自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

yuyuyumami 發表於 21-11-10 00:49
我sd email問時郵輪回覆自行安排及自費。

唔該曬,玩得開心吖,祝你週年快樂!

大宅

yuyuyumami 發表於 21-11-10 00:44
自費就玩左夜光保齡同唱卡啦ok ,免費就飛索好玩可以試下,睇吓表演都唔錯。隻船比較啱退休夫婦去玩多d, ...

咁我都想問下你玩嗰兩樣嘢係咪都要行過去book㗎, 唱上保齡?

大宅

TIGERPOOH2009 發表於 21-11-10 10:07
咁我都想問下你玩嗰兩樣嘢係咪都要行過去book㗎, 唱上保齡?

我地book 完食飯就去約要玩既野喇,保齡幾伏$136兩個人玩一局,但隻船活動唔多啱玩,玩下都無防,而唱k我覺得好抵,$228(好似)玩2個鐘一間房計,玩就飛索、繩索好玩,建議玩下。比個節目表你睇吓,其實我覺得冇咩啱玩,如果會賭都可能唔錯,$500場百家樂,有得用eps 攞錢賭,而最後個日埋單就可以比銀聯、信用卡、支付寶、八達通。

大宅

yuyuyumami 發表於 21-11-10 11:18
我地book 完食飯就去約要玩既野喇,保齡幾伏$136兩個人玩一局,但隻船活動唔多啱玩,玩下都無防,而唱k我 ...

珍珠宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

angelng628 發表於 21-10-22 22:38
海洋光譜號呀!
想問海洋光譜好唔好玩呀?

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆樓主:

請問郵輪預約檢測呢度是否選用於出行?
thx

珍珠宮

回覆 ZZdaphne 的帖子

疫情去過好幾次. 普通露台房同皇宮套房都住過.

住普通房只可去一間指定中餐廳同自助餐廳食飯. 人多時要排隊入座, 食物水準係可以醫飽個肚. 免費中餐廳係其中一層係食指定套餐無得揀. 坐低後服務員會按照幾多人攞幾多份量出嚟, 係一次過由湯至甜品放晒上枱, 聽講唔夠食可以叫佢加不過未試過. 如要去其他收費餐廳就要自費, 唔平架!

住皇宮套房去任何免費餐廳有優先入座權可以唔使排隊, 喺17樓有間"皇宮餐廳"只招待皇宮套房客人. 另外船票會包"自費餐廳"食嘢不另收費. 至於包幾多餐視乎住幾多晚. 試過去6日5夜就包5餐. 餐餐唔同或重覆食一間都可以. 船上wi-fi同飲品亦不另收費. 睇show有特別位置安排特別通道入場唔使排隊. 另外船頂有個位置只供皇宮客人用, 游水晒太陽按摩池....等等. 如果無記錯, 郵輪碼頭check-in有特別位置, 有嘢食有得坐, check-in完有專人帶上船唔使排隊, 離船當日亦可以優先走. 至於收費餐廳食物水準可能我無乜太高要求所以覺得唔錯. 試過有一餐喺船邊黃昏食火鍋, 睇住個太陽落又有微微海風, 我仔佢地都話好正.

HOPE EVERYDAY IS A GOOD DAY

大宅

Ryanma 發表於 21-12-9 12:30
想問海洋光譜好唔好玩呀?

我黎緊1月尾去, 都想知道有冇可以分享呢?

大宅

TIGERPOOH2009 發表於 21-12-15 09:47

我都係1月尾,都想了解美食嘅package,好似可以揀3間餐廳食

珍珠宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

TIGERPOOH2009 發表於 21-12-15 09:47

你住幾日? 我見海洋光譜4日3夜節日假期 二人露台房 $10,xxx

大宅

Ryanma 發表於 21-12-15 12:02
你住幾日? 我見海洋光譜4日3夜節日假期 二人露台房 $10,xxx

我去三日兩夜,3個人去每人$2100喎

Ryanma    發表於 21-12-16 12:00

首頁

尾頁

跳至