網購天地

跳至

首頁

尾頁

男爵府

大家有無買佢地月費coupn, 我買開拼多多coupon, 一個月10蚊人仔, 一星期有張無限制5蚊coupon, 即一個月free 20, 最近加價去到12人仔一個月,會唔會join?

翡翠宮

回覆樓主:

12貴咗啲,我仲係8.9

男爵府

回覆 lyh80115 的帖子

我係11月到期, 佢比我續3個月優惠係一個月11.x , 我都想有8.9 優惠

翡翠宮

kaman06 發表於 21-9-24 15:34

我係11月到期, 佢比我續3個月優惠係一個月11.x , 我都想有8.9 優惠 ...

我係用微信自動續期,每月自動扣錢,可能因此無加價。

男爵府

我都係自動贖, 但我買左2年期, 到期就要再贖

男爵府

畀面勳章

回覆樓主:

拼多多月卡係咪有呢啲優惠?4張無門檻券要玩掘寶遊戲先至可以攞到,我玩咗幾個星期都攞唔到,你哋啲冇門檻券係唔係要玩遊戲先至可以得到?
每星期每日神券要滿30蚊以上先至減過幾蚊!冇門檻券攞極都攞唔到

男爵府

回覆 kenyuen 的帖子

你哩個我唔識,我直接一個月比8蚊買, 有4張5蚊, 仲有d 30蚊用3蚊個d

公爵府

5蚊券, 買幾多錢野都可以用? 我都無留意這些COUPON, 謝!,
如果每女只係$8, 而每月都有$20 COUPON, 都可以買來用.

翡翠宮

kenyuen 發表於 21-9-25 10:44
拼多多月卡係咪有呢啲優惠?4張無門檻券要玩掘寶遊戲先至可以攞到,我玩咗幾個星期都攞唔到,你哋啲冇門檻 ...

原來呢啲都有大細超!¥5無門檻券每個星期可以隨手攞一張……

男爵府

我覺得淘寶抵d, 可以拼單, 但券太少, 有時拼多多一件要幾十蚊先用到, 好難買, 5蚊就最啱用

翡翠宮

kaman06 發表於 21-9-27 08:13

我覺得淘寶抵d, 可以拼單, 但券太少, 有時拼多多一件要幾十蚊先用到, 好難買, ...

拼多多都可以架!喺「收藏」幾件一齊結算,方便凑數用券。即係收藏同時有購物車功能。

男爵府

Wa, 真係多謝你, 第一次知

首頁

尾頁

跳至