美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

洋房

打完profhilo
因為仲係單身!一半係皮膚出問題而去试!我估計我會打共2至3針!
今天是打完的第2天!
奉勸各姊妹,不要打完頭2天去見人,會帳左,走左小小樣,由其落針個位!
估計大家最担心痛5痛,支針聽E生講針入面有麻药,我以為打前會搽麻药落塊面到,只消毒塊面便隨手拮落去!一訓上張床,谂住佢會問你打得未,就已經插左入去,痛的感覺是咭入去有小小,吱入去又痛多小小,5個位的位置,有其中2個位的感覺係大D,全程2邊面十分鐘內必打完!
同埋冇必要一次過打2支,分開打較化算,不是填充,是增生!
第1天,只是針孔位帳左,第2天成塊面大左一個碼咁!所以不要在重要約會前打!第3天,未G,因為明天!自己本身下蘋果笠,加眼袋大同塊面太瘦,原本係帳!正面就效果冇咁明顯,可能自己嚴重,同未發揮增生,但侧面已帳哂!饱脹左一個碼,副作用,暫時未有!
自己好想打完眼袋位令番,答案係未有效果,反而突左,因為附近帳左,凹個位未跟住帳,我會在第7天再上泥更生效果!
價錢一般幾千至一萬,推介找试做價的大公司,4千元內果D,要真正知效果,咪揾2間不同的公司打第二針做試做!
记住可同時做機及打針,但次序是先做機,後打針!

333s    發表於 21-9-4 23:09

伯爵府

2024勳章

我profhilo打眼袋, 係會腫幾日, 遲d會打5點提升

洋房

baby_CH 發表於 21-9-4 12:39
我profhilo打眼袋, 係會腫幾日, 遲d會打5點提升
幾$,直接打眼袋?痛5痛,咩效果?

伯爵府

2024勳章

Sandywailun 發表於 21-9-4 13:18
幾$,直接打眼袋?痛5痛,咩效果?

我去黑眼圈,打黑眼圈位,打完淡咗好多,醫生撩得勁會痛d
ching打幾錢支呢?我首針$3800,之後$8888/2支

洋房

好平,平到你想打
打眼圈插左幾多下?

伯爵府

2024勳章

Sandywailun 發表於 21-9-4 20:15
好平,平到你想打
打眼圈插左幾多下?

正常幾錢? 我覺得Rebxxn比較貴
眼圈每邊開1個孔, 撩幾下無數喎, 不過打完好似填充咗咁, 明明佢唔係填充劑

同埋,打咗profhilo再做thermatrix呢d生膠原的機,效果可能會更好

男爵府

baby_CH 發表於 21-9-5 11:35

正常幾錢? 我覺得Rebxxn比較貴

x2
how much

象牙宮

Sandywailun 發表於 21-9-4 11:44
小弟年42(男)
打完profhilo
小弟係一半貪令,因為仲係單身!一半係皮膚出問題而去试!我估計我會打共2至3針!

profhilo 推介找试做價的大公司,4千元內果D
全程2邊面十分鐘內必打完!
蘋果笠,加眼袋大同塊面太瘦

打完眼袋位答案係未有效果,, 反而突左, 眼袋还在嗎?

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

洋房

今天打完,第3天,已經自然番,冇副作用,塊面圓左,冇咁笠,眼袋睇落去細番,因為蘋果肌平左!
泥緊打完第2支先再更新!

伯爵府

2024勳章

Sandywailun 發表於 21-9-7 10:07
今天打完,第3天,已經自然番,冇副作用,塊面圓左,冇咁笠,眼袋睇落去細番,因為蘋果肌平左!
泥緊打完第2支先再 ...

你打幾錢啫?同埋打幾支?

大宅

請問你會打兩針定係三針?
毛孔望落去有冇細緻左?

禁止訪問

象牙宮

塊面圓左, 冇咁笠, 眼袋睇落去細番, 因為蘋果肌平左! 面部瘦的人,合打 profhilo
想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

洋房

打完第6天,塊面已經在第4天冇腫,講下效果先!
落針果5點位,全部脹左小小,最明顯次序為4>5>3>1>2
但圍繞果5點裏面的範圍全部提升左,厚左約10%
只是下蘋果肌位提升得2%,眼尾接近得1%
真係有D沖動上立刻打第2支,但耐何支針話有神奇功能,會在28天內不停修復,所以忍下,睇下是否咁神奇,我會總共最少打3支,相隔28天左右!
E生叮囑,要飲tense up,我話已飲左成個月,佢話針後,最好早晚各一!
如果有效果先會再上泥更新!冇就打完第2針先再更新!

洋房

AliMan_FB 發表於 21-9-8 12:32
毛孔有冇改善
毛孔有細左(有小小分別),但不是最関心,最関心是成塊面相帳番

洋房

myboyboyboy 發表於 21-9-7 16:18
請問你會打兩針定係三針?
毛孔望落去有冇細緻左?有,因為骨膠原撐起左凹的位

E生有$都不賺!冇必要
每次只需打1針,等佢慢慢修復!
除非你實用面積較大,即是塊面特大(pizza面)
我會每28天打1次(最少打3次)
如果3次後都仲有效果,會大約3個月打1次
不要問我,那裡打!只推介,任何試做價4000元範圍內的
我上網格過,大約最少有2至3間這公司,到你需要打第4針,已經一年後,相信已降價,或出左新針!我只覺得支針只值老闆要赚二千元,E生賺一千,成本一千!

333s    發表於 21-9-19 13:07

洋房

333s 發表於 21-9-6 20:57
profhilo 推介找试做價的大公司,4千元內果D
全程2邊面十分鐘內必打完!
蘋果笠,加眼袋大同塊面太瘦
眼袋,頭3天,係突左出泥,所以谂住有重要約會,要推遲3天才好去見人,第4天已冇突
但由第4天對比未打前,眼袋位係令左2%左右,係有小小分別,里D$沒有浪費,為何得2%,佢話支針需要28天持續修復,如果我眼袋位,即蘋果肌位,有好的效果,我會不停更新!

洋房

泥緊第2針,我會先做hi fu,然後再打針,到時又更新

洋房

已打第2針,對比第1針之分別!
第2針,可第2天去見人,冇乜腫帳!同埋成個人後生番5年!第1針就1年!蘋果肌提升番,淚痕淺左,成塊面有番D肉!最明顯係第1點至第5點!而毛孔就冇第1針咁改善得咁明顯!
月尾會去打第3針!而塊面仍然痕,但敏感情度細左!

大宅

Sandywailun 發表於 21-9-18 15:28
已打第2針,對比第1針之分別!
第2針,可第2天去見人,冇乜腫帳!同埋成個人後生番5年!第1針就1年!蘋果肌提升番, ...

你做完Hifu先去打?一共要打3針咁多(emoji)

首頁

尾頁

跳至