潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

今日出現,係為咗多謝各jm嘅意見同埋幫助,當中亦有一些jm pm比我嘅用家分享,前兩日我帶咗佢返屋企,當日喺Shop 同SA一齊擦膠膜,SA話我哋一齊睇吓佢嘅真身,因為佢都係第一次見呢隻顏色,shop室內偏黃,第一眼睇到佢係有啲似我鍾意嘅vert Amande,喺天然光之下佢係比較偏向深灰色,啲粒粒比較平滑,個袋咁細個我都唔知佢係唔係比普通皮輕啲,我就覺得差唔多,anyway, 再次多謝各位jmsssssss, 祝各位越買越有,袋運亨通

~圖片分享完畢~

子爵府

Germami 發表於 22-3-12 17:39
年頭配好貨,等緊Q B出,同S A講好要B25 togo 大地色系GHW,琴日SA打嚟話有一個Gris Meyer 既B25 ostrich金 ...

togo又好swift又好~我自己係好錫袋所以SA offer Ostrich只要啱色/扣/size我都要左 Gris Meyer 正啊JM

子爵府

Germami 發表於 22-3-12 17:39
年頭配好貨,等緊Q B出,同S A講好要B25 togo 大地色系GHW,琴日SA打嚟話有一個Gris Meyer 既B25 ostrich金 ...

加多句, ostrich keep structure係好ok同好輕

子爵府

boolove2013 發表於 22-3-12 17:45
加多句, ostrich keep structure係好ok同好輕

Boo boo jm, ostrich係唔係真係又怕水又怕油?我最怕就係行行吓街落雨唔知點樣救佢,togo Epsom就唔使擔心

子爵府

Germami 發表於 22-3-12 17:53
Boo boo jm, ostrich係唔係真係又怕水又怕油?我最怕就係行行吓街落雨唔知點樣救佢,togo Epsom就唔使擔心 ...

水如果即刻抹走冇問題~handle 要加twilly, 搽hand cream的話唔好亂摸 同護理其他袋冇分別~就算togo我都好溫柔對待

近排ostrich容易出~把握機會
但如果鍾情togo, 可以同SA講再等下

子爵府

boolove2013 發表於 22-3-12 18:19
水如果即刻抹走冇問題~handle 要加twilly, 搽hand cream的話唔好亂摸 同護理其他袋冇分別~就算to ...

Thx thx boo boo jm, 等我親身去shop睇睇個顏色係唔係鍾意,如果合眼緣就要咗佢

wcpcelia    發表於 22-3-16 09:53

子爵府

hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

要.
ostrich 靚

子爵府

Germami 發表於 22-3-12 18:25
Thx thx boo boo jm, 等我親身去shop睇睇個顏色係唔係鍾意,如果合眼緣就要咗佢
...

替您興奮

子爵府

stef 發表於 22-3-12 18:31
要.
ostrich 靚

謝謝stef stef jm 呢支強心針

公爵府

Germami 發表於 22-3-12 18:25
...

通常見到真身都好難拒絕應該好快又有靚嘢睇

子爵府

wiinggg 發表於 22-3-12 19:24
通常見到真身都好難拒絕應該好快又有靚嘢睇

Jm 你講得啱,我就係自控能力好差嘅人,所以以前買過好多後悔嘅手袋,受過多次荷包乾塘肉赤症之苦,受過教訓,而家精左少少,比以前冷靜咗少少,所以上嚟問吓大家嘅意見

公爵府

Germami 發表於 22-3-12 19:32
Jm 你講得啱,我就係自控能力好差嘅人,所以以前買過好多後悔嘅手袋,受過多次荷包乾塘肉赤症之苦,受過教 ...

我覺得H啲SA好玩嘢, 成日令人陷入兩難嘅局面
無錯!記緊要冷靜!唔啱就唔好勉強,始終都配咗咁多先有Offer,加上個袋又唔平,一定要揀自己最鍾意嘅

子爵府

wiinggg 發表於 22-3-12 19:42
我覺得H啲SA好玩嘢, 成日令人陷入兩難嘅局面
無錯!記緊要冷靜!唔啱就唔好勉強,始終都配咗咁 ...

其實我以前已經試過兩次得到Ostrich嘅offer, 以前冇咁興b25,兩次都係b30(當時我自己都係排緊B30 )。我以前對ostrich毫無概念,加上覺得個袋貴,所以即刻拒絕咗,今次係第三次了。所以我諗,ostrich嘅袋會唔會係賣剩䉀! ?連我依啲small potato都有Offer?

大宅

要,正到呢
Ostrich好耐用,又輕,係怕油啫

公爵府

Germami 發表於 22-3-12 20:01
其實我以前已經試過兩次得到Ostrich嘅offer, 以前冇咁興b25,兩次都係b30(當時我自己都係排緊B30 )。我以 ...

我sa確實同我講ostrich 唔係太多人搵。反而大地色普皮B25比較受歡迎。不過既然你已經有三隻普皮,可以試吓入手exotic leather ge

子爵府

Germami 發表於 22-3-12 20:01
其實我以前已經試過兩次得到Ostrich嘅offer, 以前冇咁興b25,兩次都係b30(當時我自己都係排緊B30 )。我以 ...

哈哈我都好似germami JM 咁諗過 但自己鍾意又捨得 就冇所謂啦~shipment 真係一 lot lot, 今次多D ostrich 下一季可能又少返

加~唔容易同人撞袋

子爵府

l_can_fly 發表於 22-3-12 20:02
要,正到呢
Ostrich好耐用,又輕,係怕油啫

其實我嘅B仔好少用twilly,因為手殘,喺屋企縛到靚靚,一出街9秒9就移晒位,我手好乾,不停搽hand cream,如果買咗依隻大雀,真係唔縛唔得

子爵府

wiinggg 發表於 22-3-12 20:04
我sa確實同我講ostrich 唔係太多人搵。反而大地色普皮B25比較受歡迎。不過既然你已經有三隻普皮,可以試吓 ...

其實我今次最想要wiinggg jm嗰隻小金金,排咗兩個幾月都冇消息

子爵府

boolove2013 發表於 22-3-12 20:18
哈哈我都好似germami JM 咁諗過 但自己鍾意又捨得 就冇所謂啦~shipment 真係一 lot lo ...

Boo boo jm, 其實我覺得呢隻大雀貴㗎,不過如果真係成事,配貨比真係好低

別墅

拒絕左可能唔知又要等幾耐先有next offer... /_\ 不過如已有數個b,呢個又唔係100%鐘意,可以再等。始終配左咁多,個袋又唔平,今次唔好再後悔呀

首頁

尾頁

跳至