美容扮靚

跳至

首頁
12345...22

尾頁

大宅

2024年龍年勳章

牛牛牛牛 發表於 21-10-18 15:46
我去做PICOWAY第2代超皮秒,我見資料話呢部係最新,諗住會好啲咋

你做左幾多次?有效果嗎?

大宅

牛牛牛牛 發表於 21-10-19 11:15
我見做完話皮膚特別乾,要不停保濕,你哋通常都係敷MASK為主?
打之前幾日已經要敷定保濕面膜,咁樣會痛得少d。
等你報告。

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

lazymama2 發表於 21-10-19 17:56
敷mask最快靚正啦,不過記得勤搽防曬,唔好懶,唔係呢頭打完斑,轉頭曬一排又出番黎,真係唔懶得呀 ...

係,我衰懶,好多年未試過咁長期戴口罩,搞到塊面爆粒粒,諗住唔搽防曬又唔化妝囉,點知過一排就出曬斑,有啲仲唔係一點點係一撻撻咁大

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

MsHello2000 發表於 21-10-19 19:02
你做左幾多次?有效果嗎?

未做呀,今日下晝先去做咋

大宅

牛牛牛牛 發表於 21-10-20 10:23

幾多錢呀?

大宅

牛牛牛牛 發表於 21-10-20 10:23

打左上黎分享用後感喎

伯爵府

junzi_HK 發表於 21-10-19 20:20
打之前幾日已經要敷定保濕面膜,咁樣會痛得少d。
等你報告。

好在我有敷吓MASK啫,打完我再上嚟分享

伯爵府

minna456 發表於 21-10-20 10:36
幾多錢呀?

$1200,包埋醫生診金

大宅

牛牛牛牛 發表於 21-10-19 16:11
我BOOK咗去香港心做呀,我見佢係醫療集團,同埋佢講明一個價錢可以用到唔同嘅頭,仲包埋醫生診金,問到清 ...

我google超皮秒就出香港心,價錢ok喎,我聽我朋友講佢去打斑,一次都要2千幾蚊,如果要用蜂巢頭,價錢再另計

伯爵府

花花大世界 發表於 21-10-20 13:52
我google超皮秒就出香港心,價錢ok喎,我聽我朋友講佢去打斑,一次都要2千幾蚊,如果要用蜂巢頭,價錢再另 ...

我就係見佢價錢咁均真先去試

伯爵府

我尋日下晝上咗去香港心打喇,暫時未知效果係點,但成件事覺得好堅呀,好似俾人車咗好多巴咁

大宅

牛牛牛牛 發表於 21-10-21 10:04
我尋日下晝上咗去香港心打喇,暫時未知效果係點,但成件事覺得好堅呀,好似俾人車咗好多巴咁 ...

車巴咁犀利?你好多斑?

伯爵府

aaa_m 發表於 21-10-21 10:18
車巴咁犀利?你好多斑?

打班前影皮膚分析機,睇番啲圖真係個心都跳咗出嚟,原來我差唔多乜斑都有,又雀斑,又太陽班又荷爾蒙斑,醫生仲話我有玫瑰痤瘡我自己都冇特別留意,再加埋例牌好多人都有嘅毛孔粗大同膚色唔均衡

大宅

牛牛牛牛 發表於 21-10-21 10:55
打班前影皮膚分析機,睇番啲圖真係個心都跳咗出嚟,原來我差唔多乜斑都有,又雀斑,又太陽班又荷爾蒙斑, ...

你真係日久失修

伯爵府

aaa_m 發表於 21-10-21 11:12
你真係日久失修

唔係咁我都唔搞我塊面啦,醫生話因為有啲位有深層斑同淺層斑,要用唔同嘅頭幫我搞,我做機時FEEL到有4種唔同感覺

男爵府

牛牛牛牛 發表於 21-10-21 12:26
唔係咁我都唔搞我塊面啦,醫生話因為有啲位有深層斑同淺層斑,要用唔同嘅頭幫我搞,我做機時FEEL到有4種唔 ...

應該唔同頭有唔同感覺,我之前做幫襯過另一間,佢話同我用左兩款探頭,係唔同感覺

伯爵府

靚apple 發表於 21-10-21 12:57
應該唔同頭有唔同感覺,我之前做幫襯過另一間,佢話同我用左兩款探頭,係唔同感覺
...

係?因為睇唔到,每次應該係換頭時,治療C都有問我痛唔痛,分做十級嘅話有幾多級痛,有啲頭我覺得3、4級痛,有啲佢話係高能量嘅,只係點一下唔係掃住打嘅就去到5、6級痛,跟住有個頭就係一路掃一路好似畫條線咁不斷車巴我咁,做完塊面真係有啲似俾人打咗幾巴之後個種餘感

大宅

牛牛牛牛 發表於 21-10-21 15:25
係?因為睇唔到,每次應該係換頭時,治療C都有問我痛唔痛,分做十級嘅話有幾多級痛,有啲頭我覺得3、4級痛 ...
做完有冇咩唔同到?

伯爵府

chowtai1314 發表於 21-10-21 16:12
做完有冇咩唔同到?

做完返出去等攞藥膏時,用手機睇都見到塊面多斑個啲位係紅咗啲,好似跑完步塊面紅曬咁

大宅

牛牛牛牛 發表於 21-10-21 16:30
做完返出去等攞藥膏時,用手機睇都見到塊面多斑個啲位係紅咗啲,好似跑完步塊面紅曬咁
...
醫生有冇話玫瑰痤瘡改唔改善到?

首頁
12345...22

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