時政擂台

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

我覺得可信性不大,講到林鄭8成會成功連任 用通關作為連任籌碼,邊有咁快通關...
不過搞笑亮點係駱惠寧怒啤林鄭

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

bktcc  政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台  發表於 21-10-4 11:05

子爵府

我覺得好假

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

回覆樓主:

直覺覺得林太悟想做,除非呀爺要
悲歡離合總無情
一任階前點滴到天明

珍珠宮

catfitfit 發表於 21-10-4 09:11
直覺覺得林太悟想做,除非呀爺要

我反而覺得林鄭依家自信心爆棚,轉呔想繼續做特首,聽佢平時嘅口吻似想繼續做特首

la_source    發表於 21-10-4 10:29
goldpiglet    發表於 21-10-4 09:42

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

麻煩林太放過我哋啦

PingWu_FB    發表於 21-10-4 11:07
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

公爵府

esmehouse 發表於 21-10-4 09:17
麻煩林太放過我哋啦

我最討厭係那個護士陳呀

男爵府

回覆 hellomiki 的帖子

我都覺

珍珠宮

esmehouse 發表於 21-10-4 09:17
麻煩林太放過我哋啦

我直覺林太好憎我哋香港人 繼續做特首先可繼續玩謝香港人,鬼咩,19黑暴開始後林鄭作風係咩都唔理,阿爺送把尚方寶劍比佢都懶得用,防疫更不用多說,要阿爺踢 ,佢先郁一下

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

sharon_pig 發表於 21-10-4 09:18
我最討厭係那個護士陳呀
廢人一個,冇計,個特首係咩人團隊都係咩人
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

回覆 esmehouse 的帖子

俾條生路行啦

珍珠宮

sharon_pig 發表於 21-10-4 09:18
我最討厭係那個護士陳呀

有林鄭包庇。。。

寶石宮

hellomiki 發表於 21-10-4 09:21
我直覺林太好憎我哋香港人 繼續做特首先可繼續玩謝香港人,鬼咩,19黑暴開始後林鄭作風係咩都唔 ...
因為佢都係 YC 麻

珍珠宮

esmehouse 發表於 21-10-4 09:23
因為佢都係 YC 麻

好多人都知。。。。 佢陣黃除出晒嚟
黃皮黑心,明紅暗黃。。。

伯爵府

現在先研究緊點對接(過關碼),又要求收緊免檢疫人士標準,高危工作人士要求要隔日一檢,又要有追蹤功能。

邊有可能咁快通關。

至於林鄭連任唔出奇,中央安排。

寶石宮

hellomiki 發表於 21-10-4 09:24

好多人都知。。。。 佢陣黃除出晒嚟
你睇佢 d 眼神已經好討厭

珍珠宮

esmehouse 發表於 21-10-4 09:25
你睇佢 d 眼神已經好討厭

電視一見佢我就唔想睇,好討厭

公爵府

虎到金來勳章

個日見國慶梁生同林太同枱, 其實有無機會梁生上場呢?

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

好假

珍珠宮

十一哥 發表於 21-10-4 09:36
個日見國慶梁生同林太同枱, 其實有無機會梁生上場呢?

梁生職位高級過林太

侯爵府

2024勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 分享愛 夏天玩到顛 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

唔好啦

首頁

尾頁

跳至