潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

幸運地官網買到黑銀mini pop h,
但收到貨之後覺得好似黑金好睇啲,諗緊退款定落專門店嘗試換顏色,但又好似好難遇到黑金。你地點睇呢?

wcpcelia    發表於 22-3-21 14:54
ada0707    發表於 22-3-16 09:35

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

mama198198 發表於 22-3-15 21:46
但收到貨之後覺得好似黑金好睇啲,諗緊退款定落專門店嘗試換顏色,但又好似 ...

黑銀causal戴都好睇。
試下換,換唔到照用。
popH入多唔怕,遇到黑金再買,好易襯衫。
work hard PLAY hard

子爵府

但收到貨之後覺得好似黑金好睇啲,諗緊退款定落專門店嘗試換顏色,但又好似 ...

Keep…我有銀,又有金。個人覺得銀型D、young d…而金就高貴D、sharp D….

複式洋房

cheerbearbear 發表於 22-3-15 22:51
Keep…我有銀,又有金。個人覺得銀型D、young d…而金就高貴D、sharp D….

想請問下點解我見有啲人係用布袋裝住?我收到嘅係黑絨布嘅?係咪關顏色事架?

水晶宮

公爵府

mama198198 發表於 22-3-15 23:32
想請問下點解我見有啲人係用布袋裝住?我收到嘅係黑絨布嘅?係咪關顏色事架?
...

唔係呀, 新嘅全部變晒普通布袋㗎啦,而家新舊交替時期,所以兩種袋都仲會見到,遲啲應該冇黑色㗎

複式洋房

Miyazaki 發表於 22-3-16 08:31
唔係呀, 新嘅全部變晒普通布袋㗎啦,而家新舊交替時期,所以兩種袋都仲會見到,遲啲應該冇黑色㗎
...

明白啦,唔該哂呀

子爵府

mama198198 發表於 22-3-15 23:32
...

黑色絨布袋系舊packing。

大宅

黑銀好易襯,keep la

首頁

尾頁

跳至