夫婦情感

跳至

首頁
23456...7

尾頁

伯爵府

你哋平時關係點㗎?唔do但有無錫,拖手,攬下果啲?其實真係不外乎幾樣,一係出面有第個,一係習慣性叫x,一係佢根本對女人無興趣,do只係為咗傳宗接代,你會唔會唔知情下做左”同妻”?

大宅

ocean911 發表於 22-3-22 20:32
你直頭同佢講:“ 我而家有需要,你要我點樣解決?”

咁直接….佢應該會好唔心甘情願咁照做

大宅

sweet__heart 發表於 22-3-22 20:48
你哋平時關係點㗎?唔do但有無錫,拖手,攬下果啲?其實真係不外乎幾樣,一係出面有第個,一係習慣性叫x, ...

關係幾好,冇乜野,又冇乜點嘈,錫,拖下,攬下,摸下,全部都有,唯獨係唔做….我覺得佢對女人真係冇乜興趣,佢講就天下無敵,做就有心無力,唉,請問咩係叫同妻?

伯爵府

yinyin1204 發表於 22-3-23 00:55
關係幾好,冇乜野,又冇乜點嘈,錫,拖下,攬下,摸下,全部都有,唯獨係唔做….我覺得佢對女人真係冇乜興 ...

即係男嘅其實係同性戀者,因為某啲原因,例如傳宗接代,又例如抱唔開世俗嘅枷鎖,所以扮正常人一樣結婚生仔,但內心深處其實唔係鐘意女人,對女人無興趣,而呢類人嘅老婆就叫同妻,你goggle一下睇下你同佢哋有無共通點?

大宅

關係幾好,冇乜野,又冇乜點嘈,錫,拖下,攬下,摸下,全部都有,唯獨係唔做….我覺得佢對女人真係冇乜興 ...

聽落都ok 呀。可能真係唔想做啫,無謂迫佢啦。

大宅

sweet__heart 發表於 22-3-23 01:01
即係男嘅其實係同性戀者,因為某啲原因,例如傳宗接代,又例如抱唔開世俗嘅枷鎖,所以扮正常人一樣結婚生 ...

我生完之後已經懷疑佢係鍾意男人,我好直接問哥佢,佢仲同我講咪傻啦,點會鍾意男人…所以我成日都喺度諗,唔通男人真係唔使做..

大宅

sasaki_peach 發表於 22-3-23 01:02
聽落都ok 呀。可能真係唔想做啫,無謂迫佢啦。

冇迫佢,只係覺得原來有男人會係咁

複式洋房

yinyin1204 發表於 22-3-22 16:53
例如?有咩特別方法,行蹤,電話紀錄,msg已經全部check哂,同我哋一齊又冇乜特別電話搵佢
...

如果真系出面有第二個的話,可以收埋的好隱蔽,電話記錄基本翻屋企前可以刪除,電話有隱藏文件功能,所以都系無乜用,只能答你,唔洗特登去check,平常心去留意拒,最近有無乜變化?例如,打扮靚仔咗?買多咗衫?城市春風滿面樣?行蹤有無古怪?成日夜翻?同埋八達通都可以check行蹤,如果有問題,實會穿煲。。。不過希望唔系啦。。

伯爵府

yinyin1204 發表於 22-3-23 01:10
我生完之後已經懷疑佢係鍾意男人,我好直接問哥佢,佢仲同我講咪傻啦,點會鍾意男人…所以我成日都喺度諗 ...

其實你有無查過佢上網記錄?平時會鐘意睇啲咩,搜尋啲咩,fb ig like d follow d咩人?都會大概知道啲嘢

珍珠宮

yinyin1204 發表於 22-3-21 14:23
其實我有啲懷疑佢係咪鍾意男人…..
你甘講,突然令我想起,係某一個群友,佢私下話我知,佢喜歡男人的,呢個男人己婚,有一個仔了,而家應2X歲了,好多年前,佢同我講佢同佢老婆做唔到,佢有食避孕藥,所以起唔到.佢老婆係NURSE,同佢啲時間唔吻合,所以無咩留意到...佢講到佢自己係出面同TB搞,比人用棍搞佢...

我聽了也唔知有咩反映,始終大家唔同路,所以大家無再CONTACT了...

複式洋房

咁摸下摸下,你見佢有無生理反應先?

大宅

winghoho123 發表於 22-3-23 01:41
如果真系出面有第二個的話,可以收埋的好隱蔽,電話記錄基本翻屋企前可以刪除,電話有隱藏文件功能,所以 ...

我再留意下先,thanks

大宅

sweet__heart 發表於 22-3-23 09:08
其實你有無查過佢上網記錄?平時會鐘意睇啲咩,搜尋啲咩,fb ig like d follow d咩人?都會大概知道啲嘢
...

有,佢上網主要睇車,睇恐怖片,佢冇ig,得個fb,仲十年唔開一次

大宅

Macusmama 發表於 22-3-23 09:25
你甘講,突然令我想起,係某一個群友,佢私下話我知,佢喜歡男人的,呢個男人己婚,有一個仔了,而家應2X歲了,好多 ...

真係有呢啲人,咁好心佢唔好害人啦,唉…

大宅

ocean911 發表於 22-3-23 10:16
咁摸下摸下,你見佢有無生理反應先?

有反應架,只係唔會做…唉,真係唔知乜玩法

男爵府

之前有D post, 話check C6安心出行紀錄,見到有去開房紀錄

複式洋房

yinyin1204 發表於 22-3-23 13:41
有反應架,只係唔會做…唉,真係唔知乜玩法

你唔好介意,我覺得佢係叫g, 但唔想傳染你,叫g 不用上網,walkin便可

別墅

畀面勳章

yinyin1204 發表於 22-3-22 19:50
佢係自僱人士,得2個手機,我全部都check曬

開佢google map記錄行跡
用email check佢上網足跡
如有淘寶,search佢多購物及搜尋記錄
用佢電話上台check通話記錄
Search佢google搜尋記錄
上佢iCloud 睇佢既自動upload相

大宅

Peter2012 發表於 22-3-23 14:06
之前有D post, 話check C6安心出行紀錄,見到有去開房紀錄

我果個連安心出行都唔Q用,激死我

大宅

ocean911 發表於 22-3-23 14:37
你唔好介意,我覺得佢係叫g, 但唔想傳染你,叫g 不用上網,walkin便可

唔係呱,叫g…..x

首頁
23456...7

尾頁

跳至