自由報料

跳至

首頁
45678...9

尾頁

瑪瑙宮

maymay88 發表於 21-11-15 01:04

每月119 2年約, 13至18個月免費, 包家居電話、lDD、mytv ...

都抵。ok。
我都係一樣所有野冇變,但佢地送個3M濾水器比我。
我就128蚊1個月,但第1個月至6個月只交9蚊,為起上黎99蚊1個月,都包埋家居電話,IDD,MYTV SUPER, 送2次WIFI 蛋,但我冇用過,去旅行買漫遊數據好過,方便。,唔使煩,而家2年約,之前我係交175蚊1個月的,仲要之前3年約。

瑪瑙宮

kmko 發表於 21-11-14 23:32
我諗佢5G 20GB係每月,因為佢叫我睇吓有冇電話no要轉過去

用開冇乜野,手機就通常唔轉台,最緊要減月費,其他唔需要,要黎都冇用。

大宅

回覆樓主:

岩岩收到電話,我下年4月到期,佢開$129簽3年約,仲話比人地平左一倍,當我傻既咩

瑪瑙宮

purple8262 發表於 21-11-15 14:50
岩岩收到電話,我下年4月到期,佢開$129簽3年約,仲話比人地平左一倍,當我傻既咩
...

咪理佢地,慢慢好價先,遲下send cut form,佢地就會比靚價你,出面競爭大,價錢貴,真係令願轉台,佢地要留客就要比出面平,新客有平,舊客冇平,有冇攪錯。

一切有為法  如夢幻泡影  如露亦如電  應作如是觀

欲知前世因  今生受的是   欲知來世果  今生作的是

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

子爵府

有無村屋價,thx

子爵府

moonlight9198 發表於 21-11-15 08:23

都抵。ok。

1000m? Tks

瑪瑙宮

pat89 發表於 21-12-4 15:07
1000m? Tks

100m,
1000m價錢可能貴少少。

別墅

回覆 moonlight9198 的帖子

請問是否私樓可以OFFER 呢個價

大宅

500mb 用一年 pm 我

瑪瑙宮

skylarkhk 發表於 21-12-4 20:39
回覆 moonlight9198 的帖子

請問是否私樓可以OFFER 呢個價

最好問番你住果區既私樓jm,是否可以呢個offer。不同區不同私樓都有唔同。

一切有為法  如夢幻泡影  如露亦如電  應作如是觀

欲知前世因  今生受的是   欲知來世果  今生作的是

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

chanhiushan 發表於 21-10-23 17:53
我明年4月先到期,剛剛打電話來$165 ,100m上網、包家居電話、my tv super ,我當然話貴,然後我問,如果轉5 ...

樓主續咗未呀?
我5月尾先到期,今日打嚟offer
(現$99/200M)公屋,upgrade到$125/500M,送mytvsuper同Disney+~
好似好抵~

男爵府

2023年兔年勳章

回覆樓主:

我用開hkbn1000m $238/月(私樓), 明天到期, 我轉咗去中國移動, $109/月, 1000m, 月費平就算, 今日裝, 都好快

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

koey_0611 發表於 21-11-5 09:31
我出年一月約滿,依加交緊298一個月 1000m
交cut form 後打黎offer $109 一個月。 簽左
...

我同你一樣,我頭先同佢講你哋年年加價,新用戶有咁多優惠咁平,你哋唔使留住啲舊客㗎 ?佢仲同我講,話你新入嚟我哋都有比優惠你㗎!把鬼火一陣間send張form去cancel先!

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

tammymommy 發表於 21-12-6 22:04
我用開hkbn1000m $238/月(私樓), 明天到期, 我轉咗去中國移動, $109/月, 1000m, 月費平就算, 今日裝, 都好 ...
請問你中移動用左一段時間覺得點?
網速快嗎? 睇片有無疾疾下/斷線?
包唔包wifi管家定係要自備router?
thx

侯爵府

虎到金來勳章 減齡達人勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆 麟媽媽 的帖子

借位一問, 張cut form係咪打去hotline叫佢email過嚟? Thx~

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

請問你哋cut咗香港寬頻之後,使唔使歸還個myTV Super既機頂盒?

男爵府

miriamfans 發表於 22-1-31 10:58
回覆 麟媽媽 的帖子

借位一問, 張cut form係咪打去hotline叫佢email過嚟? Thx~

無錯

子爵府

回覆 tammymommy 的帖子

請問用成点呀?会否经常断線?须要入屋按裝吗? tks

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

miriamfans 發表於 22-1-31 10:58
回覆 麟媽媽 的帖子

佢會email俾你,有條link開左之後,form入面佢已經default了內容,你印出嚟之後就簽番個名,我自己交去HKBN門市,之前來來回回傾來傾去只減十幾蚊!把鬼火!交咗張form入去,兩個鐘頭後就有人打俾我哋,位先生話佢係「客戶挽留組」佢問我點解要cut ?我話你哋一毫子都唔減,我轉去netvigator $138今個月仲有得送$500惠康coupon,佢即刻Offer $127@月,叫我唔使搬去啦仲可以keep番mytv,咁我地就續了,我係私人屋苑1000M+mytv本來$225而家$127。

侯爵府

虎到金來勳章 減齡達人勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

麟媽媽 發表於 22-2-4 22:04
佢會email俾你,有條link開左之後,form入面佢已經default了內容,你印出嚟之後就簽番個名,我自己交去HKB ...

謝謝你詳細回覆

首頁
45678...9

尾頁

跳至