自由講場

跳至

首頁
34567...18

尾頁

水晶宮

你只要同自己講,過去10年無男人咪一樣咁生活,就捱過去㗎啦!你女而家青春期,放多d時間同心機落去啦,唔係你到遲男人又無咗個女又唔理你呀!
欲知前世因  今生受的是  欲知來世果  今生作的是
是故莫以善小而不為, 莫以惡小而為之
Karma - What you put out into the world comes back to you.
How you live you life determines what kind of life you will have.

公爵府

2024勳章

回覆樓主:

佢目的好明顯啦, 見第3次就上床, 根本冇諗過會同你發展去了解你, 仲要網上識, 我覺得佢擺明搵sp冇呃你, 只係你對佢有期望, 不如你諗下如果幾個月後佢玩厭咗飛你傷心d, 定係你而家自己斬纜傷心d

男爵府

回覆樓主:

一個人湊大個小朋友,一定吾容易
不過希望你好好愛惜自己

男爵府

回覆樓主:

跟本不是感情煩惱,佢對你都無感情

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章

交友APP搵到真愛既可能性太低, 一不小心就會俾人騙財騙色。好明顯呢個就一定係騙色啦, 遲下可能埋騙財添, 仲唔快D閃?

珍珠宮

大家成年人,你情我願,佢唔係騙子,你可以叫佢玩家
做得教練外表、身型,體力都唔錯,你自願留守唔怪得人,久旱逢甘霖,享受過肉體歡愉,何需認為自己蝕底咗

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

如果事主係你個女, 你會點?支持定會叫佢散水?四張啦,成熟點啦。。。
請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

珍珠宮

9284 發表於 21-10-28 08:15
失婚10年有個13歲既女。一個月前,網上徵友群組遇上p君,我本身都係唸住阿女優先,唔洗陪阿女既時間先至找p ...

不如先別想你同佢一定無可能,因為你也真心知道佢是食家,也明知自己不是在介意這點。

其實你想要的是性愛同被愛吧?

那你倒不如放開自己心態,同佢繼續happy, 有日你會覺得累了,自然就會不想再走下去了。

隨心所欲吧!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 親子王國15週年勳章

你下次想見他時, 就問自己一句,如果你中左愛滋?咁你個女點算?
此生無悔入華廈,來生願在種花家!

侯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

回覆 9284 的帖子

對你就冇咩好講, 你完全清楚發生緊件咩事, 知道係個火坑都要跳落去, 只可以講好自為之。

不過提醒你如果個男人會見到你女, 唔好比機會你女同佢獨處, 保護好個女, 拜託! 最後我係你就

check下自己身體先, 以免後悔莫及...... 唉!

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章

Block佢電話斬纜,睡一覺好,明天再識第二個,不要浪費時間了。

男爵府

當佢係一場季候風,吹過就算啦!

那次季候風 吹得那樣空
彷彿世上一切 也將消失所蹤
你似季候風 抵擋計劃全也無用
然後是場空 加上不死的心痛
沉迷還要放開 不甘你愚弄
怎麼今天又再 內心一再洶湧
仍然來去匆匆 怎可說情重
可惜始終被你 撩起愛念極濃

你似季候風 抵擋計劃全也無用
然後是場空 加上不死的心痛
這次季候風 吹得格外兇
彷彿世上一切 已經消失所蹤

茫茫然這冷冷的風 終於稍作停頓
夜幕下 沒有停 祗得我心痛

珍珠宮

whyyou 發表於 21-10-28 09:11
寧願你學Bella老母去叫鴨, 起碼乾淨啲, 我勸你快啲斬纜兼驗埋性病愛滋穩陣啲 ...

Bella媽真係逢場作戲,學嘢

珍珠宮

擺明拿你肉體著數, 你自己都知, 快清醒呀

大宅

失婚10年有個13歲既女。一個月前,網上徵友群組遇上p君,我本身都係唸住阿女優先,唔洗陪阿女既時間先至找p ...

你必須結束這段關係,快!
否則只會令自己越來越辛苦,不能自拔。
這個男人唔會認真,難道你想自己活在痛䇢之中渡過?呀女點算?13 歲就進入反叛期,你更加要俾多啲時間同佢溝通多啲陪佢。試吓將專注由放個男人轉移返係個女度你會覺得舒服啲。

伯爵府

互相清楚做性伴無所謂,但分明你不能自拔,放手啦!

男爵府

想知呢個所謂教練係邊個

佢咁識食,當所有人都係sp,對學員好危險,如果係教小朋友就更危險

大宅

牛年勳章

daijuju 發表於 21-10-28 09:10
我都覺得係,呢啲男人,但求就手,乜都唔會放過

咪就係,報紙成日都見到媽媽個“男朋友”搞自己個女,就知而家幾多變態佬

子爵府

Jin2012 發表於 21-10-28 09:28
回覆 9284 的帖子

對你就冇咩好講, 你完全清楚發生緊件咩事, 知道係個火坑都要跳落去, 只可以講好自為之。 ...

可能連佢女都食埋,佢女又有感情煩惱,倆母女争仔大打出手

珍珠宮

.

首頁
34567...18

尾頁

跳至