時政擂台

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

死無賴! 人家拿着一叠叠文件報告去開會說你搞生化,你可以隨一句話人誣衊,就當唔係,當無事!
相反,依家你無憑無據,就想用一把死人爛口屈人,硬說人一定唔會認。你乜文件証據都冇,就厚顏無恥周圍唱,咁仲傾嚟做乜?!你玩哂啦

好明顯呢個小人消失,世界才能得以平静。

https://hk.news.yahoo.com/%E4%B8%AD%E7%BE%8E%E9%AB%98%E5%B1%A4%E6%9C%83%E9%9D%A2%E7%B5%90%E6%9D%9F-%E6%B2%99%E5%88%A9%E6%96%87%E5%B0%8D%E4%B8%AD%E4%BF%84%E7%B5%90%E7%9B%9F%E6%8F%90%E5%87%BA%E9%97%9C%E5%88%87-215140474.html

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

珍珠宮

死無賴,阿爺唔肯企埋一齊制裁,就屈人有份! 根本就是國際欺凌!

水晶宮

2024勳章

老尾向全世界提供左幾多武器又唔講?

水晶宮

2024勳章

老尾將「順我者昌 逆我者亡」境界發揮得淋漓盡致。唔聽我話就制裁你

伯爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

會議形容激烈, 唔知係咪好似上次會面咁沙利文被楊潔箎省到立立令

珍珠宮

SaSally 發表於 22-3-15 18:58
會議形容激烈, 唔知係咪好似上次會面咁沙利文被楊潔箎省到立立令

抵省! 無事生事!

子爵府

回覆樓主:

一對離婚夫婦在打咬,那無籟不單勸咬,還提供武器助那前妻

首頁

尾頁

跳至