夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章

Jkjk999 發表於 21-10-4 19:28
又唔算剛生完,個仔都有十個月… 由於佢老公未知,所以我都會擔心條女會再搵我老公…
...

我會通知佢老公。

男爵府

小三有老公,就易攪

同意,通知小三老公,如果有小孩就更好,個人小三一定離開你老公。

子爵府

Jkjk999 發表於 21-10-2 16:54
禁你同我老公唔同,你地曖昧,我老公係搞人老婆,開左房4次,但話自己軟左,搞唔到…我話都等於做哂啦?
...

呢件事既始作俑者一定係你老公, 咁你諗住提一世?

佢都好有誠意守緊行為, 你又提, 咁想點呢? 沒完沒了?
如果想離婚就直接做吧! 反反覆覆, 已傷左既感情更無可挽救!

大宅

樂樂恆 發表於 21-10-10 01:23
佢自己都答左可能可以再搵… 有d野只得一次機會…自己個仔做錯野都要死幫既99…仲一齊落去點捱!心裡條刺係 ...

你講得好岩 我每日都要留意佢同條女仲有冇野 ,搞到自己好似偵探上身,其實我都好痛苦,我自己仲要湊細女 ,教都訓得唔多,仲要用禁多精神好諗佢仲有冇出軌…所以呢排好多白頭髮..又甩頭髮…

大宅

irisf 發表於 21-10-12 21:03
小三有老公,就易攪

同意,通知小三老公,如果有小孩就更好,個人小三一定離開你老公。 ...

我都想通知佢老公,但未搵到方法搵佢老公電話

大宅

杜小田 發表於 21-10-12 21:04
呢件事既始作俑者一定係你老公, 咁你諗住提一世?

佢都好有誠意守緊行為, 你又提, 咁想點呢? 沒完沒了?

其實就算唔提 ,呢件事都已經係一世,其實我唔覺得佢真係好有誠意,原本應承話改電話,依家又反口,又話講左 唔會再搵佢就唔搵,如果要搵 改左電話都可以搵,呢一點,我當然明白啦,但我希望佢可以做d野令我安心點,舒服d…

禁止訪問

侯爵府

Jkjk999 發表於 21-10-2 16:54
禁你同我老公唔同,你地曖昧,我老公係搞人老婆,開左房4次,但話自己軟左,搞唔到…我話都等於做哂啦?
...

其實可以宏觀d 睇,當然執著呢件事,佢係錯哂,但凡事有因果,有問題係修補,唔係無限放大情緒,先處理情緒再處理事情吧,佢講嘅都不無道理,佢出去搵錢唔係大哂,同樣你湊女都唔係,大家本是平等,又想問下,當初佢愛到要結婚,好體貼,好sweet 個個女仔又仲喺唔喺度??家應該係最溫馨,最舒服嘅地方,如果唔係邊個想返黎呢?

大宅

Jkjk999 發表於 21-10-2 12:57
爆左獲2個月…呢2個月佢都係死哂狗..裝左GpS…任我check佢, 間唔中有講過話好大壓力我成日懷疑佢…但最近呢 ...

同當年我情況好似,我都三個小朋友。其實佢呢啲顛情況係代表佢唔甘心比你check 住,而你就係不停甘無限loop,不過甘,我都覺得依嫁仲係情緒唔穩定時候,不要作任何令自己後悔決定。信我,你先照顧好自己,做多啲令自己開心事,有一日你會知点樣決定。

我事發都唔記得幾耐,可能兩年,我就好清楚自己要離婚。現在我真係過得好快活。女人世界原來係不需要圍住男人同家庭轉。
加油

cathngai    發表於 21-10-17 01:34

侯爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主:

我諗你真係成日提, 講左唔提就唔好提, 忍下

首頁

尾頁

跳至