夫婦情感

跳至

首頁
34567...9

尾頁

民房

我覺得你接受到就一齊繼續 唔得就離婚 人地都認咗錯 你都仲要死chur住本來同情你 覺得對你唔住 都會令到佢覺得佢出軌係啱 更加堅定你再吵就離婚
所以真係睇妳想點
唔係話佢冇錯唔係話你唔可憐但係呢個就係男人嘅心裡 你踢爆完佢 你咩都唔講 佢反而會驚會後悔 但係你真係有d得理不饒人 得寸進尺嘅感覺 只係將佢推落第二個女人度

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

soso1227 發表於 21-10-3 19:28
我唔覺樓主老公同人妻相逢恨晚喎,
你咁講嘢好過份。
個男人都話冇諗過咁快可以食到人妻,

唔好誤會呀
可能我講得唔清楚
我向你及樓主講聲sorry

樓主話:如果我唔係及早發現,應該更難斷,連佢自己都話係..佢仲同人講,一早留意左你好耐

我意思係佢老公覺得相逢恨晚咋,又話覺得對方好岩傾。

無諗過咁快食到所以無準備dom,呢度更加睇到我著火。

搞人老婆搞人老公狗男女絕對無恥
絕對應該比人妻老公知道成件事
知道自己老婆幾咁賤格

大家都係女人
明白樓主幾咁失望同痛心
只係小朋友多又係ftm
離開唔容易

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

原來我miss 左44/f 的回應。
怎樣說好呢,
「迪士尼酒店$13xx 一晚」一家玩, 男人不俾, 係男既不對。
「和牛」一家食,男既不俾,我都覺係係男既不對。
但係「身上最貴個袋$2000 ,什少買咩名牌野」.....可能我是打工女,人工唔好,我同屋也是草根, 我實在無法會要求同屋買/或者自己去買一個2000元既袋。
我無法知道呢個$2000是否樓主私己。如果是男事主俾錢既,我睇法都係不變,建議樓主出番來做野打工搵錢。
有d 野, 毋需針吉, 也知肉痛。呢度度個個都明白樓主之痛。
點講係男既不對在先,但為人母者, 點不快都好, 睇大局,自己情緒要管好。
男女實力相差太遠,與其不停左挑右剔吵大獲開片, 不如快快開始儲蓄儲資產,不為自己也為子女。
我實在擔心男既已在部署。
請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

cecelc 發表於 21-10-3 19:58
唔好誤會呀
可能我講得唔清楚
我向你及樓主講聲sorry
我估jm 想表達男既對個賤三「一早起痰」
不過冇想過原來賤三 都不是好人。

ftm 又有3小, 現在點都唔好走住,cap 好水, 擰乾個男既。有水有say

請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

子爵府

回覆 soso1227 的帖子

衣家啲人妻仲恐怖仲狼過啲單身女

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

kwhkwh 發表於 21-10-3 20:14

無錯無錯
我下次表達得清楚d

個男既近兩年揾到下錢就身痕
重犯機會大
樓主應cap得就cap
保障自己同幾個小朋友

子爵府

Jkjk999 發表於 21-10-3 11:46
回覆 禁上發言 的帖子

我既諗法就係禁,未發生呢件事之前,我都會打比佢問下佢係邊,做緊咩?同埋佢都會幫 ...

佢地玩得好高明!我老公試過影定公司個大鐘時間加埋自己個倒影自拍!到同條女爆房嗰日時呃我話仲响公司未收工,send 返佢影定嘅大鐘時間相比我話仲未收工!其實佢已在酒店!

pm-11    發表於 21-10-4 16:33
茶類愛好者    發表於 21-10-4 08:49
kwhkwh    發表於 21-10-3 21:41

子爵府

其實呢啲事一世都唔會忘記,一直都會條刺係心裏邊…
如果現在選擇繼續一齊,真係唔可以講再講之前發生嘅事

伯爵府

Adrio77 發表於 21-10-3 19:44
回覆 Jkjk999 的帖子

咁行下去,無好結果,孩子也受情請影响。他去不倒加拿大,咁你自己同孩子先去~看看 ...

我唔贊成 樓主 一個帶三個 移民去加拿大, 淨返個C6喺香港,佢更加有恃無恐, 同個淫婦繼續淫賤。 去到外地, 樓主 人生路不熟, 有乜事叫天不應叫地不聞, 你C6唔寄錢畀你, 你都冇佢符。
就算你C6而家同你一齊移民, 我都唔贊成, 有事起來, 冇人backup你, 除非你經濟大權在握, 嗰邊有親人照顧你, 否則唔好自找掘頭路。

kwhkwh    發表於 21-10-3 23:44

大宅

kwhkwh 發表於 21-10-3 20:14

係 一早見到已起痰 應該大約1年多前 但之後發現佢大肚 所以佢地冇進一步發展直到最近 6月左右 佢地就開始傾得好密 好岩傾
條女同同事傾緊想買個chanel袋,(我老公聽到就話識人可幫佢買,個時仲未有野,但已經傾得密)我老公同條女都堅稱話有比反錢,但我到依家都唔係幾信,因為買到個袋個時佢地已經開過一次房,而拎個袋比佢個日就係食飯個晚,食完去開房,我覺得如果收反錢好怪,我老公仲話收現金…

子爵府

alicewong18 發表於 21-10-3 21:33
佢地玩得好高明!我老公試過影定公司個大鐘時間加埋自己個倒影自拍!到同條女爆房嗰日時呃我話仲响公司未 ...

