自由講場

跳至

首頁
23456...13

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

樣衰到一個點

https://youtu.be/4QuZGAUeILw
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

侯爵府

wlea 發表於 21-12-14 20:15
賤男識左條女, 賤男一開始表明自己已婚,蜘蛛精話唔介意,L見到佢波大又溫柔,食得唔好嘥,一拍即合,後來 ...

我無睇,但依個summary都知男主角同小三都唔抵幫,最慘個老婆

子爵府

esmehouse 發表於 21-12-14 21:07
樣衰到一個點

成班都樣衰到呢
妖獸出沒

珍珠宮

Lulu0820 發表於 21-12-14 21:11
我無睇,但依個summary都知男主角同小三都唔抵幫,最慘個老婆

大婆先最慘
比人去公司Facebook 洗板式數臭
所以姦夫求東張

侯爵府

鴨鴨比 發表於 21-12-14 21:18
大婆先最慘
所以姦夫求東張

嗄?咁都得?真係好慘喎!

侯爵府

虎到金來勳章 親子王國15週年勳章

鴨鴨比 發表於 21-12-14 21:18
大婆先最慘
所以姦夫求東張

個小三好衰呀

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Fishbbmama 發表於 21-12-14 21:17
成班都樣衰到呢
妖獸出沒
佢仲參加過全民造星
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

回覆樓主:

賤男人惹埋啲邪花

子爵府

回覆樓主:

有冇賤男相片 。老婆就慘,老公偷食,差不多全港都知,無晒面。

公爵府

2024年龍年勳章

esmehouse 發表於 21-12-14 21:07
樣衰到一個點

呢班女人個樣

男爵府

gigisjmin 發表於 21-12-14 20:16
回覆 wlea 的帖子

我覺得訪問L先生嗰位東張主持都想鬧佢抵死

我見到主持一路訪問佢一路暗笑。

子爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

esmehouse 發表於 21-12-14 21:30
佢仲參加過全民造星

俾花姐閙爆 叫佢退賽

男爵府

睇到o哂嘴,自己衰仲累埋個老婆

男爵府

Yibu 發表於 21-12-14 21:34
呢班女人個樣

個個整容失敗咁

侯爵府

好媽媽勳章

個男人好意思講到受害者咁不知所謂到極,食完女想甩身,點知搞著個大貪嘅,根本兩個一樣賤
開心每一天

公爵府

2024勳章

Yibu 發表於 21-12-14 21:34
呢班女人個樣

右邊第三個個樣好似整容樣

寶石宮

EEQQ68_CACA 發表於 21-12-14 21:37
俾花姐閙爆 叫佢退賽
佢應該學其他參賽者,無限 Loop 繼續參加

複式洋房

wlea 發表於 21-12-14 20:00
關人乜事賤男咁唔要面,為咗飛小三報東張

大宅

呢度Jm好勁,咁快搵到係邊個

寶石宮

Fishbbmama 發表於 21-12-14 21:17
成班都樣衰到呢
妖獸出沒
原來仲有上集

https://youtube.com/shorts/rZFkm2HXVso?feature=share

首頁
23456...13

尾頁

跳至