自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

回覆樓主:

冇睇好耐
文匯正面好多

珍珠宮

回覆樓主:

共存國家咁多人死唔講
美國成1200萬人無法工作唔講
https://www.wenweipo.com/a/202201/24/AP61ee6379e4b03103e0c600de.html

珍珠宮

happylife28 發表於 22-1-29 13:39
sorry 喎! 輕症都唔想中, 除非佢變種到一個地步, 係好返都冇乜後遺症!

咁多後遺症唔講 啲後遺症未必即刻出現。外國都大把新聞啦。咁急住共咪移民囉。

珍珠宮

happylife28 發表於 22-1-29 13:48
咁又唔好下下叫人走, 唔係人人有本事移民的, 又唔係個個有 BNO 的!

無丫
國家冇話將來唔共存
而家未係時候姐
佢哋等唔切咪走先

珍珠宮

一人之下 發表於 22-1-29 14:08
共存果班想學外國,永遠唔同大陸通關,最好脫離中國,係佢地夢想

講到尾咪又係想叫gd,明知冇可能,叫口號咋嗎

珍珠宮

czl115 發表於 22-1-29 14:00
600個人嘅民意調查?

調查:近七成市民認為堅持「動態清零」更符合香港利益

香港年初爆發的第五波新冠疫情近日漸趨嚴峻。紫荊研究院於1月24日至28日期間,用電話隨機抽樣成功訪問了1063名市民,了解受訪者對抗疫有關情況的看法,調查結果顯示,近七成市民認為堅持「動態清零」策略更符合香港社會整體利益,多數市民贊成採取強制疫苗接種、收緊入境限制、全民檢測、加強「安心出行」追蹤功能等措施。https://www.wenweipo.com/a/202201/29/AP61f4ef72e4b03103e0c70820.html

珍珠宮

patekp 發表於 22-1-29 16:01
你想好似美國一日五十萬新症,每日死千人?

有老人的家庭一定唔會贊成躺平共存!

今日又多咗人死

珍珠宮

kwokdicken 發表於 22-1-29 16:21
東方日報犯國安法

新冠變種病毒Omicron在本港爆發,社會再次有聲音提出當局應考慮「與病毒共存」,讓社會 ...

啲人日日不斷話共存,其實就係想hk脫離中國自己即刻行共存,基本上同叫gd口號係冇分別

首頁

尾頁

跳至