跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章

原帖由 pyjess 於 09-8-27 12:54 發表
隻b都係呀, 尋晚出街食飯, 爸b一手抱住佢, 一手食飯, 隻b就望住爸b食野個樣...吞口水 + o趙下o趙下, 超搞笑

如果我哋抱住佢食又唔比佢食的話, 佢會嗌GAR~~ 好似話緊你做乜唔比我食~~~

侯爵府

我隻b明知嗌都無用, 唔嗌, 自己攞

原帖由 TobyChung 於 09-8-27 14:45 發表

如果我哋抱住佢食又唔比佢食的話, 佢會嗌GAR~~ 好似話緊你做乜唔比我食~~~

大宅

畀面勳章

原帖由 pyjess 於 09-8-27 16:06 發表
我隻b明知嗌都無用, 唔嗌, 自己攞

^^我哋唔會比佢攞到, 因為佢食魚魚嗰啲係要離枱三尺GAR~~

侯爵府

我都都唔俾o架, 所以睇住佢想食無得食, 想攞攞唔到, 真係想同佢講: 佢整古唔到你~哇哈哈哈哈....

原帖由 TobyChung 於 09-8-28 15:29 發表

^^我哋唔會比佢攞到, 因為佢食魚魚嗰啲係要離枱三尺GAR~~

大宅

回覆 125# jupkchan 的文章

你中秋返黎咪可以參加我地10月既聚會lo

My Blog: http://hk.myblog.yahoo.com/yoyo_yuet/

大宅

回覆 123# QRB 的文章

你在邊間生ga???甘恐怖ge??
比我會覺得好唔抵, 原本個bb都冇事ga ma, 比個醫生甘搞法, 大個左隻左手都唔知有冇事??甘你有冇喊啊???

My Blog: http://hk.myblog.yahoo.com/yoyo_yuet/

民房

原帖由 悅媽媽 於 09-8-28 16:44 發表
你中秋返黎咪可以參加我地10月既聚會lo

我都好想,不過我10月7號就走喇,希望真係有機會同大家bb聚會啦,好想好想。

大宅

我0係st paul生嘅... 不過唔關醫院事... 係我個婦科醫生問題... 好唔細心又唔負責任...果度嘅midwives/姑娘同埋兒科醫生都好好... 我bb一出事... 佢哋已經即刻急救佢... (因為我bb一出世果時有少少缺氧再加斷手臂)... 不過我生完bb之後已經超級exhausted所以唔識喊又唔識反應....

原帖由 悅媽媽 於 09-8-28 16:47 發表
你在邊間生ga???甘恐怖ge??
比我會覺得好唔抵, 原本個bb都冇事ga ma, 比個醫生甘搞法, 大個左隻左手都唔知有冇事??甘你有冇喊啊???

男爵府

原帖由 QRB 於 09-8-31 10:50 發表
我0係st paul生嘅... 不過唔關醫院事... 係我個婦科醫生問題... 好唔細心又唔負責任...果度嘅midwives/姑娘同埋兒科醫生都好好... 我bb一出事... 佢哋已經即刻急救佢... (因為我bb一出世果時有少少缺氧再加斷手臂).. ...

咁你bb而家有無事, 要唔要定期檢查?
不過我有聽過人話, bb在順產既過程係會有機會整斷手, 但都會好番, 我覺得好神奇, 原本係真的

希望你bb健康快樂成長!

大宅

係吖... 佢啱啱上個星期六睇骨科醫生覆診... 照咗x光佢隻手臂仔已經埋咗口... 都叫做好返哂...
真係好好彩遇到好嘅兒科醫生...

原帖由 bbmylove09 於 09-9-1 00:18 發表

咁你bb而家有無事, 要唔要定期檢查?
不過我有聽過人話, bb在順產既過程係會有機會整斷手, 但都會好番, 我覺得好神奇, 原本係真的

希望你bb健康快樂成長! ...

首頁

尾頁

跳至