跳至

首頁
34567...8

尾頁

大宅

回覆 11# totoro8218 的文章

到時兩個b見到唔知會唔會係咁ee哦哦咁傾偈or係咁叫呢

複式洋房

响公司悶到嘔
有冇响度同人傾計呀~~
係咪去晒開"餐廳"/"耕田"???

大宅

回覆 1# 綿羊仔...BB 的文章

咁開心無野做
我係屋企都好悶呢

洋房

Hi Toby,
I have added you in facebook already la, also I joined the 0901 Group, please add me in la.

大宅

搵日我放假約你落樓下飲茶

原帖由 rainwing916 於 09-6-17 15:26 發表
咁開心無野做
我係屋企都好悶呢

大宅

hi wellcome !

原帖由 siu1 於 09-6-17 23:06 發表
Hi Toby,
I have added you in facebook already la, also I joined the 0901 Group, please add me in la.

別墅

我個囡囡1月21號出世.都仲未同同日出生的bb相遇喎.

囡囡無接觸過奶嘴架. 佢鍾意玩毛巾, 食手指, 食拳頭.
最鍾意望下我地食乜嘢餸.

轉身轉到上癮. 依家同佢練習緊坐同企.

好爛玩, 玩到唔捨得訓, 對住人笑同講野 "摟" 你玩....

大宅

哈哈... 我bb遲你個b一日出世...
我個bb都係鍾意食手... 任何嘢(包括手指... 手背... 手臂... 紗巾... 玩具)0係佢個口附近出現... 佢都會用條痢感受吓... 或者索性放入口.... 所以要成日睇住佢... 同埋塞個奶咀俾佢... 因為我寧願佢食奶咀好好過食手仔...
又鍾意反身... 又鍾意大大聲咁講嘢... 好搞笑...
我都開始訓練佢坐同企...

原帖由 榛子果仁 於 09-6-18 12:16 發表

好爛玩, 玩到唔捨得訓, 對住人笑同講野 " ...

大宅

轉身轉到上癮.---> 我個b都係咁, 一放係 大床就轉, 開始驚佢"錄"落床

別墅

Hello,

我個細仔都係121號出世架, 四個月大時已經有20lbs … 係一個米芝蓮bb~

大宅

係啦,呢排時時攪到LOAD得好慢, 激死!
我冇ADD你喎

原帖由 TobyChung 於 09-6-12 14:01 發表

無玩餐廳LU, 成日LOAD唔到又慢到死~~ 係呢, 妳有無ADD我FACEBOOK呀??

大宅

掂喎, 而家都有4個22/1出世, 我地可以出黎見見面...哈哈!

原帖由 teresaleung2008 於 09-6-13 12:57 發表

我個衰妹都係 22 /1 出世嫁 , 如果佢扭瞓 一直都瞓唔到 比個奶咀佢 佢就會即刻瞓著 奶咀真係大發明
但有時佢太攰 就唔洗奶咀都可以自己瞓著
我個衰妹差 少少先識轉身 因為佢成日自己打完側身呢 隻手扎住左 未識用 ...

大宅

好過癮喎, 我都試下同個細B玩先

原帖由 rainwing916 於 09-6-16 00:40 發表
哩幾日用花灑同細佬b沖涼佢手手腳腳係咁郁都唔知幾開心,最搞笑就係淋佢頭仔d水整到佢都係咁笑到出聲,個場面真係笑死我

大宅

哈哈...梗係要看住個餐廳啦, 個農場時時俾人偷野呀...

原帖由 綿羊仔...BB 於 09-6-17 15:13 發表
响公司悶到嘔
有冇响度同人傾計呀~~

大宅

自問記性唔多好, 不如整個LIST啦:-

LOGIN BB名 生日 仔/女 住邊呀

WHY2005 RITA 22/1 F SHATIN

大宅

回覆 9# 榛子果仁 的文章

細佬b佢1月17日出世都未遇到有同一日出世既朋友仔
之前我都有比奶咀佢食,不過佢唔肯食係都要食手指,有時仲要成隻手放晒入個口仔到 而家佢有時都like玩下毛巾公仔同攞黎食下(日日都要洗 )

大宅

回覆 12# totoro8218 的文章

好呀~~~

大宅

回覆 5# WHY2005 的文章

用花灑同阿b沖涼係好開心架,佢坐係你大脾到同佢一齊沖,咁樣親子法真係好close架,不過就一定要baba mama一齊先得

大宅

畀面勳章

原帖由 siu1 於 09-6-17 23:06 發表
Hi Toby,

妳叫咩名?? 呢幾日有幾個mami都add咗我, 其中有一個都係3號嘅, 係咪妳??

大宅

畀面勳章

原帖由 綿羊仔...BB 於 09-6-17 15:13 發表
响公司悶到嘔
有冇响度同人傾計呀~~

餐廳無玩lu, load得超慢, 放棄咗啦~~
耕田就真係要睇住...... 好多賊仔呢(自己成日去偷嘢... )

搵人傾計我留喺度陪妳傾丫~~ hohoho~~
我都悶到嘔, 埋曬數無嘢做......

首頁
34567...8

尾頁

跳至