自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Ol0314 發表於 21-12-23 17:34

亦唔見得王係好人

同意

珍珠宮

王不嬲都係渣,婚前婚後都係!!!

但佢唔係吳XX,佢無老強D女人,從來係D女人被佢吸引被佢食 (包括李),佢渣係一回事,但佢個PACKAGE 就係會吸引好多女人被佢食係另一回事,唔關佢有無砲友、女友定老婆事....

佢之後一定繼續有好多女人埋身 (唔存在呃女人好嗎? D女人就係知道佢係王力宏先同佢一齊搞),但李呢D會爆男女閨房私事嘅女人,無男人敢埋身,不過佢都攞左佢想要嘅野.....

講起封殺,封又點,唔封又點,依佢累積嘅財富+投資,佢從此收山D錢都夠佢過十分優渥嘅下半生,再講王唔係吳呢D LEVEL 之流,依排咪當休息下囉。

珍珠宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

Stella.b 發表於 21-12-23 19:07
你係局外人唔洗跳都唔喺局內,個女人根本無話要錢

你第一句我忍唔住笑左

子爵府

茶類愛好者 發表於 21-12-24 10:04

但佢唔係吳XX,佢無老強D女人,從來係D女人被佢吸引被佢食 (包括李),佢 ...

『唔存在呃女人好嗎?』

到今日討論既重點係『王力宏以優質偶像呃哂全人類,實際是渣男』,你都未知?

子爵府

李小姐去到呢一刻還需要係「善類」嗎?被人蝦到上心口而作出反擊就係「非善類」,咁呢個世界全部都係壞人吧。

珍珠宮

小玲太太 發表於 21-12-24 10:20
『唔存在呃女人好嗎?』

佢渣就梗架啦! 但同佢搞埋一齊D女人一早知,包括李

"演"藝圈人設,你唔係真係信呀嘛?! 人地"演"俾你睇就信到十足十

子爵府

對於某情深JM對王力宏事件解讀,我有唔同睇法

王力宏如果一直打正旗號係超級咸濕食家,啲女仔都送上門就係啲女人攞嚟。但係宜家係王力宏一直扮純情王子去搵著數就係呃女人。仲要四十幾歲人,出事後老豆出嚟辯解,自己都唔企出嚟。

既然佢有咁豐厚身家又係三位小朋友的父親,點解佢可以咁不負責任唔想俾足夠贍養費?仲咁斤斤計較?

我相信佢嘅罪名係又要鹹濕又要縮骨。

琥珀宮

畀面勳章

茶類愛好者 發表於 21-12-24 10:04

但佢唔係吳XX,佢無老強D女人,從來係D女人被佢吸引被佢食 (包括李),佢 ...

昆人上左床又話唔想講感情仲唔係呃?未婚前應該有些人以為自己係正印女友,點知人地當你係FWB

珍珠宮

macdullbaby 發表於 21-12-24 10:45
對於某情深JM對王力宏事件解讀,我有唔同睇法

王力宏如果一直打正旗號係超級咸濕食家,啲女仔都送上門就 ...

原來呢個世界咁多人只係識二分法,唔支持李就係王D鐵粉,咁真係無野可以講!

我重申多一次,成件事我唯一可以肯定嘅係,王嘅公關團隊實在太弱太差啦!! 完全唔入流!!

子爵府

茶類愛好者 發表於 21-12-24 10:41
佢渣就梗架啦! 但同佢搞埋一齊D女人一早知,包括李

我就真係唔跳出去都係局外人喇,

你覺得預設既形象就唔應該信,咁係你個人睇法唧。其實你前2日話呢個社會人人都帶假面具,(即係人人都係人渣啦),已經無討論空間

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

Elenalan 發表於 21-12-23 23:30
犯法或辱華呢個程度先可能官方定性封殺,普通桃色緋聞而家只係點名譴責,未見官方進一步行動。不過佢短期 ...

冇架啦,佢對比吳簽都差唔得幾多,只係吳簽涉及犯法,而王呢d婚內出軌國內算通姦,國內召妓都犯法,查起上嚟佢都一身蟻。而家一片聲討下已經叫社死,誇年同春晚有佢份嘅都冇咗。文章吳秀波兩個咁多年都出唔返嚟,王都難啦。
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

珍珠宮

小玲太太 發表於 21-12-24 10:53
我就真係唔跳出去都係局外人喇,

你覺得預設既形象就唔應該信,咁係你個人睇法唧。其實你前2日話呢個社會 ...

吓?! 咁大家都有黑暗面架啦?! 係程度唔同咋,唔係咩都唔修飾就社會上生活嘛??

不過我同意你講嘅 "已經無討論空間" ,明就明,唔明就唔明。

子爵府

茶類愛好者 發表於 21-12-24 10:52
原來呢個世界咁多人只係識二分法,唔支持李就係王D鐵粉,咁真係無野可以講!

我都冇講過唔支持李小姐就係王鐵粉。似乎跳唔出框框嘅係你喎⋯⋯更加冇講過情深JM係邊位喎

男爵府

steve983 發表於 21-12-23 23:17

口口聲聲唔要錢 我覺得要錢無問題 但公開人地醫療報告 好 ...

李公開邊個份醫療報告?你指王嘅心理學家報告?

珍珠宮

開心吸收勳章

macdullbaby 發表於 21-12-24 11:01
我都冇講過唔支持李小姐就係王鐵粉。似乎跳唔出框框嘅係你喎⋯⋯更加冇講過情深JM係邊位喎:ques ...

唔係你,係另一個

茶類愛好者    發表於 21-12-24 11:58

珍珠宮

好媽媽勳章

selinako^^ 發表於 21-12-23 19:09
我見到單新聞,都幫佢計下年紀
唔係好明,可能律師男友係佢幾歲時已經同娶佢
...

邊度有講律師男友啊?我甩左

首頁

尾頁

跳至