嘩,咁都得?

男爵府

Jkjk999 發表於 21-10-2 12:57
爆左獲2個月…呢2個月佢都係死哂狗..裝左GpS…任我check佢, 間唔中有講過話好大壓力我成日懷疑佢…但最近呢 ...

樓主,你都收下d火好
你其實都唔好惹wor
Come個老公三巴,如果係我幾嬲都唔會做得出
因為Come人塊面都幾侮辱性
錯你老公實有錯,佢應該認曬低威,我諗之前你地都妥恊咗,,其實不如等件事慢慢過去就算,我明白你,要接受老公出軌一d都唔容易,情緒一定唔好,但係除非佢又有嘢比你捉到,如果唔係你不斷提,其實你想佢點呢?
掉返轉,如果自己做錯,對方不斷提住你都唔好過!

再咁落去就算人返咗嚟屋企,個心都冇返嚟,因為你兩公婆感情唔好,你又再將佢推出去!你地再唔收補關係仲不斷重複又擴大問題只會越來越難收科!

好奇點解奶奶會知呢

男爵府

禁上發言 發表於 21-10-3 11:12
其實無乜可能唔提,針唔吉到肉唔知痛。仲有果d GPS ,晒氣啦,要偷跳點都可以偷跳。
...

咁即係點都唔信任
辛苦的只有自己
如果係咁,我覺得離婚係最好

男爵府

Jkjk999 發表於 21-10-3 22:26

係 一早見到已起痰 應該大約1年多前 但之後發現佢大肚 所以 ...

一個C 袋就玩到人妻,唔怪得你C6 中招。

伯爵府

係 一早見到已起痰 應該大約1年多前 但之後發現佢大肚 所以 ...

你個C6都好賤, 喉咗人哋成年, 人哋生完仔就即刻進攻, 又遇啱個姣婆, 真係一拍即合
我唔信你C6有收錢囉。 成幾萬蚊 , 正常都唔會畀現金啦 。
依家你C6友冇收錢都不是問題, 問題係你C6個心有冇返屋企, 你都要好好為自己打算。
首先你要keep返好自己樣貌同身材, 男人都視覺行先, 同埋要擴闊社交空間, 唔好再圍住佢轉。

伯爵府

Ftmagic 發表於 21-10-3 23:44
樓主,你都收下d火好
你其實都唔好惹wor
Come個老公三巴,如果係我幾嬲都唔會做得出

個C6 三千幾蚊同小3開房幾個鐘, 幾萬蚊買個袋送畀小3都捨得, 用千零蚊 一家大細去迪士尼 staycation家庭樂都唔捨得, 佢c6 有心維繫唔會少少錢都唔捨得 為個家付出, 畀我係樓主都火啦, 淑女都會變潑婦啦,come佢三包傷佢尊嚴? 佢同小三上床有冇尊重過太太? 佢C6玩都唔帶套, 個小3 咁易同人上床, 唔帶套都制,分分鐘野埋性病惹埋太太, 佢有冇顧及太太?

伯爵府

禁上發言 發表於 21-10-3 23:52
一個C 袋就玩到人妻,唔怪得你C6 中招。

個袋幾萬蚊, 食個人妻仲要生過, 佢c6都好落本, 幾萬蚊靚模 奀星都食到啦。

男爵府

Ftmagic 發表於 21-10-3 23:47
咁即係點都唔信任
辛苦的只有自己
如果係咁,我覺得離婚係最好

無信任講幾多都係晒氣呀!

珍珠宮

cathngai 發表於 21-10-4 07:06
個C6 三千幾蚊同小3開房幾個鐘, 幾萬蚊買個袋送畀小3都捨得, 用千零蚊 一家大細去迪士尼 staycation家庭 ...

但係香港,通奸係唔犯刑事,但家暴係

蓄意傷害他人身體,C6認真上黎係可以報警..........

C6搞女人係唔啱,但唔犯法。老婆一出手就蝕左章!!

要理性D,做呢D野係得唔到妳想要嘅結果。

大宅

佢真係好衰,我係你應該會係咁拎佢d錢買野發洩,唔洗同佢慳。

咁慳搞到自己咁慘為咩。

去迪士尼,買牛 一家人共享都比人話。

佢c袋就買比人。

佢平時比得多唔多家用你? 叫佢加多d 自己儲起d啦

首頁
34567...9

尾頁

跳至