自由講場

跳至

首頁
23456...29

尾頁

侯爵府

幸福花海 發表於 22-5-6 09:10
有同感,佢唱歌唔係首首都好聽,而且好賣弄技巧,唔自然。而且每每批評佢就有fans出嚟鬧,甚麽恰細路女, ...

唱歌技巧我就唔識批評, 但個樣我就覺得普普通通咁囉

不過又唔好歧視話人係雙非兒童, 佢都有努力

但係忠實fans無須過份吹噓, 搞到其他中性嘅人會感覺反感

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章

selinako^^ 發表於 22-5-6 09:13
佢講呢句, 反宜覺得佢有童真 , 好明白 有愛同珍惜 既心情
想當年我仲係小學時, 都有諗過買樓比屋企人 一人 ...

我唔知佢咁講背後嘅原因,我唔會加分。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

baby_lover 發表於 22-5-6 09:14
可以批評佢歌藝,外貌形象。但真係唔需要批評一個17歲初出道女孩係雙非兒童、讀唔成書,發錢寒等等...咬住 ...

我覺得 講"發錢寒" 呢個字既人一定好有錢, 最少以 億計 既身家起跳, 好清高 唔志在, 所以睇唔起人對錢既態度

男爵府

stagea 發表於 22-5-6 09:15
對佢未係話唔鍾意, 但佢係有禮貌既
讚得太誇張就真既, 只可講係BK吹棒妹妹太高
...

我覺得吾夠天團12+4 勁,明明走哂音,醜樣都死都讚天上有地下無,現在個個都吹咁大,鐘意咁玩,梗係玩大佢啦,12+4 都吾怕醜接受Fans 吹上天,我覺得BK 吾夠力,再吹大啲

水晶宮

ocarebear 發表於 22-5-6 09:22
我又唔會認真

不過唔明咁大個人, 點解會咁迷

正如姜都係由班 c9 捧起,當係現今潮流

男爵府

pauline_c 發表於 22-5-6 09:24
我唔知佢咁講背後嘅原因,我唔會加分。

好似話賺咗的錢會儲起佢,希望可以買10層樓。我覺得憑自己能力去達到目標無問題呀,憑自己雙手啫,起碼唔會怨父母點解無樓留俾佢。

子爵府

回覆樓主:

TBB還有新一批十幾歲少女參加星夢 2,個個不去讀書發明星夢。

水晶宮

1205 發表於 22-5-6 09:29
我覺得吾夠天團12+4 勁,明明走哂音,醜樣都死都讚天上有地下無,現在個個都吹咁大,鐘意咁玩,梗係玩大佢 ...

人地都唔係賣歌藝,佢地粉絲鍾意咪得囉~ 我有朋友追佢地追到好誇張,朋友本身由細到大都好淑女,我真係估唔到。

男爵府

pauline_c 發表於 22-5-6 09:29

yes, 加陣吾駛實力架,天團有眼睇,虛火過渡時期

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

1205 發表於 22-5-6 09:29
我覺得吾夠天團12+4 勁,明明走哂音,醜樣都死都讚天上有地下無,現在個個都吹咁大,鐘意咁玩,梗係玩大佢 ...

BK都唔夠力吹棒"小妹妹"...
咁要揾多個討論區吹大啲先得喎

水晶宮

fatgarden 發表於 22-5-6 09:32
TBB還有新一批十幾歲少女參加星夢 2,個個不去讀書發明星夢。

我無睇,當係課外活動,認識吓呢個行業。

水晶宮

stagea 發表於 22-5-6 09:33

討論區唔夠,人地有財力,包起電車呀~

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

ivycwl 發表於 22-5-6 08:24
我對佢冇感覺。
但發現bk既人捧到佢上天咁款。

冇特別愛任何一位

但我都希望佢讀埋中五/中六,或專一d
昨日見有人話中三,或即出來唱歌

始終有學歷,第日拍劇,大d轉行/做生意都好d
不要從別人的嘴裡去認識我

水晶宮

pauline_c 發表於 22-5-6 09:32
人地都唔係賣歌藝,佢地粉絲鍾意咪得囉~ 我有朋友追佢地追到好誇張,朋友本身由細到大都好淑女,我真係估 ...

估唔到原來班厚粉係賣樣,唔怪得要咁厚粉啦

侯爵府

pauline_c 發表於 22-5-6 09:29

我又係好怕呢班粉餅人, 顛倒我嘅認知, 點解男人要化妝搽唇膏

珍珠宮

回覆樓主:

向來唔太關注歌星明星,總覺得太遙遠,真實的佢,我知幾多,評其麼?迷真人甚麼?

如果講一個少年應唔應該趁機追夢定讀書,我就覺得要跟佢個心。心不在學校,困佢係入面都只會浪費時間。機會就係眼前,佢想試,父母唔比,日後讀書不成,更有被埋怨的機會。已非十歲八歲,有自己想法,父母比得佢去學唱歌,參賽,該預咗有今日的決擇。大個機會放在眼前,心已紅,做父母的先嚟落閘,玩咩!

侯爵府

畀面勳章

1205 發表於 22-5-6 09:22
有姜濤做開頭,佢一早中三就上大陸比賽,佢都吾怕人地講佢出身有咩要數炎都拉埋姜濤出來頂住,姜做 ...

呢度反姜果班話佢中學都未完成做壞榜樣喎,BK係咪雙重標準?定係鏡做咩都錯,星夢歌手放屁都香?

男爵府

stagea 發表於 22-5-6 09:33

梗係,要加持 12子都係咁出來,吾係可得可能升天

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

pauline_c 發表於 22-5-6 09:35

討論區唔夠,人地有財力,包起電車呀~

咁fans錢嚟既...

瑪瑙宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

ivycwl 發表於 22-5-6 08:24
我對佢冇感覺。
但發現bk既人捧到佢上天咁款。

到,睇到佢個名和人都討厭

首頁
23456...29

尾頁

跳至