跳至

首頁
45678...9

尾頁

大宅

虎到金來勳章 牛年勳章 育兒性格勳章 熱血勳章 畀面勳章

我都會去呀

原帖由 carol123 於 09-10-28 10:07 發表
我都交左表, 11月21日一定會去, 都想了解多d學校環境

大宅

我囝囝11/07, 我揀咗3間(真善美, 張煊昌同康傑), 12月囝囝會返康傑n1, 到時返咗學先考慮會唔會繼續讀康傑

別墅

我都係0712.... 我問合一堂, 佢叫我報n1, 所以冇apply

原帖由 Emily_fung 於 09-10-27 17:26 發表
hihi,我出年2月會搬入ma on shan,個女0712,報左合一堂,11月6號去in,但好似無話吾收細仔窩,仲報左美善,靈糧堂
wellcome to 家銳仔成長日記

http://hk.myblog.yahoo.com/bingo-louis123

大宅

我個囡係 0711, 但情況同你一樣, 都係叫我 apply N1, SO, 我都冇理佢, 直接 GIVE UP 哩間

原帖由 minako 於 09-10-29 23:33 發表
我都係0712.... 我問合一堂, 佢叫我報n1, 所以冇apply

大宅

好媽媽勳章

我仔是11/07, 12月會返康傑n1全日班. 我報合一堂, 但佢叫我報K1呀

大宅

好媽媽勳章

我當時系自己遞表去學校,我問老師,我話想個女插班10年1月的n1,吾知有無位,他話要睇面試點樣,再決定是否插班定來緊10年9月讀k1,我而加都吾知她會吾會當我報10年9月的n1,星期五4點去面試,到時要問清楚了

民房

我係09mama,,,,歡迎嘛

大宅

好媽媽勳章

我剛才到合一堂interview, 校長說而收2歲8月報K1呀

大宅

好媽媽勳章

我都系今日in左阿
原帖由 cat412 於 09-11-6 16:12 發表
我剛才到合一堂interview, 校長說而收2歲8月報K1呀

別墅

大家都好忙去in...我每個星期六都要去學校interview....依家有2間mos, 1間沙田收左! 要交定一間留位費做後備啊!
wellcome to 家銳仔成長日記

http://hk.myblog.yahoo.com/bingo-louis123

大宅

原帖由 minako 於 09-11-8 23:12 發表
大家都好忙去in...我每個星期六都要去學校interview....依家有2間mos, 1間沙田收左! 要交定一間留位費做後備啊!

可唔可以講邊間收左呀 ?

別墅

hi 我係 0709 , 宜家仔仔响康傑讀緊N1, 之前in 左啟思同合一堂, 啟思我都係只揀 AM 最後唔收!

複式洋房

合一堂 & 靈糧都收咗亞仔, 上午呀, 簡邊間好呀 ??????

大宅

hello, 我女0712, 今日去中大交左表, 今個sat in, 將會在10年1月讀n1綠茵, 之前in 過 st. cat & 靈糧堂, 應該唔收lu

子爵府

好媽媽勳章

合一堂都知喇??????咁快既??????????

原帖由 chris_4539 於 09-11-19 17:14 發表
合一堂 & 靈糧都收咗亞仔, 上午呀, 簡邊間好呀 ??????

子爵府

好媽媽勳章

我啱啱落街睇左喇,收左我個女讀上午呀

大宅

原帖由 chris_4539 於 09-11-19 17:14 發表

靈糧都知啦, 我仲未收到 email, 係咪即係唔收呀 ??

複式洋房

冧冧豬宜家喺合一堂讀緊下午N1,嚟緊讀上午K1啊!

原帖由 芯諭媽咪 於 09-11-20 00:55 發表
我啱啱落街睇左喇,收左我個女讀上午呀
我係2007年3月1日出世架!

Welcome to My Blog:
http://hk.myblog.yahoo.com/csk0305

複式洋房

原帖由 kawaiiliz 於 09-11-20 01:06 發表

靈糧都知啦, 我仲未收到 email, 係咪即係唔收呀 ??

靈糧上個禮拜已收到e-mail, 仲要19號前比留位費, 合一堂就昨日收到信嘅, 各位mama, 你地會簡邊間呀, 合一堂係咪易收過靈糧呀 ????

大宅

原帖由 chris_4539 於 09-11-20 11:18 發表

靈糧上個禮拜已收到e-mail, 仲要19號前比留位費, 合一堂就昨日收到信嘅, 各位mama, 你地會簡邊間呀, 合一堂係咪易收過靈糧呀 ????

合一堂係咪易收過靈糧呀 ???? <---WHYWHY?

我都係同你一樣合一堂同靈糧都收左

首頁
45678...9

尾頁

跳至