潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

Joyce0 發表於 22-1-14 13:01

第一個SA同第二個SA唔so我, 除k28 而家所有袋係同第三個SA出 ...

買jewellery ok, 但3 星期前先買完Constance 鑽necklace , 第二個SA 第三個星期又叫我買10萬錶 同金鍊 問佢有冇90x90 scarf 唔應。返左貨,我walk-in 都見到,但就唔覆!問燈同furniture 即覆

珍珠宮

Joyce0 發表於 22-1-14 13:01

第一個SA同第二個SA唔so我, 除k28 而家所有袋係同第三個SA出 ...

已讀不回真係家常便飯啦 我SA時常如此!有時好難怪,佢哋唔係一對一,係一對幾十,甚至幾百,愈senior愈多客响手,所以未必個個都回覆得咁快咁足!
H遊戲,心急便輸了!

大宅

反而第三個SA 見左佢頭4-5 次 冇幫襯,佢都好有禮貌同我打招呼同送我出門口。我應該係第4-5 次見面,先同佢真正買野。第三個SA 係會幫我搵野,keep 野 同唔會亂sell 我。如果佢忙,會來同我say hi , 叫我自己睇住先; 之前第2 個買野就say bye bye, 如果撞到我係唔會say hi講都唔信~

大宅

moniy 發表於 22-1-14 13:08
已讀不回真係家常便飯啦 我SA時常如此!有時好難怪,佢哋唔係一對一,係一對幾十,甚至幾百,愈s ...

係!我明白,所以我比左3 個星期時間,等佢覆!佢一覆我就ignore 要嘅scarf , 單刀直入sell 鑽錶同金鍊

大宅

Joyce0 發表於 22-1-14 13:14
係!我明白,所以我比左3 個星期時間,等佢覆!佢一覆我就ignore 要嘅scarf , 單刀直入sell 鑽錶同金鍊
...

如果佢覆我條scarf 我會同佢買錶,不過冇。 結果我同第三個買左錶

大宅

moniy 發表於 22-1-14 13:08
已讀不回真係家常便飯啦 我SA時常如此!有時好難怪,佢哋唔係一對一,係一對幾十,甚至幾百,愈s ...

最好笑,我同第二個SA 話: 我想訂錶; 佢話: 冇人訂錶架!佢當我kai 架, 話冇人訂! 正常買現貨

珍珠宮

Joyce0 發表於 22-1-14 13:15
如果佢覆我條scarf 我會同佢買錶,不過冇。 結果我同第三個買左錶

咁佢又真係差D喎!抵佢無咗你隻錶張單

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

moniy 發表於 22-1-14 12:58
你出咗咁多隻袋,都重話佢唔so你?!下個月有C19喎?!
你D袋同一個SA出的嗎?
...

Joyce JM應該係講緊佢以前遇到個啲唔夾嘅SA~

大宅

nakiinei 發表於 22-1-14 13:23
Joyce JM應該係講緊佢以前遇到個啲唔夾嘅SA~

係!第1同第2個都係大咬人仕

男爵府

Joyce0 發表於 22-1-14 13:15

JM夠果斷,做得好。邊得咁多天使。互相專重亦恰當坦誠先得長久既。遊戲有規則,當中亦包括絕對既自主,而不是絕對既沉淪。

大宅

June04 發表於 22-1-14 13:25
JM夠果斷,做得好。邊得咁多天使。互相專重亦恰當坦誠先得長久既。遊戲有規則,當中亦包括絕對既自主,而 ...

係! 適時cut loss

wcpcelia    發表於 22-1-17 12:27

大宅

回覆 Joyce0 的帖子

我同一個sa 買左5次野,第1次同第2次walkin 咁口岩都係同一個,所以到第三次打落舖約佢,買完第三次都未比whatapps, 到第4次打電話落舖,佢先whatapps 我,我才有佢whatapps

大宅

wendy2004_hk 發表於 22-1-14 13:59
回覆 Joyce0 的帖子

我同一個sa 買左5次野,第1次同第2次walkin 咁口岩都係同一個,所以到第三次打落舖約 ...

我第二個SA 係我第2次一日買左6萬幾,先比WhatsApp 我。 第一次買左3 萬幾都冇比

男爵府

回覆樓主:

喺我睇緊呢個post ,感受緊JM 們同SA 的互動,又同自己的比較下(只係入坑3個月),就啱啱收到SA WhatsApp 彈出(自行想像動L音效),幫我fulfill 到出袋的wish List item no. 1: mini Roulis 金棕色銀扣。冇問咩皮,明日揭曉

伯爵府

Joyce0 發表於 22-1-14 12:38
咁都冇辦法。咁你買完野,佢唔so 9 你,又冇電話,下下walk 入去問佢點樣可以有halzan 佢就笑而不語。 問 ...

我都記得你之前分享過,當時我真係睇到O晒咀+替你滴汗+心底裡希望jm你快d轉到個正常的SA~

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

gt1209 發表於 22-1-14 11:59
睇落都ok咁, 好似B靚過K,但想問依隻色春夏會吾會難襯d?

襯白粉紅粉黃青綠系的twilly咪即變夏日feel囉
work hard PLAY hard

大宅

jenniferK 發表於 22-1-14 16:05
襯白粉紅粉黃青綠系的twilly咪即變夏日feel囉

大宅

Joyce0 發表於 22-1-14 12:55
冇啦~ 出左p18,k25,k28 mini L 之後對Halzan 25 都冇興趣! 其實冇緣就冇緣… SA 話下月比隻C19 我
...

我已經spend到over 9萬,同SA講想要大地色C19, 未出過QB, 唔知94K 叫做夠唔夠。問SA佢又唔肯講。 其實上個月SA幫我出左隻L26, 又會搵hot items比我,所以又好似幾好。而家唔知繼續買定停下先,雖然買嘅都係自己鍾意嘅

大宅

Jupiter 發表於 22-1-14 18:50
我已經spend到over 9萬,同SA講想要大地色C19, 未出過QB, 唔知94K 叫做夠唔夠。問SA佢又唔肯講 ...

可能佢L26 扣左少少

大宅

Jupiter 發表於 22-1-14 18:50
我已經spend到over 9萬,同SA講想要大地色C19, 未出過QB, 唔知94K 叫做夠唔夠。問SA佢又唔肯講 ...

C19 你有冇指定咩皮?Epsom 呢排d貨唔夠派

首頁

尾頁

跳至