自由講場

跳至

首頁
12345...8

尾頁

琥珀宮

畀面勳章

makm 發表於 21-8-22 11:51
邊有咁快,下月返香港跟住隔離21日先至有得四圍去!你估係荷里活大明星咩!

...

1/9 ,返港,隔離21日,月尾可以通行

琥珀宮

畀面勳章

okgoodla 發表於 21-8-22 14:17
我都覺得食dinner 好, 我哋未食到嗰main 已經飽左7成! 我地三個每人選一樣去試, 即starter 已經有食物 ...

Champagne free flow? 我好 champagne, 但我女就唔多好啫 而家諗緊係咪 dinner 比較好

侯爵府

2024年龍年勳章

littlesister 發表於 21-8-22 16:09
Champagne free flow? 我好 champagne, 但我女就唔多好啫 而家諗緊係咪 dinner 比較好 ...

我哋飲紅白酒! champagne free flow 好似3百幾一位

琥珀宮

畀面勳章

okgoodla 發表於 21-8-22 16:26
我哋飲紅白酒! champagne free flow 好似3百幾一位

紅白酒得唔得呢?請問係咪成枱都要 join same free flow package 先得架?如果要所有人就應該唔會 join 啦

侯爵府

2024年龍年勳章

littlesister 發表於 21-8-22 20:47
紅白酒得唔得呢?請問係咪成枱都要 join same free flow package 先得架?如果要所有人就應該唔會 join 啦 ...

吾使㗎, 我地三人去只兩個free flow ! 另一個無飲嗰日有嘢做吾敢飲!

當然我哋吾會做埋啲肉酸嘢如order 2個free flow 但三個人飲啦! 吾飲酒嗰位飲水!

紅白酒一般啦我自己平日飲開吾太貴! 我覺得都ok 嘅!

男爵府

回覆樓主:

JW the Lounge 同Grand Hyatt Tiffin都唔錯

男爵府

JW brunch 冇得輸

大宅

Hugo !!

琥珀宮

畀面勳章

Ahbemama 發表於 21-8-22 22:34
JW brunch 冇得輸

真係幾得喎 請問係咪好難 book? 見人話要 book 幾個月好誇張

琥珀宮

畀面勳章

女皇駕到 發表於 21-8-22 21:29
JW the Lounge 同Grand Hyatt Tiffin都唔錯

請問 Tiffin 有咩特色?呢間想試好耐

琥珀宮

畀面勳章

okgoodla 發表於 21-8-22 20:59
吾使㗎, 我地三人去只兩個free flow ! 另一個無飲嗰日有嘢做吾敢飲!

當然我哋吾會做埋啲肉酸嘢如order ...

咁都好喎,因為我老公想揸車,我女又飲唔得多,但普通餐廳要全枱人都叫先得 請問你有冇試過半島 dinner buffet?

侯爵府

2024年龍年勳章

littlesister 發表於 21-8-23 09:49

咁都好喎,因為我老公想揸車,我女又飲唔得多,但普通 ...

我無呀! 因為我人好懶吾想郁,又食吾多, fine dining 合我一啲

男爵府

回覆 littlesister 的帖子

我鍾意佢既煎鵝肝、egg benedict同雪糕。

別墅

Sunset Grill, Hugo, Felix

琥珀宮

畀面勳章

okgoodla 發表於 21-8-23 09:57
我無呀! 因為我人好懶吾想郁,又食吾多, fine dining 合我一啲

其實我都係,所以最近都係食 fine dining 多,不過同女去食就會考慮 buffet 尋日都見 Mandarin Oriental 扒房有 special set, 都考慮緊,好似都好正咁

琥珀宮

畀面勳章

女皇駕到 發表於 21-8-23 10:00
回覆 littlesister 的帖子

我鍾意佢既煎鵝肝、egg benedict同雪糕。

鵝肝係任食?請問難book 嗎? 好似好少見 Tiffin Sunday brunch 既片

琥珀宮

畀面勳章

sunnyko1 發表於 21-8-23 10:05
Sunset Grill, Hugo, Felix

Sunset Grill 係東涌 Sheraton? 我過幾日去食 dinner Sunday brunch 都正嗎? 我見間酒店既 dinner buffet 評價一般

別墅

littlesister 發表於 21-8-23 10:12
Sunset Grill 係東涌 Sheraton? 我過幾日去食 dinner Sunday brunch 都正嗎? 我見間酒店既 dinn ...

朋友之前食過話唔錯,d生蠔龍蝦新鮮,可以加$388任飲酒

水晶宮

2024年龍年勳章 2018母親節勳章

https://www.runhotel.hk/Theo-Mistral?fbclid=IwAR3SnpUqDEYpclZlalwYGGxLmCkJzD4RP07jJkctDKot0iKit940qUrmLb4

https://www.hongkong.intercontin ... al-by-theo-randall/

疫情前去過呢間不錯,而家唔知係咪一樣

男爵府

Sabatini 意大利餐廳

網址: https://s.openrice.com/QrbS0UWi000~uJpjlAw
地址: 尖沙咀麼地道69號帝苑酒店3樓
電話: 27332000

首頁
12345...8

尾頁

跳至