跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

原帖由 WHY2005 於 09-6-18 15:01 發表
自問記性唔多好, 不如整個LIST啦:-

LOGIN BB名 生日 仔/女 住邊呀

WHY2005 RITA 22/1 F SHATIN

我有個full list gar~~ 不過响FACEBOOK GAR~~
妳有無FACEBOOK呀?? ADD我??
[email protected]

大宅

ADD左你勒

原帖由 TobyChung 於 09-6-19 12:21 發表

我有個full list gar~~ 不過响FACEBOOK GAR~~
妳有無FACEBOOK呀?? ADD我??
[email protected]

大宅

我諗都幾難, 因為驚捉唔實個女...哈哈

原帖由 rainwing916 於 09-6-18 23:11 發表
用花灑同阿b沖涼係好開心架,佢坐係你大脾到同佢一齊沖,咁樣親子法真係好close架,不過就一定要baba mama一齊先得

複式洋房

原帖由 TobyChung 於 09-6-19 12:21 發表

餐廳無玩lu, load得超慢, 放棄咗啦~~
耕田就真係要睇住...... 好多賊仔呢(自己成日去偷嘢... )

搵人傾計我留喺度陪妳傾丫~~ hohoho~~
我都悶到嘔, 埋曬數無嘢做...... ...

我噚日實在太悶, 開始開墾塊田. 見到妳的收成好勁喎.

今日, 全部老闆都唔响度. 又幾free~~

我都係會計, 遲d要埋interim report.

複式洋房

原帖由 WHY2005 於 09-6-19 12:52 發表
我諗都幾難, 因為驚捉唔實個女...哈哈

係囉~~ 係咪一齊要同亞囡濕身...

大宅

回覆 1# 綿羊仔...BB 的文章

同阿囡一齊用花灑沖涼,比佢坐係你大脾上面一齊用花灑沖,咁樣都可以親子,阿囡右可以試下新既沖涼方式開心d ,不過就一定要兩公婆一齊同佢沖先得,我個細佬b而家日日都係咁同我地一齊沖涼架,佢仲好開心tim
有時baba返左工,我就將佢放係我對腳到用花灑同佢沖,唔知點解佢竟然好定定咁比我同佢沖涼,同佢講野玩下就係咁笑,不過佢自己一個咁樣同佢沖就辛苦d,但都係開心既

大宅

回覆 4# WHY2005 的文章

我大仔個時都係坐唔定架,試下比d玩具佢攞住,就會好好多架啦

大宅

畀面勳章

原帖由 綿羊仔...BB 於 09-6-19 14:21 發表

我噚日實在太悶, 開始開墾塊田. 見到妳的收成好勁喎.

今日, 全部老闆都唔响度. 又幾free~~

我都係會計, 遲d要埋interim report.

我無妳咁多嘢做, 因為我只係卒仔, 啲麻煩嘢(balance sheet之類嗰啲)唔使我做, 基本上我只係開invoice同埋payment voucher~~ 今年月尾半年結要stock take, 可能會忙多一兩日啦......

洋房

hello
我囡囡都係1月21日出生架!!

禁止訪問

大宅

回覆 2# strawberry008bb 的文章

Hello~~~~

民房

Hello, 我是part time mummum, 姐姐照顧BB. BB是12/8出世, 而家7Kg, 喜歡自己坐.

大宅

激C, FACEBOOK時時SHORT SHORT下, 有時又好難入到GAME, 嘻嘻...試過ADD人又ADD唔到, 唔知咩事???

大宅

畀面勳章

原帖由 WHY2005 於 09-6-22 14:47 發表
激C, FACEBOOK時時SHORT SHORT下, 有時又好難入到GAME, 嘻嘻...試過ADD人又ADD唔到, 唔知咩事???

game係成日short, 不過我好有耐性, 唔得就一陣再試~~ haha~~
add唔到人?? 係咪比人reject咗呀?? 或者人哋個私隱set得高妳都add唔到gar喎~~
我而家喺facebook做隱形人again~~

複式洋房

我bb一月一日出世的.. 多多指教

複式洋房

撈返上來先.
呢幾日, 老闆out town. 可以上來湊吓熱鬧.
妳地而家個小可愛bb如何???
我個桐桐bb, 上星期去健康院有6.56kg & 66cm Height.

複式洋房

7周年華麗國民

原帖由 YanLai 於 09-7-23 15:54 發表
我bb一月一日出世的.. 多多指教

我個b又係一號出世架~ 你好啊~~~

複式洋房

7周年華麗國民

我b仔e+ 20磅3安士, 高73cm, 希望下次既聚會會再見到大家啦~

大宅

我bb細你個b3個week... 上個月佢8.87kg重73cm長...

原帖由 銀座 於 09-8-19 21:42 發表
我b仔e+ 20磅3安士, 高73cm, 希望下次既聚會會再見到大家啦~

伯爵府

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

原帖由 rainwing916 於 09-6-9 03:32 發表
我個仔17/1出世,咁多位靚ma一齊傾下湊bb既開心野吖

hihi~~我女女都係1月17日出世伽

好耐無入0901媽咪討論區啦,原來你地系晒尼度

桐桐2009年1月17日出世2.83kgs.
泳浠2011年3月31日10:01出世2.8kg

首頁

尾頁

跳至