跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

想問下有無媽咪比仔女係卓韻琴行學過琴呀 ?????

睇見佢d單張個價錢幾吸引 ($198/4堂 呢個價可以上3個月,之後就 $380/4堂, 而且係單對單 ),我有d心動想比個女試下,請大家比d意見 !!!!

男爵府

我同朋友都有俾小朋友去卓韻學過,因為价錢吸引嘛,我地3個小朋友去學,不同time和老師,我個囡同另一個朋友個囝個老師就ok.不過另一個朋友個囝的老師就好惡,好大聲甘問小朋友:你到底識吾識架?? 吓到個小朋友好怕吖!! 真係要睇你好吾好彩!!
原帖由 bcmok 於 09-6-10 16:01 發表
想問下有無媽咪比仔女係卓韻琴行學過琴呀 ?????

睇見佢d單張個價錢幾吸引 ($198/4堂 呢個價可以上3個月,之後就 $380/4堂, 而且係單對單 ),我有d心動想比個女試下,請大家比d意見 !!!!

謝 ...

民房

其實佢呢個價唔係真係學到野,同埋真係有料到既MISS唔多, 你可以上去佢間琴行出面望下D學生考幾多分,5級120分都貼哂出黎,我覺得D分麻麻

洋房

回覆 2# chu87377 的文章

一分錢一分貨,都正常啦收妳果百幾蚊,不過啲房好細間唔舒服,有啲朋友學唔夠三個月都走去第間學

男爵府

Is there any other good choice in taipo? thanks

男爵府

好媽媽勳章

巴黎琴行ok嗎?

伯爵府

我個囡之前係卓x學左成年, 我最唔like個老師唔要我個囡數拍子, 話等佢遲d先學, 後來我轉左去隔離寶x, 真係覺得唔錯, 起碼老師會督促我個囡一定要先跟好拍子, 後來同其他家長講開, 佢地好多都係由卓x過檔的呀!

男爵府

原帖由 Bellemami 於 09-6-18 15:33 發表
我個囡之前係卓x學左成年, 我最唔like個老師唔要我個囡數拍子, 話等佢遲d先學, 後來我轉左去隔離寶x, 真係覺得唔錯, 起碼老師會督促我個囡一定要先跟好拍子, 後來同其他家長講開, 佢地好多都係由卓x過檔的呀! ...

Hi, May I know where is 寶x?

伯爵府

咪就係在卓x隔過幾間啦!

原帖由 clarasun 於 09-6-23 01:53 發表

Hi, May I know where is 寶x?

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

請問寶 x 貴唔貴 ? 初級幾 $$$ ?
學完三個月係唔係又貴d架 ??
佢d老師去到幾多級架 ??

因為我自己之前都係卓x學過~
學左兩個月就冇時間學而家想學番
但寶 x 有冇冇 book 琴自己練? 收費如何 ?
卓x果到book 琴好似好平 !

太多問題~ thanks

伯爵府

初級是380元4堂, 沒有198元的優惠啦, 老師好似全部都是幾高級的, 你可以打電話去問問, 你其他的問題我都不太清楚, 因我囡囡是在家中練琴的

原帖由 loklok200866 於 09-6-23 16:34 發表
請問寶 x 貴唔貴 ? 初級幾 $$$ ?
學完三個月係唔係又貴d架 ??
佢d老師去到幾多級架 ??

因為我自己之前都係卓x學過~
學左兩個月就冇時間學而家想學番
但寶 x 有冇冇 book 琴自己? 收費如何 ?
卓x果到book 琴好似 ...

男爵府

Anyone can let me know where is 寶x? Thanks!

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

咁係唔係即係寶X好D呀 ?
但我而家睇佢寫 $520 4堂 45MINS
一級樂理又另計~
其實學琴係咪一定同樂理同一時間學呢 ?

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 clarasun 於 09-6-24 03:09 AM 發表
Anyone can let me know where is 寶x? Thanks!

寶X係大埔廣場果到~ 卓X果邊呀

首頁

尾頁

跳至