潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

Miyazaki 發表於 21-12-24 13:04
嘩班張你使唔使型到咁呀...好正啊個outfit勁襯個袋完美演繹呢個公仔>>>>>
...

當年紀和身材都有返咁上下就唔可能青春無敵咁追潮流。靠所謂著自己的風格咁囉。

我只識將手袋,鞋,首飾用同色咋。

多得我背後的扮靚軍師。我cap左所有我能買到的銀色鞋比佢幫我選。
work hard PLAY hard

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

ChristyHayden 發表於 21-12-24 13:57
多謝班長分享!型格襯衫方面我又學到嘢!

大家互相學習。

粉紅配搭還要請你多多指教

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

SHOPALHOLIC 發表於 21-12-24 14:02
回覆 jenniferK 的帖子

襯得好型

多謝你。

男爵府

jenniferK 發表於 21-12-24 12:59
LV好似熱度凍左D。

老闆今次又來高炒,action picture唔見得人,已盡力將最靚的角度cut出來。

嘩,型呀班長!去party一流呀。絲絨其實好鬼正同高貴。我近日都忍唔住試左LV online shop, 光速送貨,強到爆。

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

June04 發表於 21-12-24 21:56
嘩,型呀班長!去party一流呀。絲絨其實好鬼正同高貴。我近日都忍唔住試左LV online shop, 光速送貨,強到 ...

細細聲講,唔知係咪老人家如我先著絲绒。我只要見到款靚就會買。

對絲絨深刻印象是一次去天鵝堡內的絲絨布幔和早兩年係香港的俄羅斯展覽沙皇時期的服飾。

LV online和店應該貨源一樣。我有買開為sa好幫手,亦可以安排送貨上門。H,cc和LV都唔多貨,好難買。

首頁

尾頁

跳至