自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

已經有得book, 有興趣就快d 啦.
不過要 full payment (係咪間間都要咁?!)

有無 jm 食過? 正唔正?

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

minisheep 發表於 21-11-12 09:54

幾錢呀? 金鍾jw ,紅磡海逸比訂咋,唔洗full pay,不過聖誕都幾貴又無discount,改左12月中去食buffet 避左聖誕食

珍珠宮

減齡達人勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 BK Milk勳章

食過2次dinner,老公好滿意

Cheuk2012    發表於 21-11-12 21:11

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

yuensiu 發表於 21-11-12 10:54
食過2次dinner,老公好滿意
好多哈根大師呀.......

子爵府

回覆 yuensiu 的帖子

$1188+10% 好似好貴咁.

wcpcelia    發表於 21-11-12 13:25

珍珠宮

minisheep 發表於 21-11-12 11:40
回覆 yuensiu 的帖子

$1188+10% 好似好貴咁.

勁貴,我8月星期日去食,3大1小。
不過聖誕就預左一定貴

珊瑚宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

幾錢一位

子爵府

醒目開學勳章

見晚餐多野食,但我吃過中午自助餐中伏,全部晚上見到個D九成也冇,但同半島差唔多價,不值。

侯爵府

開心吸收勳章

Dinner buffet 正呀,啲刺身係靚嘢,之前book都要落訂,聖誕要full paid 唔出奇.

侯爵府

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

yuensiu 發表於 21-11-12 10:43

幾錢呀? 金鍾jw ,紅磡海逸比訂咋,唔洗full pay,不過聖誕 ...

往年island Shang同grant Hyatt都係full pay
疫情第一個聖誕, 無晚餐,grant Hyatt 俾晒錢佢話一係轉下午茶(但價錢不變),一係轉F&B credit但要一次過用晒(無啦啦點食到咁多),一係refund
佢咁攪,我唯有refund

珍珠宮

Charlotte_mom 發表於 21-11-14 19:35
往年island Shang同grant Hyatt都係full pay
疫情第一個聖誕, 無晚餐,grant Hyatt 俾晒錢佢話一係轉下午 ...

晚餐變下午餐

伯爵府

係咪有鵝肝食

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

yuensiu 發表於 21-11-15 08:05
晚餐變下午餐

係呀!完全不能接受嘅方案
食聖誕大餐食氣氛啫,唔係駛鬼俾咁貴
叫我日光日白俾咁貴價錢食晚餐嘅嘢,真係諗唔掂!
不過佢有退款選擇囉(真心,我本來都覺得盡量幫襯支持吓,但下午茶/下次一餐過食都不是考慮)

首頁

尾頁

跳至