自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

2014年11月,一名29歲男子與21歲前女友感情生變,不滿18歲的閨密導致兩人分手,趁兩女到其寓所收拾個人物品時,以濃度達97%通渠水潑兩人。18歲姓伍女子終身毀容,視力嚴重受損,受傷皮膚面積佔全身皮膚約7%。暫委法官重判被告入獄14年。

小心

珍珠宮

唔做中唔做保唔做媒人三代好
絕對唔會幫
直接同個男嘅講,追女都要幫就唔好結婚,以後幫唔到佢生仔,個個都要幫自己咪好唔得閒?
我自己唔會同孤寒嘅人做朋友,幾討厭斤斤計較嘅性格,會俾我鏟到上太空

珍珠宮

mariefish 發表於 22-4-17 11:12
成班都好痴線,你選擇分手係正確
我都非常慶幸最終係分手收場 :)

只係覺得,分左手咪陌路人,各行各路囉,點解要咁黑心,想破壞我的新戀情都算,點解要做咁多野出黎想摧毀我的一生呢?

以前我見過佢的父母,感覺佢父母超級好人,心地咁好的老人家但有個咁嘅仔(見過佢當阿媽係工人咁洗,啲著過的衫就咁掉落地等佢媽幫佢執/清理)......可能佢父母都好慘

珍珠宮

capricornbb 發表於 22-4-17 11:43
又老又寒酸,淨係諗到佢想搵免費工人洗腳

直頭要個"工人"貼$打工,服侍埋佢父母。依啲男無香港女仔想要嫁啦,所以樓主的男性朋友,可能要去啲好窮好窮的國家度娶老婆啦

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

Angel_Rose 發表於 22-4-17 20:33
我都非常慶幸最終係分手收場 :)

只係覺得,分左手咪陌路人,各行各路囉,點解要咁黑心,想破壞我的新戀情都算, ...

咁真係好怪,正常家庭會出個心腸咁歹毒嘅仔

珍珠宮

回覆樓主:

太孤寒既男人絕非良配,仲要婆婆媽媽,搵你老公講番說話俾你聽就知呢個男人幾惡頂,如果我係樓主,唔會去害你眼中好女仔既同事

珍珠宮

2024勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

追女都要人幫,個男仔都唔值得你幫。

大宅

有冇嗰男人相睇吓

首頁

尾頁

跳至