自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

樓主,你留低你個女得佢一個人你忍心嗎?明白呢段時間好多人都好艱難,我都有過艱難嘅日子呀,只要樂觀面對,終有雨過天青嘅一日

琥珀宮

little.k 發表於 22-3-19 23:01
我相信社署會為她安排好的

連親生嘅都要掉低佢,仲有邊個會對佢好?如果你死咗,佢一生都會有好大陰影,一生都會痛苦架

琥珀宮

樓主你睇到大家嘅留言嗎?

不如將自己嘅難處講出嚟,睇下大家幫唔幫到你?

琥珀宮

little.k 發表於 22-3-20 00:34
對唔住令大家擔心,我真係一個累人累物嘅人,只不過無處可訴所以上嚟討論區,都連累大家為我擔心。
大家都 ...

見到你嘅留言實在太好喇,希望樓主你想得通,唔好放棄咁乖咁生性嘅女兒,你地要互相扶持,好好生活落去。

唔好咁話自己,你睇下你令大家幾團結!好耐冇喺BK見話大家同心合力去做一件事而且每個人嚟到呢個世界,總有特別嘅意義,呢份意義要由你親手發掘,唔好令自己喺人世間白行一趟。樓主早啲休息,聽日同個女行下公園賞下花,呼吸下新鮮空氣,放鬆心情

琥珀宮

little.k 發表於 22-3-20 09:52
我覺得虧欠咗囡囡,佢只有七歲,但佢真係非常生性,有時我根本面對唔到佢,因為我覺得自己不配做她媽媽。
...

所以,你要更加努力去回報佢對你嘅愛呀,你好有福氣,有個嚟報恩嘅女兒

樓主你今日覺得點呀?頭痛有好啲嗎?

首頁

尾頁

跳至