自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

kalong 發表於 22-5-1 15:58
我覺得M只受某類人歡迎, 談不上大眾

證明你都仲係未面對現實。

講真鍾意Mirror嘅Fans真係幾瘋狂和大愛,相比以前嘅Fans進化咗gala。不限跟和等,佢地會做好多好多野令人認識注意自己偶像,網上組織力好強,淨係送去劇組嘅飲食都覺得佢地好幸福,有咁錫佢地嘅fans,當然過分密集亦會令部分人反感,但相信唔計在BK,鐘意嘅多過唔鍾意。

男爵府

onegreen 發表於 22-5-1 18:12
包起電車一日免費搭,你都認為背後無勢力集團操控?

好明顯係宣傳手法,後台搵幾個人扮fans吹雞,叫人夾錢,夾到幾萬蚊唔奇,但冇可能夾到咁多,於是金主包底之馬,班fans就以為真係咁強勁,昨日在街上咁大堆人有幾多係真粉?who knows

真係乖仔真係好人,就唔會樂意接受咁大份禮,應該勸fans唔好人群聚集,做個良好市民,自己都唔好走出來引起哄動,成件事擺明係宣傳操作

唔好睇少呢d操作,過往都係咁捧左好多社運偶像出來,而家表面是娛樂偶像,但佢形成左成個教派咁,要動員人出來做咩都得

利申:唔鍾意佢不過覺得佢都係棋子而已

禁止訪問

男爵府

虎到金來勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

回覆樓主:

控制人思想嘅軟實力,背後有咩目的,明眼人一眼看出。

大宅

SKB 發表於 22-5-1 18:47
證明你都仲係未面對現實。

講真鍾意Mirror嘅Fans真係幾瘋狂和大愛,相比以前嘅Fans進化咗gala。不限跟和 ...

哦!
原來香港現實係鐘意M多過唔鐘意, 明哂!佢地粉絲最大愛, 係既係既, 係我活在另一世界, 接受唔到現實, 明架啦

大宅

nazcaline 發表於 22-5-1 18:52
好明顯係宣傳手法,後台搵幾個人扮fans吹雞,叫人夾錢,夾到幾萬蚊唔奇,但冇可能夾到咁多,於是金主包底 ...

JM正解

男爵府

你唔鐘意人哋鐘意就話邪教,你鐘意邊個呢咁?願聞其詳

珍珠宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

kalong 發表於 22-5-1 19:08
哦!
原來香港現實係鐘意M多過唔鐘意, 明哂!佢地粉絲最大愛, 係既係既, 係我活在另一世界, 接受唔到現實, ...
其實佢地搞錯晒!應該係對佢無感大眾最多囉!唔該佢地唔好成日自作多情啦,夾硬老屈香港 "大眾" Like個咁既藝人?

大宅

ChingYee123 發表於 22-5-1 19:23
其實佢地搞錯晒!應該係對佢無感大眾最多囉!唔該佢地唔好成日自作多情啦,夾硬老屈香港 "大眾" Like個咁既 ...

妳又唔接受現實

子爵府

疫情對佢哋都好大幫助,等如以前邊有咁多人熱愛離島遊同行山,當邊度都冇得去嘅時候,呢啲地方立即變樂土

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Piaget 發表於 22-5-1 01:12
當然唔係,學陶傑話齋,好多人鍾意佢哋,好大程度上係一種一廂情願的政治情感投射
...

Exactly

大宅

好明顯係宣傳手法,後台搵幾個人扮fans吹雞,叫人夾錢,夾到幾萬蚊唔奇,但冇可能夾到咁多,於是金主包底 ...

非常同意

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

建立邪教

子爵府

手段熟口熟面,係d唔接受現實嘅先會容易被洗腦!

子爵府

kalong 發表於 22-5-1 19:08
哦!
原來香港現實係鐘意M多過唔鐘意, 明哂!佢地粉絲最大愛, 係既係既, 係我活在另一世界, 接受唔到現實, ...

大愛?真係要幾無廉恥先講得出?!

子爵府

2023年兔年勳章

回覆樓主:

我覺得鏡似係廣告代言人,完全無唱功可言,如果叫佢哋唱live,肯定比下去

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

fanfanfanny 發表於 22-5-1 17:53
等7月紅館開show,有冇人用真金白銀去買飛睇。而家咁多娛樂,d大嬸都係追下電車,在商場嗌下玩下。懷疑有 ...

未開show前, 會搵不同老闆買飛架, 個個一千幾百張咁買架, 最少都一百張, 所以呢個不難. 佢老闆識咁多人, 大家比面, 唔使叫都有人要飛.

公爵府

回覆樓主:

200萬+1既fans

男爵府

我覚得可能係一種精神,就即係TXB一定唔掂,Vix就屎都香.
黑暴成班走出嚟破壞vs成班走去追星,我揀後者。攪破壞就話反感啫,追星無問題喎。
而且百花齊放咪幾好

大宅

2024年龍年勳章 牛年勳章

回覆樓主:

我都覺得好奇怪,點解會紅得咁誇張

首頁

尾頁

跳至