懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

原本好開心一擊即中,但天意弄人,約6週便自然流產,很傷心!
起初流少少啡,醫生叫我瞓床多休息,天天瞓到腰痛,但其後見紅,疫情下連急症室都唔敢去,只好等多一天去睇婦科。
這早上去洗手間見有d肉仔流出,已知不妙,便即去睇醫生,我心中有數~這是自然流產了!
所以話係你的點都係你,唔係的冇得強求,幸好醫生說流清,沒有組織在內面,現在只好乖乖坐兩個星期月,養好身子吧!

大宅

oliviachan22 發表於 22-3-1 21:37
起初流少少啡,醫生叫我瞓床多休息,天天瞓到 ...

加油,內心要強大
努力坐好小月~bb 會健康番黎

大宅

加油啊JM 你而家最緊要好好休息 調理返好個身體先
記得要多補充水分同蛋白質 平時試下煲d小月湯水黎補下
之前有聽人分享過田xx個滴雞精小產組 話可以分階段調理身體 好似都幾方便 你可以試下

大宅

Yin807 發表於 22-3-1 22:02
加油,內心要強大
努力坐好小月~bb 會健康番黎

謝謝你

大宅

PanCecilia 發表於 22-3-3 10:53
加油啊JM 你而家最緊要好好休息 調理返好個身體先
記得要多補充水分同蛋白質 平時試下煲d小月湯水黎補下
...

謝謝你,休養數天都好好多了!

別墅

回覆 oliviachan22 的帖子

加油💪🏻,好好坐小月,休養好身體,自然好快就有下次機會,放鬆心情好期待

子爵府

認識瑞士牛牛第一回

一齊加油,我岩岩過去星期五 都小產左。。好傷心,個心好痛

大宅

connieyee 發表於 22-3-8 22:25
一齊加油,我岩岩過去星期五 都小產左。。好傷心,個心好痛

好明白!記得坐個小月養好身子!我認真地坐了8日月,已經好好多,仲成機保埋平時手腳冰冷的問題!
所以大家加油喔!

子爵府

認識瑞士牛牛第一回

oliviachan22 發表於 22-3-9 08:59
好明白!記得坐個小月養好身子!我認真地坐了8日月,已經好好多,仲成機保埋平時手腳冰冷的問題!
所以大 ...

我未有時間,小產當日家中兩老中左招快測陽,我地同住,我地依家無得出去隔離中。。依家主要煮飯。。仲有個女要睇住。。其他野老公幫手睇,可以俾我休息下,兩老唔知我有左,所以我地都暪住佢地我小產左,癈事佢地念多左以我因為佢地小產!

複式洋房

加油

首頁

尾頁

跳至