自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

[size=1.6em]我朋友喺呢間網購買左[size=1.6em]3對 '多用途矽膠洗碗手套',琴日收到貨,發現貨不對辦要求退款,佢地不單唔退款,唔睇我朋友message, 亦唔回覆,仲即刻將個video 删除左,雖然唔係好多錢,都係150蚊,但睇得出呢間網購真係好不負責任,我朋友第一次經網購買野就得到咁差既經歷,話當買個教訓,大家喺網購買野真係要小心,尢其係呢d咁卑劣既網購,小心中伏。呢啲垃圾無良網店, 大家要十分小心, 冇謂浪費金錢又谷一肚氣。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Hawaii 發表於 22-1-20 13:18
我朋友喺呢間網購買左3對 '多用途矽膠洗碗手套',琴日收到貨,發現貨不對辦要求退款,佢地不單唔退款,唔睇 ...

佢post寫得好勁
$150,3對洗碗手套都買
不要從別人的嘴裡去認識我

大宅

回覆 crystal媽咪 的帖子

就係以為好勁, 點知貨不對板

大宅

條video拍得好好架,厨房厠所都洗到,唔駛用百潔布都清潔到,同埋佢特價左,所以50蚊都買,點知中伏

Hawaii 發表於 22-1-20 13:33
回覆 crystal媽咪 的帖子

就係以為好勁, 點知貨不對板

珍珠宮

Hawaii 發表於 22-1-20 13:18
我朋友喺呢間網購買左3對 '多用途矽膠洗碗手套',琴日收到貨,發現貨不對辦要求退款,佢地不單唔退款,唔睇 ...
又係幫朋友出post

大宅

whyyou 發表於 22-1-21 13:22
又係幫朋友出post

已講明係我朋友發生的事 。我出這個post係唔想有其他人中伏, 有什麼不妥?

首頁

尾頁

跳至