夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我唔知樓主你愛你老公有幾深, 有幾需要佢...
不過, 睇你的情形, 換我, 一定放生自己....
wcpcelia 唔好點評我
24小時做阿4的C9

大宅

回覆 Angelice-BeBe 的帖子

我都係咁諗,宜家密謀走。。。要有個計劃先,之後就好心分手
實在太辛苦 佢自己搵4,5萬一個月,慳食慳洗買樓俾佢屋企人,我從來冇管佢,由佢買,因佢既錢佢話是,我亦都唔洗佢養。但問題係我用自己錢食洗 唔慳佢都要管,佢想我同佢一樣咁慳 佢唔食mcdonald都唔想我食。坦白講 都40歲人,想食乜就食,反正人死左乜都帶唔走,慳咁多把L

大宅

回覆 PKFC 的帖子

好,我都係咁諗但就離婚手續難攪d 我怕煩係怕呢樣
如果係拍拖早就分手,唔洗俾面佢
燥狂控制慾強好難頂 因佢屋企自細 佢搵錢多同讀書多 大L晒咁,佢係屋企都話晒事,佢屋企人要聽晒佢話。果時佢交晒租 俾晒伙食養佢父母,弟妹,所以寵出佢呢種大晒控制狂病徒

子爵府

lwylwy235 發表於 22-1-10 03:53
個老公控制慾好強,乜都要就晒佢,
一唔聽佢話就燥狂症,發晒脾氣。
其實我用我錢買個mcdonald食下佢都發我 ...

暫時唔可以行夫妻之實?即係幾耐?男人忍得耐係會躁底

侯爵府

lwylwy235 發表於 22-1-10 08:16
回覆 陳小b 的帖子

結婚前冇一齊住 冇咁衰宜家成日發癲

下次唔好係佢面前食

珍珠宮

食麥記都曬錢?

珍珠宮

lwylwy235 發表於 22-1-10 22:08

哇,你c6好痴線喎

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

free2020 發表於 22-1-10 22:45
下次唔好係佢面前食

咁好慘
食個m記都咁癲
鮑魚花膠魚蝦蟹唔駛旨意食
不要從別人的嘴裡去認識我

珍珠宮

如果你老公當初連食餐$40都鬧你,你唔會同佢拍拖,更加唔會結婚
相信夫妻之間有其他問題,演變成芝麻綠豆嘅小事都大鬧
房事的確係夫妻生活中重要一環
如果有心修補關係,要正視問題
如無心修補關係,放生大家好過

侯爵府

crystal媽咪 發表於 22-1-10 22:51
咁好慘
食個m記都咁癲
鮑魚花膠魚蝦蟹唔駛旨意食

大宅

回覆 善宜 的帖子

因有女人病所以都唔敢做
有3個月

大宅

回覆 crystal媽咪 的帖子

呢d咪洗旨意係佢面前食自己出去偷食算

大宅

lwylwy235 發表於 22-1-11 00:01
回覆 善宜 的帖子

因有女人病所以都唔敢做

有念珠菌?

已刪除用户

大宅

回覆 hopeforbest 的帖子

又有尿道炎,成日翻發,好痛苦,所以唔想做

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

lwylwy235 發表於 22-1-10 22:08

你自己好好唸清楚。

始終你嘅感受,得你自己先清楚。

伯爵府

[quote]lwylwy235 發表於 22-1-11 06:41
回覆 hopeforbest 的帖子

又有尿道炎,成日翻發,好痛苦,所以唔想做[/

你嘗試飲 cranberry juice 有幫助, 做之前最好雙方都清潔乾淨, 在家滋潤劑幫助。

蔓越莓的4種功效和副作用(其中結石的部分要留意!) | 健康醫學院 https://www.medschool.cc/article/cranberry

1.預防泌尿道感染

泌尿道感染是僅次於呼吸道感染之外蠻常見的細菌性感染症之一,好發在女性,根據統計約有1/4女生會發生泌尿道感染的情形,通常感染的細菌是大腸桿菌(E-coli)。蔓越莓中含A型前花青素 (A-type PAC),根據實驗結果發現只有type A才有效防止泌尿道感染 [3]A 型前花青素可阻止大腸桿菌菌毛(fimbria)與膀胱上皮細胞接受器結合而減少大腸桿菌的附著 [4],此改善的情況在反覆泌尿道感染的女性中特別明顯[5][6]

男爵府

首先你要搵出最根源嘅問題先,係佢本身控制慾強先,定係因為婦女病,無咗房事先有制制慾。

我覺得佢嘅心態係,我想要嘅嘢得唔倒,你亦都要係。佢唔會理啲錢係佢定你,

夫婦係需要互相體諒同包容,佢啲脾氣差當然要正視,但你都要諗吓幫佢解決需要。

好好同C6傾,正視大家嘅問題。

侯爵府

食個麥當勞都話你浪費錢呀?

除非妳要靠佢養,唔喺單身可能更開心自由~

諗遠啲,萬一妳老咗有咩病痛,佢會唔會連醫藥費都覺得貴,就甘掉去政府醫院等排隊拖延病情算數呀?
Be positive, Stay stronger,Work harder, Learn Wiser, keep fighter, much smarter

大宅

佢本身性格問題可能同成長環境有關
佢不嬲都大晒 要身邊人跟佢果套去做,一唔跟就燥底言語暴力,好得人驚

首頁

尾頁

跳至