潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

Hyssss 發表於 22-1-15 09:58
題外話: 我見jm 你有喺日本中古店買袋, 係咪日本二手店可靠好多呢?

日本一啲比較出名同有歷史嘅中古應該可靠好多,不過我唔識,係個朋友每次去都捐窿捐那尋寶,成日搵到好嘢,樂趣無窮。

公爵府

maggiejane 發表於 22-1-15 11:43
日本一啲比較出名同有歷史嘅中古應該可靠好多,不過我唔識,係個朋友每次去都捐窿捐那尋寶,成日搵到好嘢 ...
謝謝解答...唉...不過日本而家遙不可及.....幾時飛得返啊 (問左兩年)........

大宅

maggiejane 發表於 22-1-13 17:30
補相

這個包包幾靚(emoji)

大宅

maggiejane 發表於 22-1-15 01:41
搵到張shoulder Kelly 嘅玉照,睇住先啦~
Shoulder Birkin 變咗出土文物,下次等考古學家嚟先發掘啦!

Shoulder Birkin 最近在Brand off 有個賣緊

大宅

Miyazaki 發表於 22-1-15 12:24
謝謝解答...唉...不過日本而家遙不可及.....幾時飛得返啊 (問左兩年)........
...

香港有間專做日本二手H 店,成日有寶物。有興趣可pm 我。

我不是代購,是OL 媽媽,只喜歡H的某些產品(emoji)

伯爵府

maggiejane 發表於 22-1-15 01:41
搵到張shoulder Kelly 嘅玉照,睇住先啦~
Shoulder Birkin 變咗出土文物,下次等考古學家嚟先發掘啦!

多謝JM慷慨分享收藏,又謙虛分享儲袋經驗,真係難得呀

伯爵府

maggiejane 發表於 22-1-14 22:09
呢度全靠有你同動L JM keep 住reply 吹水出post, 仲有Jennifer 無私提供資料,先至會有咁熱閙。多謝你哋就 ...

JM我明呀~我有個舊同事,以前又係成日屈我買A貨、單單打打,我有專門店單、有商場儲分record、平時所謂的配貨(但對於我來說是真心喜歡買而不是配貨),我都係自己用返上身。對比佢自己,講唔出購買的過程,大家平時講的專門店行情佢又搭唔到咀又或者帶大家兜圈遊花園⋯⋯我block鬼咗佢d社交平台,佢又揾人八我買咗乜⋯⋯ 最後,佢畀人發現用A貨袋+A貨twilly出席小朋友的學校活動⋯⋯
好在依家呢喥有又nice又風趣的jm一齊分享,開心好多!

珍珠宮

一入嚟就見到氣質美女,妳着得有型又靚又貴氣,真正的靚人配靚袋

侯爵府

ChristyHayden 發表於 22-1-15 13:28
JM我明呀~我有個舊同事,以前又係成日屈我買A貨、單單打打,我有專門店單、有商場儲分record、平時所謂的 ...

Twilly 都係千零蚊,都要用A⋯
明顯佢心態以你為假想敵去比較,道不同不相為謀,根本晤駛理佢。
不過,用另一種心態,有人妒忌你不停用你作比較,都係一種讃美同幸福。
我成日都係咁阿Q,因為覺得自己已經好幸運,應該要感恩,唔想為其他事唔開心。

大宅

maggiejane 發表於 22-1-13 17:47
我其實唔係貴婦打扮,我啲妹仔樣唔襯。
多數causal + 型格打扮(自以為)
呢張已經係full set H。

嘩,JM你好靚呀,咪咁謙虛啦

大宅

maggiejane 發表於 22-1-14 22:09
呢度全靠有你同動L JM keep 住reply 吹水出post, 仲有Jennifer 無私提供資料,先至會有咁熱閙。多謝你哋就 ...

見到JM依兩個post,我都忍唔住要現身,真係好正 近期依度好熱鬧,唔似以前咁 每次睇動L JM嘅post同回覆,都私底下忍唔住笑咗出嚟

侯爵府

xox_xox 發表於 22-1-15 21:40
見到JM依兩個post,我都忍唔住要現身,真係好正 近期依度好熱鬧,唔似以前咁 每次睇 ...

好耐冇見,認得你個名吖~
係啦,熱鬧咗氣氛又好,你都多啲分享啦~

子爵府

MJ JM,好多謝你無私的分享,我都睇咗呢度1X年,見住呢版嘅變化,真係好感概。我係極少出post,因為我的經歷好特別,所以唔係大部分人能心同感受,沒有分享價值。(不過我所有袋都係專門店買)
你嘅collection好有個人特質和經歷,所以特別引人入勝,個個都睇到好似一本故仔書咁。好多謝你再次俾到呢版咁多正能量

大宅

maggiejane 發表於 22-1-15 22:16
好耐冇見,認得你個名吖~
係啦,熱鬧咗氣氛又好,你都多啲分享啦~

多謝JM記得我呀 氣氛真係好好,JM們好有愛,好互動,真係睇得好開心

首頁

尾頁

跳至