既野都唔使太相信,佢而家係點諗得佢自己知。

子爵府

ACR824 發表於 21-7-23 15:01
無得擔心,你無辦法控制人地思想,再講佢可以呃得你咁耐都無被你發現,呢個人再講再做既野都唔使太相信, ...

係!有時真係唔知佢諗咩,好可怕!

子爵府

0030 發表於 21-7-23 14:34

甘個大話都講得出,呃鬼咩~既然選擇原諒就給他一次機會甘大把,如果不珍惜再出 ...

佢現在如果有假期都同我去玩staycation!呢半年嚟都去過4次!又成日同我食好嘢!我怕呢啲原來一切都係幻象!個心仲响個女人度!

大宅

alicewong18 發表於 21-7-23 14:30
我最擔心死佬對佢念念不忘,因為佢冇delete 個女人電話!佢解釋唔delete 係怕有一日個女人發癲屈佢乜乜乜 ...

算啦,其實delete唔delete都無咩意思
都一齊左幾年,一定已經記住左對方個電話號碼
delete電話號碼又唔代表d咩
既然選擇原諒,就唔好諗返轉頭

侯爵府

女人的第六感很好靈的,只能自己感覺~但我可以老實同你講,男人有心呃你,做戲比影帝仲叻~分分鐘拎到最佳男主角獎~

大宅

佢地一齊多年一定有感情, 我相信佢都要時間先可以放低個女人
其實都控制唔到你c6會點, 機會你已經俾左佢, 而家佢做既野係真係假得佢自己知, 件事比你知道左之後, 佢要呃你一定諗盡辦法, 有d男人回歸家庭未必係因為愛, 而家唔想做衰人離開舒適圈, 又或者為左小朋友
總之你心裡明白如果再有下一次自己會點處理就得, 而家諗太多佢又只會話你唔信佢

珍珠宮

不如你揾多啲自己的興趣和扣起他的錢...其他無野可以做到,只有你自己變神經左..為咩呢?
愛自己多啲啦...為自己一個人的未來著想...

子爵府

Ashleymamii 發表於 21-7-23 16:02
佢地一齊多年一定有感情, 我相信佢都要時間先可以放低個女人
其實都控制唔到你c6會點, 機會你已經俾左佢, ...

回想返之前点滴,其實我覺得佢係唔想做衰人、離開舒適圈,同比贍養費先唔同我離婚!佢口口聲聲話如果要離婚一早就嚟咗啦!唔使等到咁多年!

子爵府

甚至乎其實佢一早想離婚,只不過踏出唔到第一步,拖下拖下就咁多年後先發現!

男爵府

alicewong18 發表於 21-7-23 14:18
他非一般出軌,係二奶咁濟,仲要多年感情,可能佢愛她仲多過我tim!好怕佢有一日回到她身邊!
我点樣先可以 ...
以後無論係點,你心中都永遠有條刺㗎喇 !

別人嘅野,永遠都控制唔到,你應該問一問自己,仍然愛他否?

而你那種愛,到底是為了得到他,還是想他活得開心?

同樣一個「得」字,有「捨得」有「得失」,能「捨」就能得,得到嘅係自己開心快樂地生活,要「得」嘅你咪失去開心嘅日子囉,人為自己而活,風景不轉心境轉

大宅

仍愛他便繼續一起,原諒了就不要想太多,但自己要自強,生活不可只圍住他,令佢知道你沒有他也能活得精彩,關係宜能放能收!就算將來再給你知道他說謊,便可瀟洒離開!

珍珠宮

alicewong18 發表於 21-7-23 14:18
我点樣先可以 ...

咪鬼理佢
你控制唔到個女人用乜相
幸福肥師奶

子爵府

mannok媽咪 發表於 21-7-23 17:55
咪鬼理佢
你控制唔到個女人用乜相

真心唔明,除非仲對我老公仲有情!比我乜鬼都換過曬啲相啦!

侯爵府

alicewong18 發表於 21-7-23 15:15
佢現在如果有假期都同我去玩staycation!呢半年嚟都去過4次!又成日同我食好嘢!我怕呢啲原來一切都係幻象 ...

你唔好咁諗啦,不如諗下點樣重拾返份熱情好過,一齊耐左無左新鮮感就必然,諗起有咩新嘢玩

子爵府

mimi987 發表於 21-7-23 18:33
你唔好咁諗啦,不如諗下點樣重拾返份熱情好過,一齊耐左無左新鮮感就必然,諗起有咩新嘢玩
...

係呀!嚟緊下星期我地又去住酒店嘞!以前真係唔會!

首頁

尾頁

跳至