網購天地

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2024年龍年勳章 熱血金章

之前仲係彩色,剛才撳撳下,主頁變咗黑白色,輸入搜尋物品後可見彩色介紹,但頂頭都仲係黑白色。你哋係咪咁㗎?定我hi錯掣搞成咁呢?

大宅

你地區轉返香港咪彩色囉。北面今日係"公祭日"
南京大屠殺死難者國家公祭日,或國家公祭日,是2014年中華人民共和國第十二屆全國人大常委會為紀念日本侵華戰爭中中華民國死難者與受害者設立的國家公祭日,時間定於每年的12月13日。
雖然國家公祭日以「南京大屠殺」定名,但是祭奠對象不僅限於南京大屠殺死難者。2014年2月27日,十二屆全國人大常委會第七次會議通過決定,明確公祭對象為所有在日本帝國主義侵華戰爭期間被殺戮的同胞。包含七類遇難對象供悼念:南京大屠殺死難者、化學武器死難者、細菌戰死難者、勞工死難者、慰安婦死難者、三光作戰死難者、無差別轟炸死難者。

翡翠宮

回覆樓主:

其他購物網都一樣有悼念

子爵府

開心吸收勳章 Xmas吸收勳章

原來係咁,我仲以為short左。

子爵府

2024年龍年勳章 熱血金章

ManYoung_FB 發表於 21-12-13 06:22
你地區轉返香港咪彩色囉。北面今日係"公祭日"
南京大屠殺死難者國家公祭日,或國家公祭日,是2014年中華人 ...

原來如此,多謝你的資訊。

男爵府

咁多年都無呢啲嘢,係今年先有,怪

大宅

cc4321 發表於 21-12-14 13:32
咁多年都無呢啲嘢,係今年先有,怪

x蟻上唔到市、Jack Ma消失一輪、反壟斷又被鑿咗一筆…新揸旗手斷估都識做啦。 今年乜節物節冇以前嘅"癲價",人仔又升咗,但認真揾下都有d嘢買得落手…總之唔好深究太多,合價就買。

首頁

尾頁

跳至